Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Asese @ 2011 09 13, 17:37)
O tai kur tu juos padėjai  g.gif : juk nuneši ir naujus pasiimi  smile.gif

mes siuntėm. Tikiuosi, kad su 37savaitės užsakymu gausiu. Dar paskambinsiu rytoj į sandėlį ir priminsiu.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 09 13, 17:39)
mes siuntėm. Tikiuosi, kad su 37savaitės užsakymu gausiu. Dar paskambinsiu rytoj į sandėlį  ir priminsiu.

Tai įdės tikrai 4u.gif, nedings niekur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 09 13, 17:37)
O tai kur tu juos padėjai  g.gif : juk nuneši ir naujus pasiimi  smile.gif

Bent jau Kaune iskarto naujo daikto nepasiimi, priduodi i sandeli, o tada kuria diena direktore turi laiko ar buna sandeli "sprendzia" ar tai keiciamas daiktas ar ne, ir po kurio tik laiko grazina arba nauja, arba sena. Na kartais gal pasiseka ir ateini tada kada buna direktore ir jeigu vietoj matosi,kad tai brokas, tuomet iskart pakeicia, bet taip buna labai retai (bent jau mano praktika tokia) g.gif
Atsakyti
Labas mergaites turiu jums klausyma ar dabar kur yra akcija 2 l ULTRA PRO su dangciu is 199 tik 179 lt yra gera akcija ar kazkada buvo pasiulytas geresnis varijantas ar dydesne nuolaida. neapsiprendziu ar pirkti dabar ar palaukti dydesnes nuolaidos aisku jei ji taikoma kada bus g.gif ACIU labai uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2011 09 13, 20:59)
Labas mergaites turiu jums klausyma ar dabar kur yra akcija 2 l ULTRA PRO su dangciu is 199 tik 179 lt yra gera akcija ar kazkada buvo pasiulytas geresnis varijantas ar dydesne nuolaida. neapsiprendziu ar pirkti dabar ar palaukti dydesnes nuolaidos aisku jei ji taikoma kada bus  g.gif ACIU labai uz atsakymus

Aš nepamenu kokios kainos buvo, bet 20Lt nuolaida tai yra labai mažai, pažiūrėkite skelbimuose, manau, kad galite rasti už pigiau g.gif
Atsakyti
Sveikutės, toks klausimas. Draugei iškilo tokia problema: nuskilo Servofix indo dangčio kraštelis. Ar galima kažkaip ji pakeisti, ar blogiausiu atveju nupirkti naują dangtį.
Kreipėsi šiuo adresu, bet jai atsakė kreiptis į savo demonstruotoją. Ir tada jie žiūrės. Bet kaip kreiptis į demonstruotoją, jeigu pirkta per per šitą forumą blush2.gif ax.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2011 09 15, 17:46)
Sveikutės, toks klausimas. Draugei iškilo tokia problema: nuskilo Servofix indo dangčio kraštelis. Ar galima kažkaip ji pakeisti, ar blogiausiu atveju nupirkti naują dangtį.

Manau,kad nuskilusio dangcio tikrai nekeis, nes tai jau Jusu kalte, tai ne brokas (numetet ar pan.), bet pabandyti visada galima, gal kazkas grazino brokuota puoda ir sandeli atliko dangtis ar pan. buna visokiu variantu. 4u.gif
Paprasykit per foruma demonstruotoju gal kuri pades jeigu savo nuolatines konsultantes neturite 4u.gif (o va cia neturejimo minusas ir pasirode) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2011 09 15, 15:46)
Kreipėsi šiuo adresu, bet jai atsakė kreiptis į savo demonstruotoją. Ir tada jie žiūrės. Bet kaip kreiptis į demonstruotoją, jeigu pirkta per per šitą forumą blush2.gif  ax.gif verysad.gif

kokia idomi politika. g.gif o jei man koki indeli padovanojo kasnors pries kokius 10 metu? tai ka tada daryti? unsure.gif
ne visi gi zino apie SM schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vastulka @ 2011 09 15, 16:46)
Kreipėsi šiuo adresu, bet jai atsakė kreiptis į savo demonstruotoją. Ir tada jie žiūrės. Bet kaip kreiptis į demonstruotoją, jeigu pirkta per per šitą forumą blush2.gif  ax.gif verysad.gif

Man tai čia vėl pasirodė geranoriškumo stoka doh.gif Nugi kam tas demonstruotojas? Ot žmonės, galėjo gi užsirašyti telefono nr. ir pasakyti, kad pasuks, jei atsiras koks sugedęs indas, bet geru dangčiu doh.gif Jūs už tai dar jiems gal net šokoladą nuneštumėte doh.gif Kaip tarybiniais laikais, pardavėjas valdo doh.gif
Atsakyti
Pasiūlomieji gaminiai TIK 38- 39sav.

Puodas 2,4l.
Kaina: 399Lt (449)
Kodas: 4987

Puodas 3,8l.
Kaina: 559Lt (629)
Kodas: 4989

Keptuvė su dangčiu 28cm
Kaina:629 Lt (699)
Kodas: 4988

Stalo įrankiai juodais koteliais (cia manau kaina tai neatitinkanti realybes) doh.gif
Kaina:109Lt
Kodas:7763

Stalo įrankiai baltais koteliais
Kodas:7764

Keptuvė lietiniams
Kaina: 449Lt
Kodas: 7760

Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 09 16, 13:28)
Pasiūlomieji gaminiai TIK 38- 39sav.
Stalo įrankiai juodais koteliais (cia manau kaina tai neatitinkanti realybes)  doh.gif
Kodas:7763

Stalo įrankiai baltais koteliais
Kodas:7764

drinks_cheers.gif Man ir puodų, o tuo labiau keptuvių kaina neatitinkanti realybės doh.gif
Ko norėčiau wub.gif - tai tų stalo įrankių, man jie tokie malonūs į ranką paimti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
ir dar:

40 – 43 sav. pasiūlymai svečiams ir šeimininkėms:

1) Jei svečias perka ryžių gaminimo indą (Kodas: 1500), gali įsigyti ryžių formeles
už 6Lt (27Lt) ; Kodas: 4976

2) Jei svečias perka bet kurį „Fridgesmart“ indą iš katalogo, gali įsigyti vertikalų skustuką
už 6Lt (42Lt); Kodas: 4977

Tokie pasiulymai mane nervuoja asmeniskai g.gif reikia pirkti be nuolaidos katalogini daikta, kad kazka gautum pigiau, tai kokia cia akcija? jokios, nes gaunasi tas pats sudejus realias sumas ir padalinus nuolaidas doh.gif
na tik tiek gerai,kad jei kas labai norejo ryziu formeliu tai gales jas isigyti, nes pardavimuose ju nera. Bet del ryziu formeliu as indo be nuolaidos nepirkciau g.gif

Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2011 09 16, 13:31)
drinks_cheers.gif  Man ir puodų, o tuo labiau keptuvių kaina neatitinkanti realybės  doh.gif
Ko norėčiau  wub.gif  - tai tų stalo įrankių, man jie tokie malonūs į ranką paimti  thumbup.gif  wub.gif

na taip, bet uz 1 sauksteli, 1 sauksta ir 1 sakute su peiliu moketi tokia kaina??? blink.gif blink.gif nu apsurdas!!!
Atsakyti