Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Jie skirti darzovems, bet kai jau ju tiek nebera, galima laikyt ten ka tik sugalvojat, manau nieks nepabegs is ten mirksiukas.gif ax.gif 4u.gif

Cia rasit daugiau info apie siuos indus 4u.gif

http://www.kitaforma..._id=741&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 09 11, 12:58)
8L „FridgeSmart“
minejote,kad jame laikote darzoves, tai jis butent darzovems skirtas laikyti
ar ir kitiems produktams?  g.gif  nes kai ruduo,kai abstu savo darzoviu tai jis labai vertingas....  g.gif

Apvertus galima naudoti kaip pyragine, kaip duonine 4u.gif
Atsakyti
Jei dar kalbeti apie 8l Fridgesmart inda, tai man atrodo netikslinga pirkti ji ir isimineti stalcius is saldytuvo g.gif as nznau, aisq tai kiekvieno asmeninis reikalas, jei stalciai senoviniai ir neatlieka jokiu funkciju tada taip, bet skaiciau ir tokiu atsiliepimu kai moterys savo nauju saldytuvu fres stalcius isimineja tai tada nesuprantu g.gif
Turiu ta inda ir man jis patinka, bet laikau ji balkone,sukraunu viska ka turiu, ar kartais net pamarinuoju jame kokia didesne anti bigsmile.gif bet saldytuvo man su juo nesinori uzgriozdinti, juk nepatogu visa toki inda isimineti, tarkim jeigu reikia tik 1 pomidoro g.gif jau geriau skirtingu dydziu mazesni indai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 12 rugsėjo 2011 - 12:55
Sveikos,

Ieškau Skustuko bulvėms. Bet gal dar turit kuri tą senos kartos tamsiai mėlyną bigsmile.gif nu superinis jis man tiktai kad jau peiliukas nudilo ir nesilaiko visai unsure.gif
Kiek žinau Tuperw produkcijai suteikima 30 metų garantija, tai gal aš vis tik turiu šansą tiesiog pasikeisti jį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudrene @ 2011 09 13, 10:25)
Sveikos,

Ieškau Skustuko bulvėms. Bet gal dar turit kuri tą senos kartos tamsiai mėlyną  bigsmile.gif  nu superinis jis man tiktai kad jau peiliukas nudilo ir nesilaiko visai  unsure.gif 
Kiek žinau Tuperw produkcijai suteikima 30 metų garantija, tai gal aš vis tik turiu šansą tiesiog pasikeisti jį?  g.gif

Pakeistų manau, aš esu kelis keitusi 4u.gif
Vilniuje keičia Kaukysos 18, įėjimas iš kiemo pusės 4u.gif
Tel. 8 675 27748
Atsakyti
noreciau kad pasidalintu ispudziais turincios ir naudojancios Samba pyragine
user posted image
radau atsiliepimu kad rankena netvirta, nesaugu nesti... Gal kas patvirtins ar papriestaraus?
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2011 09 13, 12:34)
radau atsiliepimu kad rankena netvirta, nesaugu nesti... Gal kas patvirtins ar papriestaraus?

Galiu papriestarauti. Viskas super laikosi ir tvirta prisitvirtina, zinoma jeigu teisingai uzsegi . Jeigu kam nors nesilaiko, reikia nesti pakeisti, nes tai brokas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 13 rugsėjo 2011 - 14:47
QUOTE(almuteee @ 2011 09 13, 12:34)

Rankena tvirta, tik man nepatinka, kad ji tokia žema, plati ir nepersimato doh.gif - jau ką įdedu, mano vyrai nemato ir neranda doh.gif
Man visgi geriausia tikra Prabangos tortinė smile.gif - ji persimato, galima įdėti ir aukštesnius tortus thumbup.gif Man ji ir darinėjasi patogiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 13 rugsėjo 2011 - 14:53
QUOTE(Asese @ 2011 09 13, 17:37)
O tai kur tu juos padėjai  g.gif : juk nuneši ir naujus pasiimi  smile.gif

nu va diasaja issidave biggrin.gif
jajai padaviau o ji turbut sriuba maiso su mano samciu lotuliukas.gif mirksiukas.gif
ne rimtai,gal net ne nepakeis del raidziu,kad taip ilgai g.gif

QUOTE(Asese @ 2011 09 13, 17:41)
Tai įdės tikrai  4u.gif, nedings niekur  4u.gif

tai va,"ligone"tupervariste o turejau tik 2 samcius..db ilgokai likus su vienu tai ne kas..ne kas... doh.gif

QUOTE(Asese @ 2011 09 13, 11:14)
Pakeistų manau, aš esu kelis keitusi 4u.gif
Vilniuje keičia Kaukysos 18, įėjimas iš kiemo pusės  4u.gif
Tel. 8 675 27748

labutes 4u.gif
skustuka tai pakeicia rolleyes.gif bet va samty su beveik iskritusiom raidem jau ilgas laikas kaip neapkeicia doh.gif pridavem ir dingo kaip y vandeny doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 09 13, 17:09)
labutes 4u.gif
skustuka tai pakeicia rolleyes.gif bet va samty su beveik iskritusiom raidem jau ilgas laikas kaip neapkeicia doh.gif pridavem ir dingo kaip y vandeny doh.gif  g.gif

man pakeitė ir samtį, ir silikoninę mentelę be jokių problemų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 09 13, 17:18)
man pakeitė ir samtį, ir silikoninę mentelę be jokių problemų  g.gif

nu jo man irgi dar ir mentele keite..db siauroji yplyso..bet jos jau nekeisiu nes nei suplysusios neatgausiu doh.gif
kas tos bekrentancios raides,buciau zinojus kad taip ilgai buciau net nebandzius keist doh.gif o ydomu kaip atsiimti ta nepakeiciama samty?
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 09 13, 17:22)
nu jo man irgi dar ir mentele keite..db siauroji yplyso..bet jos jau nekeisiu nes nei suplysusios neatgausiu doh.gif
kas tos bekrentancios raides,buciau zinojus kad taip ilgai buciau net nebandzius keist doh.gif o ydomu kaip atsiimti ta nepakeiciama samty?

O tai kur tu juos padėjai g.gif : juk nuneši ir naujus pasiimi smile.gif
Atsakyti