Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(etaeta @ 2011 09 06, 09:26)
Va koks koldunu aparatelis atsirado pas vokiecius, itariu greitai ir pas mus pasirodys  4u.gif

O, fainas, įdomu kiek kaštuos g.gif Aš kažkaip tingiu dabar su koldūnine žaisti, o ir ravioli poilsiauja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2011 09 06, 16:27)
Sveikos.
Gal galetumet numest nuoroda dezutes cesnakams laikyti, nerandu niekur, labai isgyre si daikta ax.gif

Cia apie ja aprasyta
http://order.tupperw...er=P10055708000
Atsakyti
QUOTE(Preila30 @ 2011 08 29, 20:26)
O tai kai nudyla gelezte skustuko,tai jo nekeicia

blink.gif man sake kad jei nudils pakeis , dabar galvoju kreiptis nes per metus nudilo blush2.gif , tai pasikeitė taisyklės ? Tai kam ta garantija kad rankenėlė gyva bus ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2011 09 07, 08:10)
blink.gif  man sake kad jei nudils pakeis , dabar galvoju kreiptis nes per metus nudilo  blush2.gif , tai pasikeitė taisyklės ? Tai kam ta garantija kad rankenėlė gyva bus ? biggrin.gif

Gelaztems keitimai negalioja, nei sefuku, nei skustuku, nei peiliu, juos galima pasigelasti. Tai nera gamyklinis brokas. Siaip keista, kad per metus nusidevi. Saviski naudoju jau kokius 4 m. Skutu kiekviena diena - ir nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 09 06, 10:26)
Va koks koldunu aparatelis atsirado pas vokiecius, itariu greitai ir pas mus pasirodys  4u.gif
http://www.tupperwar...dax_315x223.jpg

O jis nebus tokios dydzio kaip pas mus buvo pyrageliams? Turiu ta spaustuka pyrageliams, tai darau ceburekus, nes koldunai milziniski su juo gautusi. Idomu kokio cia dydzio g.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2011 09 07, 09:38)
O jis nebus tokios dydzio kaip pas mus buvo pyrageliams? Turiu ta spaustuka pyrageliams, tai darau ceburekus, nes koldunai milziniski su juo gautusi. Idomu kokio cia dydzio  g.gif

Jie bus mažesni, nei buvo vienam pyragiukui
Atsakyti
Kaip jums 35-39 savaites 3,5l BTB dubuo su papildomu dangciu plakimui? Koks maždaug šio dubens dydis - aukstis ir skesmuo virsuj? 4u.gif

Papildyta:
Dydi jau zinau aukstis 12.2cm skersmuo 25.5cm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2011 09 07, 09:38)
O jis nebus tokios dydzio kaip pas mus buvo pyrageliams? Turiu ta spaustuka pyrageliams, tai darau ceburekus, nes koldunai milziniski su juo gautusi. Idomu kokio cia dydzio  g.gif

Aha ir as taip pagalvojau, ar nebus jis tokio dydzio (na gal siek tiek mazesnis) uz ta spaustuka kur mes ceburekus darom g.gif man jis labai didelis jau atrodo, tokie koldunai tai nznau lotuliukas.gif
bet fainas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 09 07, 17:27)
man jis labai didelis jau atrodo, tokie koldunai tai nznau  lotuliukas.gif

bet darbo būtų mažiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 09 07, 08:25)
Gelaztems keitimai negalioja, nei sefuku, nei skustuku, nei peiliu, juos galima pasigelasti. Tai nera gamyklinis brokas. Siaip keista, kad per metus nusidevi. Saviski naudoju jau kokius 4 m. Skutu kiekviena diena - ir nieko  g.gif

O ka ten galasi ,jis neatšipo jis išsidevėjo lankeliu . Kai turėjau pirmaji jau seniai tai keitė ir poto viskas gerai buvo , bet netyčia išmečiau blush2.gif Todėl ir galvoju , kad greičiausiai toks išsidevėjimas jau gamyklinis brokas lotuliukas.gif per minkštas metalas .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2011 09 07, 16:53)
O ka ten galasi ,jis neatšipo  jis išsidevėjo lankeliu . Kai turėjau pirmaji jau seniai tai keitė ir poto viskas gerai buvo , bet netyčia išmečiau  blush2.gif Todėl ir galvoju , kad greičiausiai toks išsidevėjimas jau gamyklinis brokas  lotuliukas.gif per minkštas metalas .

Man lygiai taip pat išsidėvėjo - lankeliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2011 09 07, 17:53)
O ka ten galasi ,jis neatšipo  jis išsidevėjo lankeliu . Kai turėjau pirmaji jau seniai tai keitė ir poto viskas gerai buvo , bet netyčia išmečiau  blush2.gif Todėl ir galvoju , kad greičiausiai toks išsidevėjimas jau gamyklinis brokas  lotuliukas.gif per minkštas metalas .

Na tada manau turetu tikrai pakeisti 4u.gif Reikia nesti i sandeli 4u.gif
Atsakyti