Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

lilget, na taip jos nera barbiskai ruzavos lotuliukas.gif bet jos ruzavos tamsesnes tokios, gal todel Jums atrode alyvines tongue.gif
Gertuveles ruzavos:
user posted image
Saltkrepsis alyvinis:
user posted image
O sis indelis slykstus violetinis: lotuliukas.gif
user posted image

As taip manau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 28 gegužės 2011 - 16:27
Na nereikia jau taip baisiai,nėra jau tas violetinis toks šlykštus g.gif
Man realybėje visai normaliai atrodė mirksiukas.gif Ką padarysi,kad dabar viskas violetinės spalvos ax.gif

Atsakyti
Isigijau TW sportine gertuve. Man idomu, ar galima i ja pilti gerima su citrinos sultimis, ar ta plastmase nereaguoja su rugstimi, sudarydama nuodingus junginius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2011 06 01, 11:33)
Isigijau TW sportine gertuve. Man idomu, ar galima i ja pilti gerima su citrinos sultimis, ar ta plastmase nereaguoja su rugstimi, sudarydama nuodingus junginius?  g.gif

TW savo gaminiu naudojimo instrukcijoj raso,kad nuolat tiria visas chemines medziagas ir iskilus bet kokiems papildomiems klausimam ar diskusijoms vel daro tyrimus is naujo ir ziuri ar maistas nereaguoja su gaminiu ir nera kenksmingas... TW tuo ir pasizymi, gaminiai yra delto brangus, kad viskas "aukstam lygi" be visu kenksmingu A ir B .... (nerasau tu sudetingu pavadinimu...). Tai manau jau tikrai su citrinos rugstimi vanduo nesureaguos... g.gif beto jie negali isleisti nei vieno produkto jeigu jis neatitinka tam tikru reikalavimu t.y. galima reakcija su maistu ir t.t. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sakykit ar i Prabangos sviestine telpa sviesto pokelis parduotuvinis? Man ji kazko mazoka atrodo, tokia uzapvalinta,kad atrodo tas keturkampiskas pokelis per kampus metilps blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2011 06 03, 07:48)
Sakykit ar i Prabangos sviestine telpa sviesto pokelis parduotuvinis? Man ji kazko mazoka atrodo, tokia uzapvalinta,kad atrodo tas keturkampiskas pokelis per kampus metilps blush2.gif

Telpa, ji dar didesne i ilgi nei samba kur seniau buvo wink.gif))
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2011 06 03, 06:48)
Sakykit ar i Prabangos sviestine telpa sviesto pokelis parduotuvinis?
QUOTE(Pomona33 @ 2011 06 03, 08:55)
Telpa, ji dar didesne i ilgi nei samba kur seniau buvo wink.gif))
Bet iš pločio tai ir man atrodo, kad ji labai siaura, - o gal tik taip atrodo? Sakykit, ar tą pakelį įdėjus nesiliečia sviesto kraštai į dangtelį?Kiek ten maždaug dar vietos lieka iš šonų? mastau.gif
O kaip sūris laikosi sviestinėj (jei sūrinės neturi)?
Iš anksto ačiū atsakiusioms aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2011 06 03, 07:48)

Sviesto pakelis tikrai telpa. Pati turiu sia sviestine ir neatsidziaugiu, nes sviestas tikrai nei apdziuva nei pagelsta.
Is ilgio lieka tikrai pakankamai vietos, o is plocio beveik nelieka, nebent po mm kita. Bet man nesiliecia su dangteliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2011 06 03, 15:12)
Sviesto pakelis tikrai telpa. Pati turiu sia sviestine ir neatsidziaugiu, nes sviestas tikrai nei apdziuva nei pagelsta.
Is ilgio lieka tikrai pakankamai vietos, o is plocio beveik nelieka, nebent po mm kita. Bet man nesiliecia su dangteliu  thumbup.gif

Taip, teisingas ats. drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
noriu paklaust ar didziajai prabangos tortinei yra kada buve akcija ar pasvajot g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 03, 20:45)
noriu paklaust ar didziajai prabangos tortinei yra kada buve akcija ar pasvajot  g.gif  biggrin.gif

Buvo neseniai didžiajai tortinei nuolaida,vietoje 109lt buvo 85lt.
Atsakyti
Prisiskaiciusi daugybe puikiu receptu, planuoju isigyti kepimo inda Ultrapro mirksiukas.gif
Noreciau patarimo, koki dydi racionaliausia rinktis 4 asmenu seimai? Galvoju apie 3 l Ultrapro, bet ar nebus per mazas, ar tilps jame vista? g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti