Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

merginos patarkit del skustuko, kiek supratau yra 3rusiu: vertikalus, horizontalus ir horizontalus su besisukancia galvute.Esu macius,rankose turejus vertikalu,is esmes tokio ir ieskau,bet susiduriau,kad ta horizontalu zymiai pigiau galima gauti,kodel taip,prastesnis jis?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2011 08 29, 13:34)
merginos patarkit del skustuko, kiek supratau yra 3rusiu: vertikalus, horizontalus ir horizontalus su besisukancia galvute.Esu macius,rankose turejus vertikalu,is esmes tokio ir ieskau,bet susiduriau,kad ta horizontalu zymiai pigiau galima gauti,kodel taip,prastesnis jis??  g.gif

Man labai patinka tas, kur keičiasi padėtis, nori vertikalus, nori horizantalus pasidaro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 08 29, 14:55)
Man labai patinka tas, kur keičiasi padėtis, nori vertikalus, nori horizantalus pasidaro  thumbup.gif

O man tas, kur keičiasi padėtis, kažkoks nekokybiškas pasitaikė g.gif : persisukdavo g.gif tai išsikeičiau jį į žalią vertikalų: tas tai man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
as ir turiu oranzini, jis man labai patinka, niekas ten nepersisukineja, bent pas mane, reikia vienokio pasidarai, reik kitokio vel turi o ir vietos maziau uzima lotuliukas.gif nei 2 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 08 29, 14:11)
O man tas, kur keičiasi padėtis, kažkoks nekokybiškas pasitaikė  g.gif : persisukdavo  g.gif  tai išsikeičiau jį į žalią vertikalų: tas tai man labai patinka  thumbup.gif

Matyt, kad nekokybiškas, maniškis veikia kuo puikiausiai, vieną dar rezerve turiu, kai šio geležtė nudils biggrin.gif
Atsakyti
tai kaip supratau ir tas ir tas geras,tik skiriasi padetim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2011 08 29, 16:11)
tai kaip supratau ir tas ir tas geras,tik skiriasi padetim  blush2.gif

Taip, viena padėtimi patogiau vienas daržoves skusti, kita patogiau kitas daržoves. Bet buvo per akcijas toks universalus skustukas, tai tas man jėginis, nors dažniausiai aš skutu vertikalia padėtimi 4u.gif
Atsakyti
O tai kai nudyla gelezte skustuko,tai jo nekeicia
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 08 29, 21:04)
Taip, viena padėtimi patogiau vienas daržoves skusti, kita patogiau kitas daržoves. Bet buvo per akcijas toks universalus skustukas, tai tas man jėginis, nors dažniausiai aš skutu vertikalia padėtimi  4u.gif

jei ne paslaptis kiek tas besisukiojantis per akcija kainavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila30 @ 2011 08 29, 21:26)
O tai kai nudyla gelezte skustuko,tai jo nekeicia

Iki siolei, kai nudildavo gelezne pakeisdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adryte07 @ 2011 08 25, 19:31)
Įrankis sūriui pjaustyti

o aš tam naudoju bulvių skustuką. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2011 08 29, 23:03)
o aš tam naudoju bulvių skustuką.  smile.gif