Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Asese @ 2011 08 27, 20:26)
Sveikutė sugrįžus  wub.gif , manau, kad ledukų formelių nepirk dabar - tiek jau čia tos vasaros  ax.gif
Čiupk žirkles, nes nuolaida joms ateinančią savaitę  mirksiukas.gif

sveikute bigsmile.gif friends.gif
jooo zirkles tai butiniausiai jau imsiu thumbup.gif
na o leduku formele gal kur sandeliukyje rasiu mirksiukas.gif tongue.gif
p.s.as vis dar tikiuosi,kad rugsejis bus siltas ar netgi karstas kaip vasaros menuo bigsmile.gif wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 08 27, 20:26)

Čiupk žirkles, nes nuolaida joms ateinančią savaitę  mirksiukas.gif

Tik dabar apsižiūrėjau, kad ten žirklės, o nepaukštienos žirklės. Ar jos tik spaukštienai. Nes mano Berghoff visiškai nekerpa, net mėsos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 08 28, 07:52)
Tik dabar apsižiūrėjau, kad ten žirklės, o nepaukštienos žirklės. Ar jos tik spaukštienai. Nes mano Berghoff visiškai nekerpa, net mėsos unsure.gif

Ne, jos nekerpa paukštienos, paukštienai yra kitos 4u.gif
Bet man tos universalios labai patinka. Vaikai net neima kitų, tik maniškes TW. Aš išpradžių net nepastebėjau, o vyresnėlis sako: Žiūrėk, kai reikia perkirpti kelis lapus, paprastos žirklės juos taip nelygiai nukerpa, o TW žirklėmis kerpant tie lapai tarsi susikabina ir visi persikerpa kaip vienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 08 28, 09:11)

Bet man tos universalios labai patinka.

O ką dar su jomis kerpi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 08 28, 11:41)

Aš jas laikau pelių stove - ten priekyje kaip tik yra vieta žirklėms, tai jos man visuomet po ranka. Ir pakuotėms prakirpti (ir pieno, ir kruopų, ir kokių jų tik nebūna ax.gif ), ir medžiagą kerpa super (mėgstu vaikų išaugtus drabužius sukarpyt nedideliais gabaliukais ir naudot vienkartiniams pavalymams: tai ant grindų kas užtykšta, tai ant spintelės smile.gif Prikarpau pilną stalčių ax.gif , taupau taip blush2.gif , ne veltui daugiavaikė motina cool.gif )
Dar žuvį skutu su jomis, nes yra toks banguotas kraštas smile.gif
Man šios žirklės įeina į naudojamiausių ir labiausiai pavykusių TW gaminių dešimtuką 4u.gif
Atsakyti
remonto metu mes su siomis zirklemis karpeme linoleuma - puikiai pasidarbavau ir nieko joms nenutiko.
P.S.: ir as karpau savo vaiku drabuzelius, naudoju virtuveje pavalymams wink.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
kol vaikai"nepatvarke"mano zirkliu jos man irgi buvo pacios nuostabiausios...o db belieka mest siukslinen unsure.gif dar galvoju paduot vyrui,kad ant smirgelio nusmirgeliuotu-pagalastu..kad ir neliks tu karbuku bet bent jau kirpt kazkiek eis... unsure.gif

ne y tema tongue.gif
asese ziuriu tikrai pas tave 3asesiukai bigsmile.gif biggrin.gif kazkaip buvau neuzfiksavus ax.gif mergytes neplanuoji rolleyes.gif g.gif as irgi tokiu pasluosciu prisidarau..db is paklodes tokios smagios prisidariau thumbup.gif tai labai geros "mazgotes" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 08 28, 13:34)
ne y tema tongue.gif
asese ziuriu tikrai pas tave 3asesiukai bigsmile.gif  biggrin.gif kazkaip buvau neuzfiksavus ax.gif mergytes neplanuoji rolleyes.gif  g.gif as irgi tokiu pasluosciu prisidarau..db is paklodes tokios smagios prisidariau thumbup.gif tai labai geros "mazgotes" lotuliukas.gif

Tai va, kad planavom asesytę, o gavos mažas asesiukas rolleyes.gif

O kad būtų į temą: aš sau griebsiu rugsėjį 8 litrų fridgeSmartą ir sesei BtB dubenį kaip gimtadienio dovaną thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 08 28, 12:22)
Aš jas laikau pelių stove

Vis pamirstu paklausti doh.gif
O peiliu stovas tinka ir TChef peiliams?? Zinau,kad stovas sukurtas laikyti visus „M- SERIES“ peilius, taip pat ir „E –SERIES“ peilius be apsauginių įmaučių,bet kai realiai jo pati nenaudoju tai kaip su TChef peiliais???
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2011 08 28, 12:22)
Man šios žirklės įeina į naudojamiausių ir labiausiai pavykusių TW gaminių dešimtuką  4u.gif

Mano TW zirkles stovi virtuviniame stalciuje bet kerpa viska irgi thumbup.gif skirtuma geriausia pastebejau ant minksto pieno pokelio, arba kefyro. Senosios zirkles kai reikdavo kirpti toki minksta maiseli...tai tas pokelis "linksta" tarp zirkliu kaip maiselis ( na taip minkstai) ir vis kerpi kerpi ir nenukerpa, o su TW zirklem tik ciak ciak ir viskas nukirpta thumbup.gif lotuliukas.gif superines jos man viskam!
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 08 28, 15:06)
Vis pamirstu paklausti  doh.gif
O peiliu stovas tinka ir TChef peiliams?? Zinau,kad stovas sukurtas laikyti visus „M- SERIES“ peilius, taip pat ir „E –SERIES“ peilius be apsauginių įmaučių,bet kai realiai jo pati nenaudoju tai kaip su TChef peiliais???

Tinka visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 08 28, 11:41)

Kasdien jomis karpau mesyte, lasinukus, svogunu laiskus, krapus, petrazoles, salotas... Nereikia lenteles terliot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2011 08 28, 15:52)
Kasdien jomis karpau mesyte, lasinukus, svogunu laiskus, krapus, petrazoles, salotas... Nereikia lenteles terliot  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi karpau žalumynus thumbup.gif
Atsakyti