QUOTE(Pomona33 @ 2011 08 26, 21:13)
Vienintele faina naujiena, kad eco buteliukai atsirado, o daugiau...
nieko naujo ir ypatingo
nu jau isvis! Galvojau,kazka is uzsienio katalogu pametes ir mums
Tai Lietuvoj būdinga, kad visada viskas šimtmečiais atsilikę, nei kitur
... O kad ir tie Eko buteliai - taip, atsirado, bet kodėl negalėjo įdėt ir puslitrinių buteliukų? O tas litrinis - nei iš jo atsigert gali, nei ką - tuoj visas apsilaistai...
Ir dar kas nuvylė - kad vis ta pati įgrisusi raudona spalva... Buvau gavusi pranešimą, kad "žalioji TW technikos serija jau ir pas mus", bet jos kaip nėr, taip nėr... Na kiek gi galima vis tą patį brukt?! Gal dar kai ko ir norėčiau iš tos serijos, bet vien dėl tos baisios (bent jau man) spalvos nenoriu daugiau nieko pirkt
... teks dar ilgai ir nuobodžiai laukt, kada gi pasirodys tie mieli žalieji
...
QUOTE(Pomona33 @ 2011 08 27, 01:13)
Kelis esminius skirtumus gali parasyti? Ar ju nera? Tiesiog didesnis ir gali daugiau prideti? Ar greiciau smulkina?
QUOTE(lupipita @ 2011 08 27, 10:00)
as ir turiu abu ir abu naudoju, man patinka kad tos pacios detales tinka ir dangtelis ir asmenys
,seip galvojau kazkuri pasilikti, bet taip gavos kad mazo nenoriu atsisakyti,nes buna kokia sauja riesutu noris pasismulkinti ar svoguna nedideli, tai jis man net mielesnis maziems kiekiams, o jei koki kiausini paplakti nes yra plakiklis ar padaziuka imu ta didesni , taip pat kokteiliuka jei nori padaryt gali viska vienama, papjaustai idedi ta plaktuva ir turi kokteili, dar didelis gerai jei didesni kiekiai, taip kad pasilikau abu
Tai pagrindinis skirtumas ir yra, kad aukštasis TurboŠefiukas ne tik kad didesnis, bet dar turi tą plakiklį!
Aš irgi jau turiu abu, labai reikėjo to didesnio dėl plakiklio, nors be galo patiko ir mano turėtas mažasis! Iš pradžių galvojau gal mažąjį kam nors perleist, o pasilikti tik didįjį, bet dabar nebenoriu - lygiai taip pat, kaip ir
lupipita rašė, man abu jie reikalingi - tas mažiukas nepamainomas kokiems svogūnams (kurių nekenčiu rankomis pjaustyt) ar šiaip mažesniam ko nors kiekiui smulkinti (o dar pas mane mažasis tos mielos gaiviai žalsvos spalvos!
), o su didžiuoju labai fainai ir greitai kokteiliukai ar padažiukai, omletukai kokie išsiplaka!
Aišku, tą patį galima gauti ir su senuoju QuickShef'u, bet dažnai jis per didelis, jei reikia išsiplakti ko nors nedidelį kiekį, o dar ir su virvele žymiai patogiau, o dar tas aukštasis ir greičiau iš spintelės išsitraukia bei susideda, nes kompaktiškesnis ir detalės smulkesnės!
Va tik ką dar galvoju - galėjo TW išleisti vien tik papildymą tiems, kas jau turi mažąjį Turbiuką, t.y. tik trūkstamas detales prie mažojo (be dangtelio ir peiliukų), o tai dabar, kai abu daiktus turi, tai tas vienas komplektas dangtelio ir peiliukų nenaudojami ir supakuoti guli, nes senieji kuo puikiausiai tinka ir vietos mažiau užima... Juk ir pigiau mums atsieitų, bet, deja, šiuo atveju turbūt TW galvoja tik kad daugiau pasipelnyt iš klientų, o ne kad klientams daugiau naudos būtų...