Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(gwidita @ 2011 08 25, 11:10)
ir dar apie eko butelius..kokiu budu isplaut man ta litriny melynajy doh.gif dariau vis vyrui kompociukus su uogienem tai taip prijuodo vidus doh.gif bandziau ir su druska plaut ir visaip nu niekaip..o to sveistuko buteliam neturiu..gal su juo pavyktu g.gif

labukas 4u.gif
ale tikrai, jau temute musu visai apmiro g.gif , bet kad TW mus skriaudzia, naujienu jokiu, nuolaidos kartojasi, ner apie ka plepet gathering.gif

as 1l butelaiti plaunu su senoviniu sveistuku tokiu "ant koto" thumbup.gif o kadangi kompotuku nelaikiau ten, tai pas mane baisiai ir nepriaugo jis tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2011 08 25, 22:25)

Vienintele faina naujiena, kad eco buteliukai atsirado, o daugiau... g.gif nieko naujo ir ypatingo doh.gif nu jau isvis! Galvojau,kazka is uzsienio katalogu pametes ir mums cry.gif
Atsakyti
Kalbant dar apie smulkintuvus su virvute:
nejaugi sakot,kad tas didesnis apsimoka labiau uz mazaji? Juk peiliukai irgi 3, visi apacioj, tik talpa didesne g.gif kazkaip dabar suabejojau. Atejo laikas pasikeisti mazaji ir galvoju, kuri imti, man kazkaip tas didysis atrodo kazkoks netoks g.gif dabar jam nuolaida ala yra, gal labiau kurios turit ka pakomentuotumet? nznau kuri pasirinkti, nes senoje temuteje kazkas minejo,kad nevertas jis demesio, pilnai ir mazylio uztenka.
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 08 26, 21:33)
Kalbant dar apie smulkintuvus su virvute:

turiu ir mažąjį, ir didįjį. Naudoju abudu, bet daugiau didįjį.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 08 26, 23:23)
turiu ir mažąjį, ir didįjį. Naudoju abudu, bet daugiau didįjį.

Kelis esminius skirtumus gali parasyti? Ar ju nera? Tiesiog didesnis ir gali daugiau prideti? Ar greiciau smulkina?
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 08 27, 01:13)
Kelis esminius skirtumus gali parasyti? Ar ju nera? Tiesiog didesnis ir gali daugiau prideti? Ar greiciau smulkina?

as ir turiu abu ir abu naudoju, man patinka kad tos pacios detales tinka ir dangtelis ir asmenys thumbup.gif ,seip galvojau kazkuri pasilikti, bet taip gavos kad mazo nenoriu atsisakyti,nes buna kokia sauja riesutu noris pasismulkinti ar svoguna nedideli, tai jis man net mielesnis maziems kiekiams, o jei koki kiausini paplakti nes yra plakiklis ar padaziuka imu ta didesni , taip pat kokteiliuka jei nori padaryt gali viska vienama, papjaustai idedi ta plaktuva ir turi kokteili, dar didelis gerai jei didesni kiekiai, taip kad pasilikau abu ax.gif
Atsakyti
Kelis esminius skirtumus gali parasyti?

Jokių nėra. Tik tiek, kad į didesnį daugiau telpa, o mažasis-mielesnis wub.gif Atrodo, kad net prie rankų prilimpa. Su juo dažniausiai svogūnus smulkinu. jeigu dabar reiktų rinktis kurį pirkti, tai tikrai nežinočiau. Nei vieno negaliu atsisakyti ax.gif Liuksiški gaminiai thumbup.gif
Papildyta:
37 savaitės pasiūlymuose yra 8L „FridgeSmart“. Ar verta gundytis? Kokie jo išmatavimai? Ar dažnai naudojate?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 08 26, 21:13)
Vienintele faina naujiena, kad eco buteliukai atsirado, o daugiau...  g.gif  nieko naujo ir ypatingo  doh.gif  nu jau isvis! Galvojau,kazka is uzsienio katalogu pametes ir mums  cry.gif
Tai Lietuvoj būdinga, kad visada viskas šimtmečiais atsilikę, nei kitur unsure.gif... O kad ir tie Eko buteliai - taip, atsirado, bet kodėl negalėjo įdėt ir puslitrinių buteliukų? O tas litrinis - nei iš jo atsigert gali, nei ką - tuoj visas apsilaistai...
Ir dar kas nuvylė - kad vis ta pati įgrisusi raudona spalva... Buvau gavusi pranešimą, kad "žalioji TW technikos serija jau ir pas mus", bet jos kaip nėr, taip nėr... Na kiek gi galima vis tą patį brukt?! Gal dar kai ko ir norėčiau iš tos serijos, bet vien dėl tos baisios (bent jau man) spalvos nenoriu daugiau nieko pirkt schmoll.gif ... teks dar ilgai ir nuobodžiai laukt, kada gi pasirodys tie mieli žalieji rolleyes.gif ...

QUOTE(lupipita @ 2011 08 27, 10:00)
as ir turiu abu ir abu naudoju, man patinka kad tos pacios detales tinka ir dangtelis ir asmenys  thumbup.gif ,seip galvojau kazkuri pasilikti, bet taip gavos kad mazo nenoriu atsisakyti,nes buna kokia sauja riesutu noris pasismulkinti ar svoguna nedideli, tai jis man net mielesnis maziems kiekiams, o jei koki kiausini paplakti nes yra plakiklis ar padaziuka imu ta didesni , taip pat kokteiliuka jei nori padaryt gali viska vienama, papjaustai idedi ta plaktuva ir turi kokteili, dar didelis gerai jei didesni kiekiai, taip kad pasilikau abu  ax.gif
Tai pagrindinis skirtumas ir yra, kad aukštasis TurboŠefiukas ne tik kad didesnis, bet dar turi tą plakiklį! good.gif Aš irgi jau turiu abu, labai reikėjo to didesnio dėl plakiklio, nors be galo patiko ir mano turėtas mažasis! Iš pradžių galvojau gal mažąjį kam nors perleist, o pasilikti tik didįjį, bet dabar nebenoriu - lygiai taip pat, kaip ir lupipita rašė, man abu jie reikalingi - tas mažiukas nepamainomas kokiems svogūnams (kurių nekenčiu rankomis pjaustyt) ar šiaip mažesniam ko nors kiekiui smulkinti (o dar pas mane mažasis tos mielos gaiviai žalsvos spalvos! rolleyes.gif), o su didžiuoju labai fainai ir greitai kokteiliukai ar padažiukai, omletukai kokie išsiplaka! thumbup.gif Aišku, tą patį galima gauti ir su senuoju QuickShef'u, bet dažnai jis per didelis, jei reikia išsiplakti ko nors nedidelį kiekį, o dar ir su virvele žymiai patogiau, o dar tas aukštasis ir greičiau iš spintelės išsitraukia bei susideda, nes kompaktiškesnis ir detalės smulkesnės!

Va tik ką dar galvoju - galėjo TW išleisti vien tik papildymą tiems, kas jau turi mažąjį Turbiuką, t.y. tik trūkstamas detales prie mažojo (be dangtelio ir peiliukų), o tai dabar, kai abu daiktus turi, tai tas vienas komplektas dangtelio ir peiliukų nenaudojami ir supakuoti guli, nes senieji kuo puikiausiai tinka ir vietos mažiau užima... Juk ir pigiau mums atsieitų, bet, deja, šiuo atveju turbūt TW galvoja tik kad daugiau pasipelnyt iš klientų, o ne kad klientams daugiau naudos būtų... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristigri: 27 rugpjūčio 2011 - 13:02
QUOTE(diasaja @ 2011 08 27, 10:23)
37 savaitės pasiūlymuose yra 8L „FridgeSmart“. Ar verta gundytis? Kokie jo išmatavimai? Ar dažnai naudojate?

As tai sita inda turiu is senu laiku dar, tai man jis superinis, kai jau sodo derlius didesnis atsiranda, laikau jame viska thumbup.gif
labai puikiai telpa didziuliai mociutes isaugainti svogunu laiskai thumbup.gif , salia pomidorai, kitoj pusej agurkai, cukinija ir t.t. man sita talpa tai superine, vasara kai pilna visokiu gerybiu tai jis pas mane nuolat pilnas!, kai atvesta oras balkone net jame ka sudejus laikau, net i saldytuva nededu. Man patinka,kad didelis ir nereikia 10 indu thumbup.gif
aisq, saldytuve tai jis nelabai patogus, bet va kaip minejau svogunu laiskam, salotom, na tokiem kuriu daug, issipute .. biggrin.gif tai nepamainoma si talpa!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 27 rugpjūčio 2011 - 14:02
QUOTE(Pomona33 @ 2011 08 27, 15:01)
As tai sita inda turiu is senu laiku dar,

O koks jo ilgis, plotis, aukštis? Įdomu ar jis man tilps tarp lentynų g.gif
Atsakyti
labas vakariukas 4u.gif
nus ka paveizejau y naujajy kataloga ir vel noru sarasiukas biskuty atsinaujino ax.gif
bet pirmiausiai tai dauzau galva y siena del to,kad nepaklausiau diasajos del leduku formeliu doh.gif
taupumo sumetimais pirkausi viena..bet db kai taip karsta o vyru namuos belenkiek..tai ledukai y gaiva eina urmu ir as su ta viena formele jau nelabai ir beprikytrauju doh.gif prisaldau is anksto deze..ziu jau tuscia doh.gif vaikai ledukus vietoje ledu ciulpia blink.gif doh.gif tai va is katalogo uzsimaniau-reikia biggrin.gif ,tu vaikam leduku formeliu..kuriom aisku nuolaida bus ziema doh.gif
alegro serviravimo padeklas vis dar zavi..bet kaina irgi tokia rolleyes.gif
reikia nauju universaliu zirkliu,nes is seimynos kazkas manasias"patvarke" doh.gif
sluosciu kuriu nors ax.gif
prageriau senajy-paprasta-maximiny vyno kamsciatrauky(per delcios dieta bevynydama blush2.gif lotuliukas.gif )tai db bus proga tw ysigyt ax.gif
na ir pabaigai,tikiuosi kad MB siemet nudovanos seimai dujine su elektrine orkaite wub.gif tai tada reikes ir silikonu ir britvonu visko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 08 27, 15:09)
O koks jo ilgis, plotis, aukštis? Įdomu ar jis man tilps tarp lentynų g.gif

Aukštis toks, kaip ir 3,6 l ar 4,2 l Fridgesmartų 4u.gif
Taigi, 8 l išmatavimai:
Ilgis: 30,2 cm
Plotis: 30.2 cm
Aukštis: 12,7 cm
4u.gif

Aš džiaugiuos neatsidžiaugiu, kad vėl atsirado 3,5 l Bake to Basics dubuo thumbup.gif
Man patinka ir tas jo sandarus dangtis, ir plakimui wub.gif wub.gif wub.gif . Ir dydis toks man jo einamiausias thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 08 27, 20:09)
Va tik ką dar galvoju - galėjo TW išleisti vien tik papildymą tiems, kas jau turi mažąjį Turbiuką, t.y. tik trūkstamas detales prie mažojo (be dangtelio ir peiliukų), o tai dabar, kai abu daiktus turi, tai tas vienas komplektas dangtelio ir peiliukų nenaudojami ir supakuoti guli, nes senieji kuo puikiausiai tinka ir vietos mažiau užima... Juk ir pigiau mums atsieitų, bet, deja, šiuo atveju turbūt TW galvoja tik kad daugiau pasipelnyt iš klientų, o ne kad klientams daugiau naudos būtų... unsure.gif
Pritariu 100proc.

Tai dėl to nėr ką ir kalbėti: galėtų būti ir dangtelių su snapukais vaikiškiems puodeliams - juk dažnai sukramto, ir čiulptukų buteliukams doh.gif O dabar nėr, nori: pirk visą gaminį naujai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2011 08 27, 18:35)
labas vakariukas 4u.gif

Sveikutė sugrįžus wub.gif , manau, kad ledukų formelių nepirk dabar - tiek jau čia tos vasaros ax.gif
Čiupk žirkles, nes nuolaida joms ateinančią savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 27 rugpjūčio 2011 - 19:25