Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Turiu mini quik shefą su virvute, dabar išleido tą didesnį .

Patarkite ar verta man keistis į didesnį?
mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu abu. Labai man patinka. Detales tos pacios, tai dangtelio ir peiliuko net nenaudoju to didziojo, tik talpa ir ilginantiji koteli. Kai reikia didesni kieki susmulkinti, t.y. pdaryti padaziuka, imu didesni, jei tik cesnaka susmulkinti - mazesni. Bet jei reikia rinktis is dvieju - tai rinkciausi didiji. Is didelio neiskris lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane virtuvė tik 5 kvadratai smile.gif Turiu išsirinkti vieną iš jų smile.gif O tai jau ir taip tw iš spintos verčiasi blush2.gif Baisu, kad vyras nepamatytų. ax.gif
Tai turbūt laurindre reikės rinktis didesnį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 08 25, 09:12)
Naujas katalogas man pasirode kaip ir be didesniu pokyciu, tiek kad jau yra sluostes uz gera kaina thumbup.gif Iso Duo serija su Servofiksu senos spalvos ax.gif naujos ledu formeles - pingviniukai, biski klaidu pirmuose katalogose yra (Iso DUo serijoj). As tikejau, kad bus susi rinkinukas, bet jo ner.... Spalvos senos, fioletiniu gaminiu dar ner tongue.gif  schmoll.gif

o kur paziuret y tas formeles?ieskau visur nerandu unsure.gif arba ieskot nemoku doh.gif kokia ju kaina?jau reikia man ju lotuliukas.gif tiksliau vaikam..bo tai db ledukus ciulpia vietoje ledu blush2.gif tongue.gif
ir dar pamaciau torto mentele faina bigsmile.gif tokiosdar neturu bigsmile.gif
reikia ir tos ale kaip gaut g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
gwidita, prasom tongue.gif

http://www.youtube.c...h?v=Tl08TYX23vs

O as turbut rinkciaus mazaji turbiuka blush2.gif nors cia velgi ka gaminsit, man didysis tik smoothiniams kokteiliams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 08 25, 17:39)
gwidita, prasom tongue.gif

http://www.youtube.c...h?v=Tl08TYX23vs

O as turbut rinkciaus mazaji turbiuka blush2.gif nors cia velgi ka gaminsit, man didysis tik smoothiniams kokteiliams blush2.gif

Nepatikesi, butent ju su siuom niekad nedariau. Pas mane saltiems padazams jis labai eina. Dedu viska, kas saldytuve ir smulkinu. Super gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 08 25, 10:10)
ir dar apie eko butelius..kokiu budu isplaut man ta litriny melynajy doh.gif dariau vis vyrui kompociukus su uogienem tai taip prijuodo vidus doh.gif bandziau ir su druska plaut ir visaip nu niekaip..o to sveistuko buteliam neturiu..gal su juo pavyktu g.gif

Man tai jis toks netikęs gaminys, žinai ką laikau jame? Vandenį gėlėm lieti, tai nors nereikia sukti galvos kaip jį išplauti doh.gif Dabar nieks čia pliurpti neleidžia, tai ir nepliurpiam rolleyes.gif

QUOTE(Vilmoska @ 2011 08 25, 14:29)
Pas mane virtuvė tik 5 kvadratai  smile.gif Turiu išsirinkti vieną iš jų  smile.gif  O tai jau ir taip tw iš spintos verčiasi  blush2.gif  Baisu, kad vyras nepamatytų.  ax.gif
Tai turbūt laurindre reikės rinktis didesnį  blush2.gif

Teks rūbų atsisakyti kai kurių, kad TW tilptų lotuliukas.gif

Panos,

apie šluostes, tai ta virtuvinė, tai kur kažkada oranžinė buvo? Čia ta pati? ir kaip Jums ta universali? Kokie kažin jos išmatavimai? Ką gero ji daro? biggrin.gif Gal pati namus valo? biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

stai tas naujas gaminys
Įrankis sūriui pjaustyti
Matmenys:
21.2 x 13.3 x 4.5 cm
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 08 25, 21:30)
Man tai jis toks netikęs gaminys,

aš turiu kelis 500ml. Eko buteliukus. man jie labai super thumbup.gif naudoju tik vandeniui. Telpa į rankinę.
Papildyta:
Naujas katalogas "Ruduo-Žiema":

http://tupperware.ip...ine/FallWinter/

Atsakyti
MERGINOS BANDYKIT ECO BUTELIUS PLAUTI SU PERLINEM ARBA RYZIU KRUOPOM,SUPILKIT KRUOPU I VIDU UZSUKIT DANGTELI IR KRATYKIT  IVAIRIOM KRYPTIM ,TAIP GALIMA ISPLAUTI IR IVAIRIAS VAZAS,SIAURAS.KUR NEPASIEKIAM NEI SEPECIU NEI RANKA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrag: 25 rugpjūčio 2011 - 22:21
Gal kas turit Bake-to-Basics pjaustykle, ar verta demesio?
Atsakyti
QUOTE(Zivuke @ 2011 08 25, 23:44)
Gal kas turit Bake-to-Basics pjaustykle, ar verta demesio?

Aš irgi buvau numačius ją pirkti, bet merginos iš šio forumo mane atkalbėjo mirksiukas.gif Niekas iš mano pažįstamų jos neturi (o jau perkam iš tw apie 8 metus).

O dėl ko- nepamenu blush2.gif

38-+39 sav. T Chef savaitės. Tai gal geras nuolaidas pasiūlys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoska: 26 rugpjūčio 2011 - 06:23