O mânes tas surio droztukas nesuzavejo, nors ir bandziau
jis tikrai toks kaio didelis skustukas, tik vietoj asmens tokia zylka, kuri ir plonai pjauna suri kietam suriui idealu.... Bet man ir surio peiliai
Naujas katalogas man pasirode kaip ir be didesniu pokyciu, tiek kad jau yra sluostes uz gera kaina Iso Duo serija su Servofiksu senos spalvos naujos ledu formeles - pingviniukai, biski klaidu pirmuose katalogose yra (Iso DUo serijoj). As tikejau, kad bus susi rinkinukas, bet jo ner.... Spalvos senos, fioletiniu gaminiu dar ner
O man tas sūrio drožtukas ir patiko . Yra du voleliai pakeitimui. Vienas plonesniam sluoksniui, kitas storesniam.
Dėl 37 savaitės dar keliatą pasiūlymų:
Svečiams : perka už 60 litų- žalio obuoliuko indelis už 6 litus.
jei perka už 138 litus- įrankis obuolio sėkloms išimti - už 30,00
O šeimininkei jei bus 12 svečių- naujasis Kosmo serijos įrankis- mentelė tortui ir tešlai pjaustyti.
Dėžučių rinkiniai po 2 vnt.: kivių dėžutės-42,00, čili-34, pomidoro -50,00, banano 50,00.
TW kibiras su dangčiu -65,00.
Dubuo tešlai 2,8 -69,00
8 l. fridgesmart indas -75,00
1,5 ultra pro 169,00
Dėl 37 savaitės dar keliatą pasiūlymų:
Svečiams : perka už 60 litų- žalio obuoliuko indelis už 6 litus.
jei perka už 138 litus- įrankis obuolio sėkloms išimti - už 30,00
O šeimininkei jei bus 12 svečių- naujasis Kosmo serijos įrankis- mentelė tortui ir tešlai pjaustyti.
Dėžučių rinkiniai po 2 vnt.: kivių dėžutės-42,00, čili-34, pomidoro -50,00, banano 50,00.
TW kibiras su dangčiu -65,00.
Dubuo tešlai 2,8 -69,00
8 l. fridgesmart indas -75,00
1,5 ultra pro 169,00
Sveikos, kokia kalba šita knygute: 150 receptų žėlė žiedui. Tik 17 Lt. Kodas 30155
Ar verta demesio?
Ar verta demesio?
nius labas merginos
ateinu su vaisem,kad nepyktumet jog nepasirodau visai nors vaises ir vakarykscios ale skanios dar ir dabar
kazkaip ziuriu tylu temoje pastaruoju metu..jau ir senbuves retai bepasirodo anksciau taip smagiai plepejom vos bespedavom temas kurt,o db
merginos ar pasakojot apie tas sluostes ka nors?db ziuriu yra pasiulymuose du rinkinukai
mane sudomino tas pirmas,kur langu ir virtuvine lygtais sluostes..kaip jos,ar vertos demesio?
ir dar apie eko butelius..kokiu budu isplaut man ta litriny melynajy dariau vis vyrui kompociukus su uogienem tai taip prijuodo vidus bandziau ir su druska plaut ir visaip nu niekaip..o to sveistuko buteliam neturiu..gal su juo pavyktu
Papildyta:
ne y tema
bijuna koksai avataras
ateinu su vaisem,kad nepyktumet jog nepasirodau visai nors vaises ir vakarykscios ale skanios dar ir dabar
kazkaip ziuriu tylu temoje pastaruoju metu..jau ir senbuves retai bepasirodo anksciau taip smagiai plepejom vos bespedavom temas kurt,o db
merginos ar pasakojot apie tas sluostes ka nors?db ziuriu yra pasiulymuose du rinkinukai
mane sudomino tas pirmas,kur langu ir virtuvine lygtais sluostes..kaip jos,ar vertos demesio?
ir dar apie eko butelius..kokiu budu isplaut man ta litriny melynajy dariau vis vyrui kompociukus su uogienem tai taip prijuodo vidus bandziau ir su druska plaut ir visaip nu niekaip..o to sveistuko buteliam neturiu..gal su juo pavyktu
Papildyta:
ne y tema
bijuna koksai avataras
QUOTE(Bijuna @ 2011 08 25, 10:03)
Sveikos, kokia kalba šita knygute: 150 receptų žėlė žiedui. Tik 17 Lt. Kodas 30155
Ar verta demesio?
Ar verta demesio?
Rusų kalba ta knygutė.
Gwidita- aš tai tą butelį tik su plonu šepečiu ir soda išsivalau.
QUOTE(gwidita @ 2011 08 25, 10:10)
Ačiū Sūnus čia mane tokia mato
Dabar i tema. Kokios talpos tas indas, kur pienas supiltas? Man jis didelis atrodo
2 litru
QUOTE(Bijuna @ 2011 08 25, 11:24)
*Ačiū Sūnus čia mane tokia mato
**Dabar i tema. Kokios talpos tas indas, kur pienas supiltas? Man jis didelis atrodo
**Dabar i tema. Kokios talpos tas indas, kur pienas supiltas? Man jis didelis atrodo
*
**2litru o tu neturi jos?cia tos didziosios gertuves kur visos kaip pamise pirkom nepamainomos man jos..
Tai kad aš susipirkau ko man reikejo ( po persikraustymo i nama) ir kažkaip apleidau ši reikala
QUOTE(Bijuna @ 2011 08 25, 11:47)
Tai kad aš susipirkau ko man reikejo ( po persikraustymo i nama) ir kažkaip apleidau ši reikala
net neatsimenu kada tu gertuviu cia mums padave..gal praeita vasara
as irgi db RAMIAI gyvenu..nieko nereikia
nervina tik kai ismeta kokia grazia spalva to paties gaminio kur turiu..arba kaip su tais kviksefais..susipirkau tuos sukamus tai db su virvem padare tai ka man db tuos pirkt ir situs laukan mest supykstu ant TW ir neperku paskui isviso nieko
gwidita, to sluostes rinkiniais, kaip nekeista labai gerais virtuine su langu ir bus iki pavasario kataloge o tu ka, ju neturi, kad klausi kaip
Aciu uz zagarelius
Aciu uz zagarelius
QUOTE(davija @ 2011 08 25, 14:14)
gwidita, to sluostes rinkiniais, kaip nekeista labai gerais virtuine su langu ir bus iki pavasario kataloge o tu ka, ju neturi, kad klausi kaip
Aciu uz zagarelius
Aciu uz zagarelius
ne zinok,ne vienos sluostes TW neturiu
bisky geda man turetu but ane
sakau apleidau jus..bet cia ne jus kaltos o TW kad nieko gero nepasiulo