Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

O mânes tas surio droztukas nesuzavejo, nors ir bandziau blush2.gif
jis tikrai toks kaio didelis skustukas, tik vietoj asmens tokia zylka, kuri ir plonai pjauna suri bigsmile.gif kietam suriui idealu.... Bet man ir surio peiliai thumbup.gif

Naujas katalogas man pasirode kaip ir be didesniu pokyciu, tiek kad jau yra sluostes uz gera kaina thumbup.gif Iso Duo serija su Servofiksu senos spalvos ax.gif naujos ledu formeles - pingviniukai, biski klaidu pirmuose katalogose yra (Iso DUo serijoj). As tikejau, kad bus susi rinkinukas, bet jo ner.... Spalvos senos, fioletiniu gaminiu dar ner tongue.gif schmoll.gif
Atsakyti
O man tas sūrio drožtukas ir patiko biggrin.gif . Yra du voleliai pakeitimui. Vienas plonesniam sluoksniui, kitas storesniam.
Dėl 37 savaitės dar keliatą pasiūlymų:
Svečiams : perka už 60 litų- žalio obuoliuko indelis už 6 litus.
jei perka už 138 litus- įrankis obuolio sėkloms išimti - už 30,00
O šeimininkei jei bus 12 svečių- naujasis Kosmo serijos įrankis- mentelė tortui ir tešlai pjaustyti.
Dėžučių rinkiniai po 2 vnt.: kivių dėžutės-42,00, čili-34, pomidoro -50,00, banano 50,00.
TW kibiras su dangčiu -65,00.
Dubuo tešlai 2,8 -69,00
8 l. fridgesmart indas -75,00
1,5 ultra pro 169,00
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoska: 25 rugpjūčio 2011 - 08:29
Sveikos, kokia kalba šita knygute: 150 receptų žėlė žiedui. Tik 17 Lt. Kodas 30155
Ar verta demesio?
Atsakyti
nius labas merginos 4u.gif
ateinu su vaisem,kad nepyktumet jog nepasirodau visai ax.gif nors vaises ir vakarykscios ale skanios dar ir dabar biggrin.gif blush2.gif
user posted image
kazkaip ziuriu tylu temoje pastaruoju metu..jau ir senbuves retai bepasirodo unsure.gif anksciau taip smagiai plepejom wub.gif vos bespedavom temas kurt,o db verysad.gif

merginos ar pasakojot apie tas sluostes ka nors?db ziuriu yra pasiulymuose du rinkinukai g.gif
mane sudomino tas pirmas,kur langu ir virtuvine lygtais sluostes..kaip jos,ar vertos demesio?

ir dar apie eko butelius..kokiu budu isplaut man ta litriny melynajy doh.gif dariau vis vyrui kompociukus su uogienem tai taip prijuodo vidus doh.gif bandziau ir su druska plaut ir visaip nu niekaip..o to sveistuko buteliam neturiu..gal su juo pavyktu g.gif
Papildyta:
ne y tema blush2.gif tongue.gif
bijuna koksai avataras bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 08 25, 10:03)
Sveikos, kokia kalba šita knygute:  150 receptų žėlė žiedui. Tik 17 Lt. Kodas 30155
Ar verta demesio?

Rusų kalba ta knygutė.
Gwidita- aš tai tą butelį tik su plonu šepečiu ir soda išsivalau.
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 08 25, 10:10)

Papildyta:
ne y tema blush2.gif  tongue.gif
bijuna koksai avataras bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif

Ačiū ax.gif Sūnus čia mane tokia mato lotuliukas.gif
Dabar i tema. Kokios talpos tas indas, kur pienas supiltas? Man jis didelis atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
2 litru
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 08 25, 11:24)
*Ačiū  ax.gif Sūnus čia mane tokia mato  lotuliukas.gif
**Dabar i tema. Kokios talpos tas indas, kur pienas supiltas? Man jis didelis atrodo  bigsmile.gif

* thumbup.gif
**2litru 4u.gif o tu neturi jos?cia tos didziosios gertuves kur visos kaip pamise pirkom bigsmile.gif thumbup.gif nepamainomos man jos..
Atsakyti
Tai kad aš susipirkau ko man reikejo ( po persikraustymo i nama) ir kažkaip apleidau ši reikala ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 08 25, 11:47)
Tai kad aš susipirkau ko man reikejo ( po persikraustymo i nama) ir kažkaip apleidau ši reikala  ax.gif

net neatsimenu kada tu gertuviu cia mums padave..gal praeita vasara g.gif
as irgi db RAMIAI gyvenu..nieko nereikia ax.gif
nervina tik kai ismeta kokia grazia spalva to paties gaminio kur turiu..arba kaip su tais kviksefais..susipirkau tuos sukamus tai db su virvem padare doh.gif tai ka man db tuos pirkt ir situs laukan mest doh.gif supykstu ant TW ir neperku paskui isviso nieko biggrin.gif
Atsakyti
gwidita, to sluostes rinkiniais, kaip nekeista labai gerais bigsmile.gif virtuine su langu thumbup.gif ir bus iki pavasario kataloge mirksiukas.gif o tu ka, ju neturi, kad klausi kaip tongue.gif

Aciu uz zagarelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 08 25, 14:14)
gwidita, to sluostes rinkiniais, kaip nekeista labai gerais bigsmile.gif virtuine su langu thumbup.gif ir bus iki pavasario kataloge mirksiukas.gif o tu ka, ju neturi, kad klausi kaip tongue.gif

Aciu uz zagarelius thumbup.gif

ne zinok,ne vienos sluostes TW neturiu blush2.gif
bisky geda man turetu but ane tongue.gif biggrin.gif
sakau apleidau jus..bet cia ne jus kaltos o TW kad nieko gero nepasiulo ax.gif
Atsakyti