Aiū merginos už atsakymus , nykštukus turiu, prieskonius susibėrusi į juos
QUOTE(Vilmoska @ 2011 08 08, 09:01)
Greičiausiai, kad netinka
Aš tai laukiu tos 34 sav. vis . Labai jau tos senosios tarkos noriu (jei aišku Lietuva jas gaus ). Ir dar tikiuosi, kad ką nors naujo katalogo proga ko nors naudingo
Aš tai laukiu tos 34 sav. vis . Labai jau tos senosios tarkos noriu (jei aišku Lietuva jas gaus ). Ir dar tikiuosi, kad ką nors naujo katalogo proga ko nors naudingo
o cia kazkur bus kad dar neaisku ar LT bus , cia ta sena kur melyna budavo ale pusiau pastatoma su induku, jei tokia tai butu tikrai geras daigtas
QUOTE(kregzde @ 2011 08 08, 06:46)
Jie alia nykštukai? Į šaldiklį netinka? Ačiū už atsakymus
i saldikli sie indeliai netinka, aisq nieko jiems nenutiks, bet jie netam skirti. Turiu juos, tai man pasitarnauja visokiems likuciams supilti ar sudeti, padaziuko kokio jei lieka, is maisto kokiu mazu likuciu ir pan.patogus ir forma kitokia nei nykstuku, didesne ir patogesne, nykstukai siauri labai
QUOTE(Pomona33 @ 2011 08 09, 21:01)
i saldikli sie indeliai netinka, aisq nieko jiems nenutiks, bet jie netam skirti. Turiu juos, tai man pasitarnauja visokiems likuciams supilti ar sudeti, padaziuko kokio jei lieka, is maisto kokiu mazu likuciu ir pan.patogus ir forma kitokia nei nykstuku, didesne ir patogesne, nykstukai siauri labai
Ačiū, matau, kad jie tokio neblogo tūrio
QUOTE(lupipita @ 2011 08 08, 09:56)
o cia kazkur bus kad dar neaisku ar LT bus , cia ta sena kur melyna budavo ale pusiau pastatoma su induku, jei tokia tai butu tikrai geras daigtas
Liudna zinia. Tarkuciu Lietuva negaus
QUOTE(etaeta @ 2011 08 17, 10:19)
nu va kaip negerai, o taip tikejaus , o gal ka 34 sav pasiulys ar jau nieko
QUOTE(lupipita @ 2011 08 17, 10:30)
nu va kaip negerai, o taip tikejaus , o gal ka 34 sav pasiulys ar jau nieko
Necituokit nuotrauku Manau, kad jau nepasiulys nieko papildomai
O kuo ta tarkutė tokia ypatinga, kad liūdite?
Jinai siaip labai patogi ir tie asmenys keiciami geru dydziu As ir tokios labai noriu, bet palauksiu man tai jau kazkokia nebesamone gaunasi, kai dar dar reikia kovot aktyvumais ir pardavimais, kad kazkokius gaminius galetum pardavinet Pas rusus jos raudonos, Jav yra ir pilku ir melynu, tik Skandinavus isbrauke su tarkutem jau pora trejeta metu, tad manau, kad greitu laiku ju vel pasirodys
QUOTE(Pomona33 @ 2011 08 17, 23:23)
Sveikos
ale kaip apmire temute
gal kuri zinove zino, kaip reikalai su naujuoju katalogu? Kazkas jau minejo,kad nebebus "Sambos" ir koldunines raso ,kad nebebus. Gal dar ko naujo zinot?
ale kaip apmire temute
gal kuri zinove zino, kaip reikalai su naujuoju katalogu? Kazkas jau minejo,kad nebebus "Sambos" ir koldunines raso ,kad nebebus. Gal dar ko naujo zinot?
Optimum serijos nebus, gertuviu 750 ml, peiliu dabartiniu (tikriausiai pakeis i nauja U serija)