Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(lupipita @ 2011 08 02, 19:09)
gal dar kas gavot naujienu nes lyg jau buvo susirinkimai kai kur  ax.gif , gal kas pasidalins  blush2.gif

31 – 34 savaitėmis
Naujoviška pusryčių dėžutė Kaina 49 Lt
Mokyklinukams, suaugusiems ir visiems, kurie ruošiate ir su savimi pasiimate užkandžius. Pagaminta iš tvirtos medžiagos, todėl produktai patikimai apsaugoti. Patogūs vidiniai skyreliai, todėl dėžutėje vietą galima paskirstyti įvairiai. Nuimamas dangtelis patogiai plaunamas.
user posted image
2 „Hello Kitty“ po 330 ml
Kaina 34 (64) Lt
Dvi gertuvės - puiki dovana Jūsų mažyliui! Nedidelė gertuvė patogiai atsidaro nestiprioms mažylių rankoms ir labai patogi apimti. Gražaus ir populiaraus dizaino. Hello Kitty tema! Vaikų numylėtas herojas!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 08 03, 18:38)
tik tiek  blink.gif ir tik tokios  doh.gif

Ir dar sitos

TIK 31 SAVAITĘ!
i 4,3 L ir 2,5L „Samba“ dubenis (nuotrauka aukščiau) labai gera kaina – 70 Lt.
TIK 31 SAVAITĘ SVEČIUI!
Pasiūlykite visiems vakarėlio svečiams, pirkusiems už >60Lt nusipirkti 1,3L “Samba” dubenį tik už 6 Lt!
user posted image
31 – 34 savaitėmis
Virtuvės įrankių rinkinys (1): žirklės; virtuvinės žnyplės; maišymo šaukštas; silikono mentelė. Kaina 159 (206) Lt
user posted image
Virtuvės įrankių rinkinys (2): žirklės; kepimo mentelė; silikono mentelė. Kaina 140 (177) Lt
user posted image
Virtuvės įrankių rinkinys (3): žirklės ir silikono mentelė. Kaina 120 (138) Lt.
user posted image
Naujoviškos „Skrynelių“ dėžutės (4 vnt.)
Kaina 64 (83) Lt
Dėžutės viskas - gardėsiams, užkandžiams, lego detalėms, vonios, kelionės smulkmenoms.
user posted image
Atsakyti
Maniškis oranžinis (dabar va salotinis) tai praktiškai niekada nestovi be darbo wub.gif Galėtų paskaidyti jie būti, man 2 litrai einamiausi Sambos biggrin.gif
Atsakyti
KARSTOS NAUJIENOS
32 - 35 savaitėmis
"Tau" dubenėlis KAINA 24 Lt
user posted image
2,8L "CoolSmart" serijos šaldymo ir šaldytuvo indas KAINA 42Lt
user posted image
"Duo" indeliai KAINA 18 Lt
user posted image
Sulčiaspaudė su rankena KAINA 62 Lt vietoje 89 Lt!
Dabar galite patys pasigaminti šviežius ir gardžius citrusinius gėrimus ar marinatus! Jei esate citrusinių vaisių gerbėjas, šis virtuvės instrumentas taps Jūsų mėgstamiausiu! Ergonomiška rankena lengvai išspaudžia sultis iki paskutinio lašo. Sulčiaspaudė skirta citrinoms, mandarinams, nedideliems apelsinams, laimo vaisiams. Tiesiog suspauskite rankenas kartu! Sulčiaspaudė pašalina ir minkštimą ir sėklas, todėl mėgausitės grynomis sultimis.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 08 05, 09:23)

Gal gali kas apie šiuos indukus plačiau papasakoti? Kam naudojami, kokia talpa, ar vykęs gaminys (jei jau teko susidurti su jais)? 4u.gif
Atsakyti
va kaip man susiu aparatas pasitarnavo, tiesa pirmas bandymas tai matosi sleivumo ir kreivumo, bet visumoj ziauriai esu patenkinta juo wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 08 06, 21:52)
va kaip man susiu aparatas pasitarnavo, tiesa pirmas bandymas tai matosi sleivumo ir kreivumo, bet visumoj ziauriai esu patenkinta juo  wub.gif  wub.gif

Nugi labai liuks, ir grazu ir turbut labai skanu good.gif As irgi juo labai dziaugiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 08 07, 07:27)
Nugi labai liuks, ir grazu ir turbut labai skanu  good.gif As irgi juo labai dziaugiuosi  mirksiukas.gif

kol kas dar labai dziaugiuosi silikoniniu kepimo paduku, siauraja mentele, aisku frisge'ais ir visada sviezia, kiti dalykai ka turiu naudojami , bet ne tiek labai efektingai, bei aisku daug ko ir neturiu dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 08 06, 20:40)
Gal gali kas apie šiuos indukus plačiau papasakoti? Kam naudojami, kokia talpa, ar vykęs gaminys (jei jau teko susidurti su jais)?  4u.gif

Jie nedidukai, apie 150 ml talpos. Minkšti dangteliai, darinėjasi maloniai 4u.gif
jei reikia dar tokių mažuliukų, vykę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 08 07, 20:52)
Jie nedidukai, apie 150 ml talpos. Minkšti dangteliai, darinėjasi maloniai  4u.gif
jei reikia dar tokių mažuliukų, vykę  mirksiukas.gif

Jie alia nykštukai? Į šaldiklį netinka? Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 08 08, 05:46)
Jie alia nykštukai? Į šaldiklį netinka? Ačiū už atsakymus  4u.gif

Greičiausiai, kad netinka ax.gif

Aš tai laukiu tos 34 sav. vis ax.gif . Labai jau tos senosios tarkos noriu biggrin.gif (jei aišku Lietuva jas gaus ). Ir dar tikiuosi, kad ką nors naujo katalogo proga ko nors naudingo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 08 08, 06:46)
Jie alia nykštukai? Į šaldiklį netinka? Ačiū už atsakymus  4u.gif

Tie indeliai manau tinka i saldymo kamera, bet jie ne nykstukai. Nykstukai yra 50 ml talpos, stai sie. 4u.gif
user posted image
Atsakyti