Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Mussyte @ 2011 07 26, 16:07)
Sveikos,norėčiau pasiteirauti,kokia patogesnė drėgnų servetėlių dėžutė būtų,jei ją reikia nešiotis"rankinuke"?

As manau, jei reiks nesiotis rankinej tai mazosios per akis irnesakyk.gif didzioji nesiotis tikrai per didele g.gif didziosios aukstis su dangteliu beveik 8 cm doh.gif
Atsakyti
31 savaitę puiki galimybė įsigyti Samba dubenis 4,3l., 2,5l. ir 1,3l. už 76 litus.

user posted image

Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kas dar gero 31 savaitele? Dar internete nepaskelpta nieko nezinau. Gal koks aktyvumas yra?
Atsakyti
Aktyvumas moduline dezute 1.1 l alyviniu dangteliu... cia uz 360 Lt
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 07 27, 12:04)
31 savaitę puiki galimybė įsigyti Samba dubenis 4,3l., 2,5l. ir 1,3l. už 76 litus.

Mano mylimiausi dubenys, ypač tas 2,5litro wub.gif 4,3litrų tai ir neturiu net. Nesuprantu kaip aš seniau be jų gyvenau? Tarkim raugintų agurkų stiklainis netelpa į šaldytuvą, sudedu agurkus, supilu vandenį ant jų ir uždengiu, jokio kvapo šaldytuve ir viskas telpa puikiai. Viską juos maišau, marinuoju, uždengiu, palieku, švaru, tvarkinga, jokie kvapai nepasklinda, marinuotus daiktus papurtau uždengus dangtelį, viskas persimaišo. Nu gėrių gėris flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 07 27, 15:11)
Mano mylimiausi dubenys, ypač tas 2,5litro  wub.gif 4,3litrų tai ir neturiu net.

mano taip pat mylimiausi ir einamiausi. Aš 4,3l. net du turiu.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 07 27, 16:11)
mano taip pat mylimiausi ir einamiausi. Aš 4,3l. net du turiu.

Tokiai talpai aš centrifūgą panaudoju biggrin.gif Sutaupiau biggrin.gif
Atsakyti
Pagaliau daugiau rugpj.naujienu idejo clap.gif

Nuostabūs įrankių rinkiniai Jūsų virtuvei 31 – 34 sav.!
Virtuvės įrankių rinkinys (1): žirklės; virtuvinės žnyplės; maišymo šaukštas; silikono mentelė.
Kodas: 4954 / 159 (206) Lt

Virtuvės įrankių rinkinys (2): žirklės; kepimo mentelė; silikono mentelė.
Kodas: 4955 / 140 (177) Lt

Virtuvės įrankių rinkinys (3): žirklės ir silikono mentelė.
Kodas: 4956 / 120 (138) Lt.

TIK 31 SAVAITĘ SVEČIUI!
Pasiūlykite visiems vakarėlio svečiams, pirkusiems už >60Lt nusipirkti 1,3L “Samba” dubenį tik už 6 Lt!

Kodas: 4953 / 6 Lt. Sita naujiena nebloga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 07 27, 19:40)
Pasiūlykite visiems vakarėlio svečiams, pirkusiems už >60Lt nusipirkti 1,3L “Samba” dubenį tik už 6 Lt!

Kodas: 4953 / 6 Lt. Sita naujiena nebloga  g.gif

Va čia tai tikrai gera naujiena, po 6Lt bent kelis pasiimčiau biggrin.gif Bet ir vėl viskas rinkiniuose, negali jie be rinkinių, nieko naudingo vėl man nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 07 28, 07:23)
Va čia tai tikrai gera naujiena, po 6Lt bent kelis pasiimčiau  biggrin.gif  Bet ir vėl viskas rinkiniuose, negali jie be rinkinių, nieko naudingo vėl man nėra  doh.gif

ne jums vienai drinks_cheers.gif
Atsakyti
tikrai tie rinkiniai jauciu daug ka nervina ax.gif , sudeda i juos jau neseniai su akcijom buvusias prekes, kazkas gal dar domintu, bet kai rinkiniai ir puses is jo nereik, tai ir pikta daros, nors jie gudrus, o gal kas susigundys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 07 28, 09:11)
tikrai tie rinkiniai jauciu daug ka nervina  ax.gif , sudeda i juos jau neseniai su akcijom buvusias prekes, kazkas gal dar domintu, bet kai rinkiniai ir puses is jo nereik, tai ir pikta daros, nors jie gudrus, o gal kas susigundys  lotuliukas.gif

na jie kaip tik neprotingi... g.gif kiek teko su pazyztamom moterim kalbeti niekas uzsakymu nebedaro, visos iseina, mazeja grupes ir pan.nes zmones nenori tu rinkiniu pirkti nesamoningu doh.gif dabar pvz.man reikia silik.menteles, tai nejaugi as pirksiu rinkini virs 100lt, kuriame daiktai kuriuos as turiu ir kuriu man nereikia doh.gif tai ir daiktai stoves nenaudojami ir papildomi pinigai isleisti...tada geriau be nuolaidos is katalogo viena silikonine mentele nusipirkti doh.gif jau taip atsibodo su tais rinkiniais,kad nebesinori net naujienu laukti mad.gif
isivaizduoju,kad paciu geriausiu gaminiu neliks naujam kataloge, o vel kokio atsiprasant s... prides rolleyes.gif
Atsakyti