Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

vakar išbandžiau šaltą kavą su kavos ledukais. PASAKA, kai skanu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2011 07 21, 23:25)
Galiu ir as pasakyti savo nuomone apie sias ruzava ar zalia gertuveles,  smile.gif jos patogios,  thumbup.gif bet niekuomet ju nebepirkciau, schmoll.gif  girdejau, kad ju nebebus  naujame kataloge,  thumbup.gif jos nepatogios valyti, ypac tas "snapelis", ir tos mamos, kas duodate vaikams gerti is ju arbatele ypatingai atkreipkit demesi i "snapelio" vidu,  g.gif jis pradeda juoduoti ir sunku isvalyti, taigi kaupiasi mikrobai,  g.gif tai manau viena tupperware gaminimo neapgalvojimo klaida ir maziliai labai apkramto ta "snapeli," o gertuveles nekeicia.
Taigi siulau pirkti geriau ECO buteliuka arba Hell Kitty,  thumbup.gif  thumbup.gif jos patogesnes, tik reikia visuomet labai svariai isplauti pries pilant ka nors

drinks_cheers.gif As net virinti bandau, bet to juodumo is snapelio neina iskrapstyti. Ir as rekomenduociau mazesnio amziaus vaikams imti eco buteliukus arba stiklineles. 4u.gif
Atsakyti
Pasakysiu ir aš savo nuomonę, gal būt ir yra ypatingų TW gaminių, nesiginčysiu, tačiau man tokių nepasisekė įsigyti. Nusipirkau sūrinę, sviestinę. Na plastmasiukai ir tiek... Sviestinė, tai kažkas baisaus, plastmasinė dėžutė, kokių Maximoje po 5 lt. tokių pilna. Kainos fantastinės už tokius plastmasiukus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 22 liepos 2011 - 10:26
QUOTE(Nainai @ 2011 07 22, 10:26)
Pasakysiu ir aš savo nuomonę, gal būt ir yra ypatingų TW gaminių, nesiginčysiu, tačiau man tokių nepasisekė įsigyti. Nusipirkau sūrinę, sviestinę. Na plastmasiukai ir tiek... Sviestinė, tai kažkas baisaus, plastmasinė dėžutė, kokių Maximoje po 5 lt. tokių pilna. Kainos fantastinės už tokius plastmasiukus  unsure.gif

Plastikas plastikui nelygus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2011 07 22, 11:26)
Pasakysiu ir aš savo nuomonę, gal būt ir yra ypatingų TW gaminių, nesiginčysiu, tačiau man tokių nepasisekė įsigyti. Nusipirkau sūrinę, sviestinę. Na plastmasiukai ir tiek... Sviestinė, tai kažkas baisaus, plastmasinė dėžutė, kokių Maximoje po 5 lt. tokių pilna. Kainos fantastinės už tokius plastmasiukus  unsure.gif

na zinote tokie indeliai, kaip biriems produktams laikyti, sviestui gal ir nera kazkokie labai jau ypatingi, nebent tuo, kad jie pagaminti is medziagu, kurios nera kenksmingos zmogaus organizmui, kaip daugelis parduodamu maximoje, taip pat yra ilgalaikiai, nes dangteliai neissivaiksto po pusmecio , o tarnauja ilgus metus sandariai uzsidarydami.
Tokie indukai kaip fridgesmart,visada sviezia ir daugelis kitu man neturi jokio analogo arba as neatradau .Kiek as pries tai darzoviu ismesdavau, nes man sugesdavo, jau tikrai atpirko induku kainas ir dabar vagau tikrai gerai islaikytas darzoves, nenuodiju nei vaiko nei saves bei savo vyro. Menka gal is manes komentatore, nes neturiu daug patirties su TW, bet kiek turiu, man pakanka, kad galeciau teigti jog ju produktai tikrai verti buti tokie populiarus ir mylimi 4u.gif
O kiek dar nepamynejau pasiteisinusiu mano virtuveje dalyku tokiu kaip - silikoninis padas kepimui, puodas pro, silikonine mentele, gertuves.... vardink ir vardink ir tik keliatas dalyku neprilipo, bet gi ir negali viskas visiems tikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2011 07 22, 11:26)

O aš norėčiau paprieštarauti dėl sūrinės. Anksčiau negalėdavau balto sūrio ilgai išlaikyti, o kadangi šeimynoje valgau aš jį vienintelė, tai kaimišką baltą sūrį tegdavo puse atiduoti keturkojui, nes sugesdavo nespejus man jo suvalgyti. Dabar džiaugiuosi kad ilgiausiai galiu išlaikyti nesugedusį kaimišką sūrį, o pastaruoju metu ten ir varškę susikraunu. Vienintelis jos trūkumas kad kiek per daug užima vietos šaldytuve.
O šiaip sūrine man superinė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2011 07 21, 10:16)
ir  mane ta kompotine donima. ar ju buna dydesniu dydziu  g.gif ir kaip kaina ar verta ar budavo dydesnes nuolaidos. ir dar ar ji dangteli turi kazkaip neisiziurejau i tai  doh.gif

Man si "kompotine" patinka, nors visai ja naudoju ne kaip kompotine. Seip ir aprasymu knugeleje raso,kad tai sudytoms ir marinuotoms darzovems bei vaisiams thumbup.gif
turi ji ir dangteli, toki kaip "Prabangos" indai.
Kompotine susideda is pagrindinio indo, istatomo sietelio su rankenele, smeiges, skirtos isimti produktus is indo ir sandaraus dangtelio. Sieteli pakelus reikia pasukti ir jis uzsitvritina uz tam tikru issikisimu ir jums nereikia sietelio laikyti rankoje ir laukti kol nuvarves. Man labiausiai jame patinka laikyti pacios pamarinuota silke essen.gif ir kartais dar vakuotas darzoves likusias is stiklaineliu susimetu, o seip galima naudoti kaip paprasta induka, nes sietelis juk issiima, tai net kokia misraine i kelione galite isideti, na kaip ir visi TW indai-kam tik ismone leis biggrin.gif
Atsakyti
aciu labai uz atsakymus del kompotines 4u.gif jau uzsisakiau ja, o ruosiuosi ten laikyti alyvuoges biggrin.gif nes as jas labai megstu ir perkame dydelemis bankemis tai kai pradarau ja reikia ispilstyti i stiklainius o dabar bus labai aptogu ajs laikyti ir dar labiau valgyti. nebereikes su saukstu gaudyti biggrin.gif
Atsakyti
gal galite atsakyti,kokia yra šaltkrepšio talpa? Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 07 22, 20:50)
gal galite atsakyti,kokia yra šaltkrepšio talpa? Ačiū  smile.gif

24 litrai 4u.gif
Atsakyti
Mergytės, gal žinot ar ar senoji tortinė (apvali, neskaidriu dangčiu) skiriasi nuo naujosios? Didesnė kuri gal ar mažesnė? Patogesnė gal kuri?
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,norėčiau pasiteirauti,kokia patogesnė drėgnų servetėlių dėžutė būtų,jei ją reikia nešiotis"rankinuke"?Nors vaikis ir ketvirtus metus įpusėjęs,bet po ledų porcijos visada išsipuošia tongue.gif Ta kur siauresnė ar aukštesnė,net nesuvokiu jų dydžio?
Atsakyti