ir mane ta kompotine donima. ar ju buna dydesniu dydziu ir kaip kaina ar verta ar budavo dydesnes nuolaidos. ir dar ar ji dangteli turi kazkaip neisiziurejau i tai
QUOTE(inetum @ 2011 07 21, 10:16)
ir mane ta kompotine donima. ar ju buna dydesniu dydziu ir kaip kaina ar verta ar budavo dydesnes nuolaidos. ir dar ar ji dangteli turi kazkaip neisiziurejau i tai
turiu sita daikta. ilga laika gulejo spintelej, kol prisiminiau. siaip tikrai visai neblogas dalykas. ziema pvz daznai agurkiukus marinuotus ten sudedu. galima laikyti visokius konservuotus ananasus, persikus. buna gi kad atidarai, bet visko nesunaudoji. vienu zodziu, preke ne pirmo butinumo (bent jau man), bet kai nepamirsti apie ji, visai smagiai naudojasi uz visa kaina jo neimciau, bet su tokia nuolaida tai jau visai ir nieko.
kompotine, o visur akcentuojami agurkiukai, juokinga man
o cia ne ta kur sumeti vaisius, uogas uzpili vandeniu ir kompotas pasidaro
gal jau zinot liepos rugpjucio kokias naujienas
QUOTE(lilget @ 2011 07 21, 12:31)
kompotine, o visur akcentuojami agurkiukai, juokinga man
Ne ta cia, ten kur sumeti viska ir kompotas pasidaro tai servofixsas
O kompotine tai si
Siaip manau didzioji visai neblogai koki agurkeli pasimarinuoti ir paskui issitraukti nekisant rankos i skysti, siaip manau visai neblogai,kas megsta silke marinuota, panaudojimo gali buti tikrai nemazai varintu, mazoji 500 ml,kur anksciau buvo, tai ideali ivairiems kukuruzams, zirneliams, alyvuogems, kai atsidarai indeli, tai tik persipili ir veliau issitrauki tvarkingai be skyscio. Siaip as turiu tokia problema, gal ir kvaila, bet kadangi naudoju Tupperware konservu atidarytuva, tai jis labai graziai atidaro skardines dezutes, veliauj eigu lieka jose turinio uzdengiu dangteliu ir pastatau atgal.Kadangi indeliai uzdengti atrodo kaip nauji, tai visada pamirstu, kad jie pradaryti ir pastebiu tik tada kai jau kvapeli pajuntu saldytuve. Taigi,mazoji kompotine idelus variantas, persipilu ir pastoviai matau pries akis .
laba diena,
gal kas galite patarti iš savo praktikos - kuris patogiau naudoti mažam vaikui atsigerti: Eco buteliukas ar gertuvėlė Hello Kitty? Nė vieno antgalio nemačiau, tad nežinau...
gal kas galite patarti iš savo praktikos - kuris patogiau naudoti mažam vaikui atsigerti: Eco buteliukas ar gertuvėlė Hello Kitty? Nė vieno antgalio nemačiau, tad nežinau...
QUOTE(JusRuMa @ 2011 07 21, 14:20)
laba diena,
ECO buteliuko per didelis antgalis mažam vaikiukui gerti, jie kiek didesnis nei paprasto plastikinio butelio. Hello Kitty - patogiau truputį, bet patogiausios gertuvėlės 415 ml - bent jau iš mano vaikų praktikos
QUOTE(Asese @ 2011 07 21, 13:23)
ECO buteliuko per didelis antgalis mažam vaikiukui gerti, jie kiek didesnis nei paprasto plastikinio butelio. Hello Kitty - patogiau truputį, bet patogiausios gertuvėlės 415 ml - bent jau iš mano vaikų praktikos
O manasis metinukas mielai atsigeria iš Eco buteliuko kamštelio.
QUOTE(Asese @ 2011 07 21, 15:23)
tas 415 ml yra būtent Hello Kitty?
QUOTE(vaidyte @ 2011 07 21, 15:31)
O manasis metinukas mielai atsigeria iš Eco buteliuko kamštelio.
kokia maždaug kamštelio talpa?
QUOTE(JusRuMa @ 2011 07 21, 14:49)
Ne, ne Hello Kitty. Yra tokios gertuvėlės kataloge, kainuoja 35 Lt Mano šeimoj jos mylimos: ir paaugliui, ir mažiukui
Hello Kitty man panašios į mažus greitkratukus, tokia ta skylė gėrimui
ECO buteliuko kamštelio talpa gal 30 ml
QUOTE(Asese @ 2011 07 21, 16:55)
Ne, ne Hello Kitty. Yra tokios gertuvėlės kataloge, kainuoja 35 Lt Mano šeimoj jos mylimos: ir paaugliui, ir mažiukui
Yra buve tokiu gertuveliu ir su Hello Kitty katineliu pries gerus metus, jeigu neklystu
QUOTE(Asese @ 2011 07 21, 17:55)
Galiu ir as pasakyti savo nuomone apie sias ruzava ar zalia gertuveles, jos patogios, bet niekuomet ju nebepirkciau, girdejau, kad ju nebebus naujame kataloge, jos nepatogios valyti, ypac tas "snapelis", ir tos mamos, kas duodate vaikams gerti is ju arbatele ypatingai atkreipkit demesi i "snapelio" vidu, jis pradeda juoduoti ir sunku isvalyti, taigi kaupiasi mikrobai, tai manau viena tupperware gaminimo neapgalvojimo klaida ir maziliai labai apkramto ta "snapeli," o gertuveles nekeicia.
Taigi siulau pirkti geriau ECO buteliuka arba Hell Kitty, jos patogesnes, tik reikia visuomet labai svariai isplauti pries pilant ka nors