Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Ligita69 @ 2011 07 14, 09:49)
Kažkada seniai man pakeitė skilusį smile.gif Dabar ar pakeis, nežinau  schmoll.gif

4u.gif man pakeite pries 2 savaites vilniuje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vaida39 @ 2011 07 13, 21:49)
suskilo ultra plius indas,ar yra tikimybe,kad pakeis? g.gif

4u.gif man pakeite vilniuje, bet tokiu jau nera, tai reikejo primoketi ir gavau nauja ultra pro super 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už patarimus. Bandysiu vistiek eiti ir keisti ta dubenelį. Gal per galva neduos... smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Laba diena, gal žinote, kur yra Klaipėdoje ofisas, kuriame galima pakeisti brokuotą indą ax.gif ? gal būtų galima adresą ir telefoną blush2.gif
Iš anksto dėkoju atsakiusioms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(13liepa @ 2011 07 16, 19:02)
Laba diena, gal žinote, kur yra Klaipėdoje ofisas, kuriame galima pakeisti brokuotą indą  ax.gif ? gal būtų galima adresą ir telefoną  blush2.gif
Iš anksto dėkoju atsakiusioms  4u.gif  4u.gif

Klaipėdoje ofisas ir sandėlis randasi :
Dubysos 62, Klaipėda
Tel. 8-46 492010
Atsakyti
gal jau greit kokiu pirmu rugpjucio naujienu turesim ax.gif , idomu jau liepa daugiau nieko nebebus g.gif
Atsakyti
Jau sian prasideda susirinkimai su rugpjucio naujienom, tai manau, greit ir paskelbs mirksiukas.gif Bet pirmos naujienos pasirodo - seimininkiu programos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal Šiauliuose yra ofisas?
Atsakyti
Seimininkems kompaktines dezutes bus rugpjuti. Samba dubenys su nuolaida. Litrinis kainuos 6 lt perkanciam virs 60 lt. O didesniu 2 rinkinys 73 lt berods g.gif
Atsakyti
o galima nuoroda kaip pasigaminti susi su tupperware g.gif kas isbande ar gerai gaunasi blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip, aš naudoju suši rinkinuką,mano šeimynai patinka.Gaila,kad ankščiau nesugalvojo tokio gero dalykėlio.Super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2011 07 19, 13:12)
Gal Šiauliuose yra ofisas?

Ofiso nera ax.gif
Atsakyti
gal galite papasakoti apie kompotine akcijine lipos menesio, kuom ji ypatinga 4u.gif
Atsakyti