[quote=Asese,2011 07 13, 15:45]
Per brangi ta pjaustyklė, nors ir su nuolaida
Aš irgi pritariu. Turiu paprastą pjaustyklę ir su ją jei reikia susipjaustau braškes ir manoji ko gero kainavo max 6 lt
QUOTE(lupipita @ 2011 07 12, 22:12)
maciau kad nuolaida bus kiausiniu pjaustyklei, ar kas turi ar verta, ar geriau su peiliuku
Tai tikrai ne pirmo būtinumo daiktas, jeigu jau iki pilnos laimes truksta dar vieno TW daiktelio tuomet pirkite, bet realiai pagalvokite ar su ja pjaustote kiausinius pvz.saltibarsciams? Juk per plonai! man ji tai pasitarnauja tik tada kai papuost ka reikia ir pan. o realiai tas plonom rinkutem pjaustymas netinka nei i misraine nei pan.
as i misraine pjaustau: idedu kiausini, perpjaunu, paskui kitaip ta pati supjaustyta kiausini dedu - ir vel peiliukus lenkiu per kiausini
QUOTE(Adryte07 @ 2011 07 13, 20:06)
as i misraine pjaustau: idedu kiausini, perpjaunu, paskui kitaip ta pati supjaustyta kiausini dedu - ir vel peiliukus lenkiu per kiausini
na taip galima, sakau,kad kiekvienam pagal poreikius ir skoni, man asmeniskai ne visoms misrainem jis tinka (kitoms buna per plonai), todel nesiterlioju ji naudoju kai darau drebucius formelese, tuomet labai graziai pasipuosia taip supjaustytas kiausas
suskilo ultra plius indas,ar yra tikimybe,kad pakeis?
QUOTE(vaida39 @ 2011 07 13, 22:49)
Kažkada seniai man pakeitė skilusį Dabar ar pakeis, nežinau
QUOTE(vaida39 @ 2011 07 13, 23:49)
Sandeli turi spec.kataloga su foto kokiems pazeidimams taikomas keitimas. Jeigu ismetet inda is ranku ir isskelet pati tai nemanau,kad pakeis seniau atlaidziau ziuredavo ir pakeisdavo, dabar prie visko labai kabinejasi,nes moterys pradejo gudrauti.
Mano vienai pazystamai atejo trio indeliai ir is 3 indeliu tik 1 geras, kitiems 2 buvo akivaizdziai brokuoti dangteliai, matesi,kad islieti blogai, vienas krastas kreivas ir delto neuzsidare indeliai. Nunesus juos pakeitimui ji buvo apkaltinta,kad idejo juos i mikrobange o pati zinau,kad tikrai to nebuvo, nes ji vos ispakavusi pamate broka ir padave pakeisti.. atsimenu,buvo labai nemalonu,nes pakeite per toki nenorejima ir vistiek apkaltino ja ,kad ji juos silde, kai indeliai net nenaudoti buvo, dar "kvepejo sandeliu", o kartais pakeicia moteru sudauzytus ultra indus kai jau cia yra pacio vartotojo kalte, taip,kad bandykit laime, nes ten daug kas nuo nuotaikos priklauso
Merginos, patarkite prašau ir man. Susidūriau su keistu dalyku.
Klientė grąžino man" Tau" indeli, kurio viduje atsirado baltos demes. as jas nugrandau nuplaunu ir uz paros laiko vel jos islenda. Toks vaizdas, kad pazeista plastmase.
Ar kam nors dar taip yra? Ar keistu man ta indeli?
Klientė grąžino man" Tau" indeli, kurio viduje atsirado baltos demes. as jas nugrandau nuplaunu ir uz paros laiko vel jos islenda. Toks vaizdas, kad pazeista plastmase.
QUOTE(rutuliukas @ 2011 07 14, 15:35)
Man atrodo, kad šis indelis yra šildytas mikrobangų krosnelėje - man taip buvo, kai pašildžiau greitkratį Bet keist aš nenešiau, nes čia mano pačios kaltė
QUOTE(Asese @ 2011 07 14, 15:37)
Man atrodo, kad šis indelis yra šildytas mikrobangų krosnelėje - man taip buvo, kai pašildžiau greitkratį Bet keist aš nenešiau, nes čia mano pačios kaltė
Jei nuo mikrobangės buna tokie dalykai, tai aišku kad čia naudotojos problema. Reiks pasidomėti ar nešildė mikrobangei.
Nors aš pati mikrobangei šildau ir TRIO indelius ir kartais greitkrati įkišu, tokio dalyko pas mane nebuvo.
Jei maistas riebus buvo, tai tikrai gali buti. As kelis BTB mazuosius taip sugadinau, bet naudojimui tinka
QUOTE(rutuliukas @ 2011 07 14, 15:35)
Arba pasilde mikrobangeje, arba idejo karsta alieju ar riebaluota koki is keptuves maista cia grynai pusles nuejo nuo karscio.
Pabandykit nueit i sandeli ir gal pakeis, buna,kad tokios baltos demes nueina ir del "broko", bet jos visai kitaip atrodo nei nuo karsto aliejaus jau minejau, kad bent jau Kaune tai turi toki spec.kataloga ir labai gerai visos foto sudetos kaip kas gali buti ir ka keicia