Gal kas turit ledams formeles pasidalinkit savo nuomone ar vertas dėmesio daiktas ir kokia jo reali kaina
QUOTE(vilina @ 2011 07 10, 15:19)
Taip turiu ir esu patenkinta,nuolaidų, peprisimenu,kad būtų vienam jam.
QUOTE(lupipita @ 2011 07 10, 15:39)
man ir patinka sejoklis, mano akimis tikrai neblogas tiek miltams tiek pudrai naudot
as daugiausia miltams sijot naudoju, tai jis man pasiteisino ir mechanizmas kolkas super
as daugiausia miltams sijot naudoju, tai jis man pasiteisino ir mechanizmas kolkas super
QUOTE(diasaja @ 2011 07 11, 08:00)
Spaudinėjimo mechanizmas labai tvirtas. Aš juo esu patenkinta. Pirkau, kai buvo akcija.Tik cukraus pudros norėčiau, kad vienu kartu mažesnis kiekis iškristų.
Visoms dekui uz patarimus Siandien nusipirkau Super daiktas
Ar vertas dėmesio obuolių sėklyčių išėmėjas? Lengva juo darbuotis?
QUOTE(Arita:) @ 2011 07 12, 20:22)
Labai liuks dalykiukas, merginos apie ji diskutavo trimis puslapiais atgal
maciau kad nuolaida bus kiausiniu pjaustyklei, ar kas turi ar verta, ar geriau su peiliuku
man su sia kiausiniu pjaustykle labai patinka dideles braskes pjaustyti: papuosimui i zele ar kokteiliuko taure papuosti
QUOTE(lupipita @ 2011 07 12, 22:12)
maciau kad nuolaida bus kiausiniu pjaustyklei,
kada?????
Turiu pjaustykle kiausiniams. Naudoju retai, tik kiausinius pjaustant. Manau, kad tikrai ne pirmo butinumo daikciukas
QUOTE(laurindre @ 2011 07 13, 09:50)
Turiu pjaustykle kiausiniams. Naudoju retai, tik kiausinius pjaustant. Manau, kad tikrai ne pirmo butinumo daikciukas
ir as pradedu galvot kad nebutina, o ir kaina ner jau kazkas vau , nu nuolaidos kazko nespindi pastaraisiai menesiais
QUOTE(laurindre @ 2011 07 13, 08:50)
Dar labai gerai pjaustosi pievagrybiai, kai norisi turėt vienodo storio išdėliojimui ant picos ar kepsnio
QUOTE(Ligita69 @ 2011 07 13, 13:15)
Dar labai gerai pjaustosi pievagrybiai, kai norisi turėt vienodo storio išdėliojimui ant picos ar kepsnio
Ir pievagrybiams pjaustyt gerai, ir braškėms, ir kiaušiniams, bet:
1. Per brangi ta pjaustyklė, nors ir su nuolaida Už kokius 35 Lt gal ir būtų galima pirtkt...
2. Ne dažnai ją naudočiau, tik vietą užimtų...