Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

Gal kas turit ledams formeles pasidalinkit savo nuomone ar vertas dėmesio daiktas ir kokia jo reali kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilina @ 2011 07 10, 15:19)
Taip turiu ir esu patenkinta,nuolaidų, peprisimenu,kad būtų vienam jam. g.gif

QUOTE(lupipita @ 2011 07 10, 15:39)
man ir patinka sejoklis, mano akimis tikrai neblogas tiek miltams tiek pudrai naudot
as daugiausia miltams sijot naudoju, tai jis man pasiteisino ir mechanizmas kolkas super  thumbup.gif

QUOTE(diasaja @ 2011 07 11, 08:00)
Spaudinėjimo mechanizmas labai tvirtas. Aš juo esu patenkinta. Pirkau, kai buvo akcija.Tik cukraus pudros norėčiau, kad vienu kartu mažesnis kiekis iškristų.

Visoms dekui uz patarimus 4u.gif Siandien nusipirkau 4u.gif Super daiktas thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif
Ar vertas dėmesio obuolių sėklyčių išėmėjas? Lengva juo darbuotis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2011 07 12, 20:22)
smile.gif
Ar vertas dėmesio obuolių sėklyčių išėmėjas? Lengva juo darbuotis?  ax.gif

Labai liuks dalykiukas, merginos apie ji diskutavo trimis puslapiais atgal smile.gif
Atsakyti
maciau kad nuolaida bus kiausiniu pjaustyklei, ar kas turi ar verta, ar geriau su peiliuku lotuliukas.gif
Atsakyti
man su sia kiausiniu pjaustykle labai patinka dideles braskes pjaustyti: papuosimui i zele ar kokteiliuko taure papuosti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 07 12, 22:12)
maciau kad nuolaida bus kiausiniu pjaustyklei,

kada????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 07 13, 09:32)

santakoje maciau lyg 29-30 sav
Atsakyti
Turiu pjaustykle kiausiniams. Naudoju retai, tik kiausinius pjaustant. Manau, kad tikrai ne pirmo butinumo daikciukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 07 13, 09:50)
Turiu pjaustykle kiausiniams. Naudoju retai, tik kiausinius pjaustant. Manau, kad tikrai ne pirmo butinumo daikciukas bigsmile.gif

ir as pradedu galvot kad nebutina, o ir kaina ner jau kazkas vau ax.gif, nu nuolaidos kazko nespindi pastaraisiai menesiais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2011 07 13, 08:50)

Dar labai gerai pjaustosi pievagrybiai, kai norisi turėt vienodo storio išdėliojimui ant picos ar kepsnio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2011 07 13, 13:15)
Dar labai gerai pjaustosi pievagrybiai, kai norisi turėt vienodo storio išdėliojimui ant picos ar kepsnio smile.gif

drinks_cheers.gif Ir pievagrybiams pjaustyt gerai, ir braškėms, ir kiaušiniams, bet:
1. Per brangi ta pjaustyklė, nors ir su nuolaida ax.gif Už kokius 35 Lt gal ir būtų galima pirtkt...
2. Ne dažnai ją naudočiau, tik vietą užimtų...
Atsakyti