Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Muco @ 2011 07 05, 23:10)
Sveikos merginos,

gal kuri man gali paaiskinti, kaip suprasti, kad  27 – 31 sav. 2 „Hello Kitty“ gertuvės yra pasiūlomasis gaminys? tai jau nereikia pirkti tam tikra preke, kad jas butu galima isigyti su nuolaida?   4u.gif

Ir as supratau, kad galima isisgyti atskirai, be jokiu papildomu salygu, tik va idomu ar tik santakoj ar ir Vilnelej g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 06 liepos 2011 - 06:07
Sveikutės, gal kuri galit pamatuoti Samba torto formos žiedo aukštį ir skersmenį (kokio skersmens tortas gautųsi rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 07 06, 12:37)
Sveikutės, gal kuri galit pamatuoti Samba torto formos žiedo aukštį ir skersmenį (kokio skersmens tortas gautųsi  rolleyes.gif )

Skersmuo - 27cm
Aukstis - 5,8cm
Atsakyti
QUOTE(LaWita @ 2011 07 06, 13:05)
Skersmuo - 27cm
Aukstis - 5,8cm

LaWita, ar čia šitos, turėtų lyg aukštesnė būt g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 07 06, 13:09)
LaWita, ar čia šitos, turėtų lyg aukštesnė būt  g.gif
http://www.kitaforma...dax_330x223.png

Taip sitos 4u.gif Kai matuoji surinkta forma beveik 6cm 4u.gif

Man si forma butu ideali jei jos skersmuo butu 26 cm :4u:Tada biskvitas tilptu idealiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaWita: 06 liepos 2011 - 12:15
user posted image

Ar tas spaudinejimo mechanizmas tvirtas sito sijoklio?Ar verta ji tureti? 4u.gif
Ir ar jam buna nuolaidu? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Taip turiu ir esu patenkinta,nuolaidų, peprisimenu,kad būtų vienam jam. g.gif
Atsakyti
man ir patinka sejoklis, mano akimis tikrai neblogas tiek miltams tiek pudrai naudot
as daugiausia miltams sijot naudoju, tai jis man pasiteisino ir mechanizmas kolkas super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LaWita @ 2011 07 10, 15:05)

Ar tas spaudinejimo mechanizmas tvirtas sito sijoklio?Ar verta ji tureti? 4u.gif
Ir ar jam buna nuolaidu? blush2.gif  4u.gif

Spaudinėjimo mechanizmas labai tvirtas. Aš juo esu patenkinta. Pirkau, kai buvo akcija.Tik cukraus pudros norėčiau, kad vienu kartu mažesnis kiekis iškristų.
Atsakyti
ar dar liepa galima kazko tiketis ar jau nebe, ka perkat, pasidalinkit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 07 11, 08:30)
ka perkat, pasidalinkit  ax.gif

nieko. Su tokiom akcijom cool.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 07 11, 08:35)
nieko. Su tokiom akcijom cool.gif

lotuliukas.gif nu jau tikrai, kas seniau jau akcijas stebi tikrai nebeliko ka pirkti, nebent naujai, bet su tokiom akcijos ir naujoku nelabai baisiai prisiviliosi smile.gif
Atsakyti