Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(diasaja @ 2011 06 30, 07:03)
merginos, gal kuri naudojate Samba padažines? Ar verta sau įsigyti? Kur panaudojate?

Sveikos wink.gif
aha, ir man idomu g.gif ar nebus jos tokios kaip "Barbes" padazines? kaip tie dangteliai, ar sandarus? ar lengvai nusiima kaip "barbiu"? gal kas mate jau realiai?
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 07 01, 22:24)
Sveikos wink.gif
aha, ir man idomu  g.gif  ar nebus jos tokios kaip "Barbes" padazines? kaip tie dangteliai, ar sandarus? ar lengvai nusiima kaip "barbiu"? gal kas mate jau realiai?

Turiu tas padazines labai labai senai. Indeliai kaip barbes, tik sonuose yra grioveliai, tokie kaip Samba litriniam asoty, kad butu patoiau paimti ir snapelis priekyje. Barbes dangtelis jiems idealiai tinka. Taigi forma ir dydis toks pats. Konkreciai padaziniu dangtelis uzsidaro tvirtai, bet prikyje yra toks pakelimas su snapeliu, na nemoku gerai paaiskinti, bet vienu zodziu, kei reikia kazka ispilti priekyje atsikelia siek tiek dangtelio ir isipili kiek reikia, viso dangcio nukelti nereikia. Na tai tiek ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 07 02, 06:06)
Turiu tas padazines labai labai senai. Indeliai kaip barbes, tik sonuose yra grioveliai, tokie kaip Samba litriniam asoty, kad butu patoiau paimti ir snapelis priekyje. Barbes dangtelis jiems idealiai tinka. Taigi forma ir dydis toks pats. Konkreciai padaziniu dangtelis uzsidaro tvirtai, bet prikyje yra toks pakelimas su snapeliu, na nemoku gerai paaiskinti, bet vienu zodziu, kei reikia kazka ispilti priekyje atsikelia siek tiek dangtelio ir isipili kiek reikia, viso dangcio nukelti nereikia. Na tai tiek ziniu  4u.gif

Aaaaa viskas aisq thumbup.gif aciu etaeta mirksiukas.gif viska puikiai supratau wink.gif taip ir galvojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 02 liepos 2011 - 13:19
QUOTE(etaeta @ 2011 07 02, 05:06)
Turiu tas padazines labai labai senai. Indeliai kaip barbes, tik sonuose yra grioveliai, tokie kaip Samba litriniam asoty, kad butu patoiau paimti ir snapelis priekyje. Barbes dangtelis jiems idealiai tinka. Taigi forma ir dydis toks pats. Konkreciai padaziniu dangtelis uzsidaro tvirtai, bet prikyje yra toks pakelimas su snapeliu, na nemoku gerai paaiskinti, bet vienu zodziu, kei reikia kazka ispilti priekyje atsikelia siek tiek dangtelio ir isipili kiek reikia, viso dangcio nukelti nereikia. Na tai tiek ziniu  4u.gif

O tu jas pati mėgsti, kaip vertini? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 07 02, 15:23)
O tu jas pati mėgsti, kaip vertini?  biggrin.gif  4u.gif

Atrodo jos graziai, o ar naudosit, tai cia jau kiekvieno pagal mitybos iprocius ir ismone. as pvz. jokiu padazu nenaudoju, tai dazniausiai naudoju grietinelei laikyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 03 liepos 2011 - 05:50
QUOTE(etaeta @ 2011 07 03, 05:49)
Atrodo jos graziai, o ar naudosit, tai cia jau kiekvieno pagal mitybos iprocius ir ismone. as pvz. jokiu padazu nenaudoju, tai dazniausiai naudoju grietinelei laikyti  4u.gif

Ačiū 4u.gif Mes irgi mažai padažų naudojame g.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 07 03, 11:29)
Ačiū 4u.gif  Mes irgi mažai padažų naudojame  g.gif

as tai "Barbes" padazinese arbatos likucius laikau lotuliukas.gif kazkaip su padazais (is mano pazystamu) ziuriu cia "sunkiai" daugeliui lotuliukas.gif
Atsakyti
gal galit kas duoti elegancijos lekstes tos 2.4l ismatavimus ax.gif , kam panaudojat ax.gif
Atsakyti
gal jau zinoma kas nors apie nauja kataloga? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Christin @ 2011 07 05, 17:23)
gal jau zinoma kas nors apie nauja kataloga? blush2.gif

Džiaukis dar vasara mirksiukas.gif Negi jau lauki rudens g.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 07 05, 10:24)
gal galit kas duoti elegancijos lekstes tos 2.4l  ismatavimus ax.gif , kam panaudojat  ax.gif

As turiu tokia tik is "Prabangos" serijos ji truputeli kitokia, man ji nepamainoma "silkei patale" arba kokiai graziai sluoksniuotai mišrainei, zele ziedo gaminiai telpa (bent i mano prabangos), g.gif , salotas galima daryti, vieno kasnio sumustinius pateikti,kad graziai isdelioti matytusi, kaip paprasta inda kam nors laikyti, bet kam!

2,4l lekstes matmenys:
skersmuo 31cm;
aukstis 5,5

Medziaga:
indas: PC/ dangtelis : PP3
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal kuri man gali paaiskinti, kaip suprasti, kad 27 – 31 sav. 2 „Hello Kitty“ gertuvės yra pasiūlomasis gaminys? tai jau nereikia pirkti tam tikra preke, kad jas butu galima isigyti su nuolaida? 4u.gif

Atsakyti