Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Fency @ 2011 06 27, 17:08)
Sveiki, gal kas žino kas ypatingo bus liepos menesi?

nesamones doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 06 27, 17:26)
nesamones  doh.gif  lotuliukas.gif

jau pasiilgau samoniu biggrin.gif net vyras pastebejo, kad seniai jokiu nauju TW bjaurybiu namie neatsiranda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 27 birželio 2011 - 16:35
as net nemoku paaiskint ka jie sumaste liepa, perki ju nurodyta preke pilna kaina (tokiu prekiu gal 5 atrodo), kitas nurodytas (penkias) pasirinktinai gali imt uz puse kainos, zodziu durnynas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 27 birželio 2011 - 16:38
QUOTE(lilget @ 2011 06 27, 17:36)
as net nemoku paaiskint ka jie sumaste liepa, perki ju nurodyta preke pilna kaina (tokiu prekiu gal 5 atrodo), kitas nurodytas (penkias) pasirinktinai gali imt uz puse kainos, zodziu durnynas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tikrai tikras durnynas, as ir laukiu normaliu nuolaidu , o nesikartojimu ir tokiu nesamoniu, jauciu greit nieks nieko nepirks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 06 27, 21:52)
jauciu greit nieks nieko nepirks  doh.gif

drinks_cheers.gif net nėra noro užsakymą surinkti.

merginos, gal kuri naudojate Samba padažines? Ar verta sau įsigyti? Kur panaudojate?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 06 30, 07:03)
merginos, gal kuri naudojate Samba padažines? Ar verta sau įsigyti? Kur panaudojate?

Ko gero niekas šių padažinių dar neturi g.gif Nebent Davija parsivežė iš festivalių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 06 30, 06:03)

Man jos irgi patraukliai atrodo, bet nežinau ar reikia man jų? g.gif
Atsakyti
o tas obuoliu seklu isemejas kaip jums blush2.gif , ar vertas, ka darot dar su juo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 07 01, 12:47)
o tas obuoliu seklu isemejas kaip jums  blush2.gif , ar vertas, ka darot dar su juo  ax.gif

man tai jis labai labai thumbup.gif Iš obuolių sėklas išima stebuklingai lengvai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 07 01, 12:53)
man tai jis labai labai  thumbup.gif Iš obuolių sėklas išima stebuklingai lengvai thumbup.gif

o ka gaminat ax.gif , o kokia jo reali kaina , ta prasme be nuolaidu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 07 01, 13:11)
*o ka gaminat  ax.gif ,
**o kokia jo reali kaina , ta prasme be nuolaidu  blush2.gif

*dabar, tai tik vaikui išimu sėklas. O, kai prasideda alyviniai obuoliai, tai iš jų darau kompotą. Mano vaikai jį labai mėgsta. derlingais obuolių metais ir 100 trijų litrų stiklainių padarau.
**jo kataloge nėra. Būna tik spec.pasiūlymuose. Kiek aš mokėjau net neprisimenu.
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 07 01, 12:11)
o ka gaminat  ax.gif , o kokia jo reali kaina , ta prasme be nuolaidu  blush2.gif

Kaina jo be nuolaidų 55lt kiek pamenu.
Su juo labai gerai kimštas su faršu ar šonine bulves paruošti.Yra video filmukas.
O labiausiai apsidžiaugė vaikai,kai parnešiau.Sakė"dabar mama nebesibars,kad graužtukai visur mėtosi" thumbup.gif
Atsakyti