gal kas zinote kaip galasti saantoku peilius?
o as turiu klausima, persipjove viename kraste mano viena lanksti pjaustymo lentele spalvota, kazin keistu arjau cia mano beda , nes seip jos susipjausto, bet ciajau nesupjaustymas o perpjovimas, jei jostam skirtosmanau turetu atlaikyt perpjovima, juk lenteles
QUOTE(egzotiska lele @ 2011 06 19, 15:39)
gal kas zinote kaip galasti saantoku peilius?
Manau lygiai taip pat,kaip peilius skirtus darzovems (tuos banguotus)
QUOTE(lupipita @ 2011 06 19, 20:23)
o as turiu klausima, persipjove viename kraste mano viena lanksti pjaustymo lentele spalvota, kazin keistu arjau cia mano beda , nes seip jos susipjausto, bet ciajau nesupjaustymas o perpjovimas, jei jostam skirtosmanau turetu atlaikyt perpjovima, juk lenteles
Nekeis lenteles
QUOTE(etaeta @ 2011 06 20, 08:40)
Nekeis lenteles
kazin kuo motyvuotu , kad ale susipjausciau pati kalta , nu subraizyma tai cia faktas kad taip tur but, o va perpjovima, jei lentele skirta pjaustyti tai kaip ir turetu atlaikyti , cia ne seip padekliukas , nu as cia samprotauju
dar klausimukas ar kokiu yra prieskoniniu ir jei taip kurios geriausios jums isskirus condiserve tuos maziukus indukus
QUOTE(Pomona33 @ 2011 06 20, 00:29)
Manau lygiai taip pat,kaip peilius skirtus darzovems (tuos banguotus)
Tai kad santoku peilis ne banguotas Mano vyras galanda, kaip ir visus peilius. Banguoti negalandami
QUOTE(laurindre @ 2011 06 20, 19:47)
Tai kad santoku peilis ne banguotas Mano vyras galanda, kaip ir visus peilius. Banguoti negalandami
Banguoti peiliai galandami su specialiu galastuvu , tokiu pailgu virbu, su paprastu galastuvu banguoti p. negalandami. Santoku peilis nebanguotas, bet turi krastus sonose su bangelem, tai sakau,kad gal ir galandamas kaip banguotieji, jeigu sakot,kad galandat kaip paprastus, reiskias nieko jiems, nes apacia tai ju lygi,kaip paprastu peiliu.
Gal kuri žinote ar galima atskirai įsigyti dangtelį, kuris dabar yra prie naujojo želė žiedo formos? Ir kokia būtų kaina?
QUOTE(lupipita @ 2011 06 20, 08:47)
kazin kuo motyvuotu , kad ale susipjausciau pati kalta , nu subraizyma tai cia faktas kad taip tur but, o va perpjovima, jei lentele skirta pjaustyti tai kaip ir turetu atlaikyti , cia ne seip padekliukas , nu as cia samprotauju
Gal tuom, kad neteisingai naudojat Nes reikia pjaustyt ant puses, kad Tupperware logo butu teisingai uzrasytas pries akis tai si teisinga puse nepersipjauna, o kita puse - netinkama pjaustymui lengvai persipjauna
QUOTE(Vilioklė @ 2011 06 20, 20:47)
Gal kuri žinote ar galima atskirai įsigyti dangtelį, kuris dabar yra prie naujojo želė žiedo formos? Ir kokia būtų kaina?
bent jau Kauno sandeli tai negalima
QUOTE(lupipita @ 2011 06 19, 20:23)
o as kaip tik norejau klausti kokie ismatavimai siu lenteliu padekliuku ir kaina.. man toks didesnis nei lentele labai praverstu namie...
Sveiki, gal kas žino kas ypatingo bus liepos menesi?