Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

QUOTE(ne ta prasme @ 2011 06 27, 18:31)
logiškai mąstant, kremas sutepa plaukelį, ir jis būtų slidesnis, todėl sunkiau išsiraut turėtų. manau dėl to turi būt švari oda.
bet reiktų paeksperimentuot smile.gif jei tikrai mažiau skausmo, tai pradžioj pripratimui, gal taip geriau būtų smile.gif na, ryt pasiryšiu pasikankint  biggrin.gif

be to, kremas suglotnina plaukus, o reikia juos pasiausti, kad epiliatorius normaliai sukabintu. jei plaukas gules, zinoma maziau skaudes, bet ir israus kas desimta
Atsakyti
Sutinku su jumis, bet kadangi klausimas buvo būtent apie skausmą, tai jis tikrai būna mažesnis, bet depiliuot tikrai reikia ilgiau, sutinku su viskuo, pati nenaudoju prieš depiliavimą nieko, nes man paprasčiausiai nėra skausmo problemos ir tik po visko išsitepu losjonu, ir depiliuoju taipogi vakare, kad iki ryto paraudimas pasibaigtų
Atsakyti
Vakar pirmąkart išbandžiau epiliatorių. Prieš tai nebuvau mačiusi, kaip jis veikia. Įjungiau ir išsigandau scare.gif mega_shok.gif nu ir sukosi jis ten. bijojau prie kojos pridėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet šiaip ne taip pasiryžau ir nusiroviau viską per 10 minučių gal biggrin.gif nelabai skaudėjo. pabandžiau ranka papešt, tai doh.gif cray.gif cray.gif negalėjau pakest skausmo doh.gif
Atsakyti
O taip, tas pirmas kartas kai atrodo netgi tas lėtesnis greitis labai didelis, aš irgi bijojau dėt ant kojos, bet paskui kai nieko blogo neįvyko išdrįsau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif O,as uzsisakiau vakar stai toki epiliatoriu http://www.max24.lt/...HP-6572-00.html blush2.gif Gausiu ketvirtadieni jau ir tikiuosi nenusivilsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chateau @ 2011 06 06, 14:01)
Tai reikia darytis depiliuojamu vietu pilinga, neiaugines. Siurkscia kempine, kavos tirsciais, ar spec. priemonem.

gal galite paaiskinti kaip darytis ta pilinga? 4u.gif nes niekur informacijos apie tai neradau, o pati niekada nebandzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aisteea @ 2011 06 28, 15:49)
gal galite paaiskinti kaip darytis ta pilinga?  4u.gif  nes niekur informacijos apie tai neradau, o pati niekada nebandzius  4u.gif

būna pirkt spec peeling kempinės, 8lt lygtai iki ar maximoj, nepamenu. tokia violetinė. man labai patinka ji smile.gif su kava nemoku daryt nieko smile.gif)

Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2011 06 28, 15:29)
Sveikutes  4u.gif O,as uzsisakiau vakar stai toki epiliatoriu http://www.max24.lt/...HP-6572-00.html  blush2.gif Gausiu ketvirtadieni jau ir tikiuosi nenusivilsiu  biggrin.gif

sėkmės išbandant 4u.gif aš turiu panašų, pas mane tik 6570 modelis, nežinau kuo jie skiriasi. įsijungiau, tai išsigandau net biggrin.gif toks grėsmingas aparatas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ruosiuosi pirkti si epiliatoriu. Braun 7781 Charme Silk-epil . Kokie atsiliepimai ar kaina atitinka preke. Kokie trukumai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(G_arbanele @ 2011 07 03, 14:33)
Ruosiuosi pirkti si epiliatoriu. Braun 7781 Charme Silk-epil . Kokie atsiliepimai ar kaina atitinka preke. Kokie trukumai?  smile.gif

Pridesiu foto:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(G_arbanele @ 2011 07 03, 15:09)
Pridesiu foto:
user posted image

Maniskis 7681, nelabai jau ir susigaudau ar jie kuo nors skiriasi. Naudoju apie 2 metus, ir jis man labai patinka, tiesa antgalius naudoju tik pagrindini epiliavimo ir skutimosi galvute, neseniai vel isbandziau antakiam galvute, tai tuos pavienius smulkius plaukelius isrove 4u.gif Bent jau as labai juo dziaugiuosi, ypac kad jis belaidis ir jo keisti neplanuoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2011 06 28, 09:01)
Vakar pirmąkart išbandžiau epiliatorių. Prieš tai nebuvau mačiusi, kaip jis veikia. Įjungiau ir išsigandau  scare.gif  mega_shok.gif nu ir sukosi jis ten. bijojau prie kojos pridėt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet šiaip ne taip pasiryžau ir nusiroviau viską per 10 minučių gal  biggrin.gif nelabai skaudėjo. pabandžiau ranka papešt, tai  doh.gif  cray.gif  cray.gif negalėjau pakest skausmo  doh.gif

Jooo, kojų tai beveik neskauda su juo, o rankos jau jautresnės. Įsivaizduoji, koks pojūtis būtų bikini sritį raunant? biggrin.gif
Atsakyti