Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

QUOTE(Gisana @ 2011 06 15, 09:49)

Gisana, 15 Bir 2011 - 09:49, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Gisana, 15 Bir 2011 - 09:49, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Girdėjau, kad prekės iš topshop nieko gero  g.gif 
Aš nusipirkau Philips HP6570 Satin Perfect Epilator
user posted image
už 130 lt, tai geriau pirkit epiliatorių...

Girdėjau, kad prekės iš topshop nieko gero  g.gif 
Aš nusipirkau Philips HP6570 Satin Perfect Epilator
user posted image
už 130 lt, tai geriau pirkit epiliatorių...

Gal tuomet pakomentuosite? ax.gif Kiek jame pincetų, ar yra lemputė, teko jau išbandyti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(>>Glamourrr<< @ 2011 06 15, 11:55)

>>Glamourrr<<, 15 Bir 2011 - 11:55, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

>>Glamourrr<<, 15 Bir 2011 - 11:55, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Gal tuomet pakomentuosite?  ax.gif Kiek jame pincetų, ar yra lemputė, teko jau išbandyti? rolleyes.gif

Gal tuomet pakomentuosite?  ax.gif Kiek jame pincetų, ar yra lemputė, teko jau išbandyti? rolleyes.gif

32 pincetai, apšvietimas yra. Yra priedai: jautrių kūno dalių depiliacijai, skutimo galvutė, veiksmingumo gaubtelis, plaukų žnyplelės. Skausmo mažinimo sistema - masažas.
Neišbandžiau dar, nes laukiu kol parsiųs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 15 birželio 2011 - 11:00
QUOTE(Gisana @ 2011 06 15, 10:58)

Gisana, 15 Bir 2011 - 10:58, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Gisana, 15 Bir 2011 - 10:58, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

32 pincetai, apšvietimas yra. Yra priedai: jautrių kūno dalių depiliacijai, skutimo galvutė, veiksmingumo gaubtelis, plaukų žnyplelės. Skausmo mažinimo sistema - masažas.

As turiu toki, tik su dar daugiau galvuciu. Geras daiktas, puikiai rauna. Galvutes isbandziau 1 karta ir padejau, nereikia man ju. Nei masazo efektas su jomis juntamas nei ka. Be galvuciu svariau nuepiliuoja, trumpesnius plaukus sugriebia.
Atsakyti
[quote=aaistulis,2011 06 13, 13:52]
Sveikos merginos, gundausi pirkti Braun silk epil 7 dual epiliatoriu ( http://www.braun.com...pil-7-dual.html ), ant dezutes parasyta, kad tinkamas, legs, body & face, man idomu,ar tinkamas bikini zonai blush2.gif ir apskritai,ar kas nors epiliuojates ta zona epiliatorium blink.gif

As taip pat turiu Silk epil epiliatoriu, su visom tom papildomom galvutem, esu ne karta juo bikini epiliavusis, bet pilnai susitvaryti nepavyko niekada schmoll.gif visada naudoju standartine epiliavio gavute, kitu praktiskai nenaudoju. o siaip siuo metu bikini tvarkausi vasku, nes pastebiu tendencija, kad jei tik epiliatorium krastus bikini susitvarkau, tai daugiau plaukeliu iaugineja. 4u.gif

Atsakyti
Sveikos,as turiu philips epiliatoriu HP6574 ir esu labai juo patenkinta.Daugeliui kyla klausimu koks geresnis bet manau kiekvienai skirtingai.Esu isbandziusi daug epiliatoriu,bet man asmeniskai patys geriausi yra Philips kurie turi keramikines galvutes,kad nebutu gelezies pincetuose kadangi maziau dirgina oda.Turejau Philips Satinele Ice bet jau jis senukas,savo atgyveno (apie 3 metus ji naudojau) taigi teko ieskot kito ir tai ka pasirinkau likau labai patenkinta smile.gif Net trumpiau laiko uzima depiliuotis nes galvute didesne nei seno.Aisku del plauku iauginejimo turbut nelabai kas ir pades sad.gif Cia manau epiliavimo didelis minusas bet tiesiog man geriau nei skust ir po dienos su dygliukais vaiksciot smile.gif
Atsakyti
Aš savo epiliatorių jau rytoj tikriausiai atsiimsiu. Kilo klausimas, kiek augintis kailio prieš epiliuojant..? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(willytee @ 2011 06 16, 17:34)

willytee, 16 Bir 2011 - 17:34, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

willytee, 16 Bir 2011 - 17:34, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Sveikos,as turiu philips epiliatoriu HP6574 ir esu labai juo patenkinta.Daugeliui kyla klausimu koks geresnis bet manau kiekvienai skirtingai.Esu isbandziusi daug epiliatoriu,bet man asmeniskai patys geriausi yra Philips kurie turi keramikines galvutes,kad nebutu gelezies pincetuose kadangi maziau dirgina oda.Turejau Philips Satinele Ice bet jau jis senukas,savo atgyveno (apie 3 metus ji naudojau) taigi teko ieskot kito ir tai ka pasirinkau likau labai patenkinta smile.gif Net trumpiau laiko uzima depiliuotis nes galvute didesne nei seno.Aisku del plauku iauginejimo turbut nelabai kas ir pades sad.gif Cia manau epiliavimo didelis minusas bet tiesiog man geriau nei skust ir po dienos su dygliukais vaiksciot smile.gif

analogiska situacija,philips satinele ice uzsilenke irgi po beveik 3metu naudojimo,ziurineju kito ir galvoju ka sikart pasirinkt.pries tai irgi turejau philips.plauku iaugimas tai kazkokia tragedija doh.gif nekenciu skutimosi,o prie viso to dar man ir beria baisiai nuo skutimosi.galvoju bikini zonai lazeriu pasinaikint,o su epiliatorium tik kojas ir pazastis ravetis biggrin.gif
ica's man visai patiko,kaip ir tau del jo keraminiu pincetuku ir pagriebdavo tikrai trumpucius plaukus.
Atsakyti
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 06 16, 18:47)

dvynuke85, 16 Bir 2011 - 18:47, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

dvynuke85, 16 Bir 2011 - 18:47, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

analogiska situacija,philips satinele ice uzsilenke irgi po beveik 3metu naudojimo,ziurineju kito ir galvoju ka sikart pasirinkt.pries tai irgi turejau philips.plauku iaugimas tai kazkokia tragedija doh.gif nekenciu skutimosi,o prie viso to dar man ir beria baisiai nuo skutimosi.galvoju bikini zonai lazeriu pasinaikint,o su epiliatorium tik kojas ir pazastis ravetis biggrin.gif
ica's man visai patiko,kaip ir tau del jo keraminiu pincetuku ir pagriebdavo tikrai trumpucius plaukus.

Tai sitas dar net geresnis uz senuka ica smile.gif nes platesne galvute ir daug greiciau apsiravi :DDD Dar yra prie jo mini epiliatorius su baterijom pazastims ir bikiniui tinka.Ten jau yra geleziniu pincetuku (nera taip kaip satinele ice kad galvute uzsidetu speciali jautriom vietom,o duotas atskiras epilatoriukas).Aisku del plauku iaugimo tai man atrodo ar philips ar braun ar dar koksnors vistiek iaugines,sako vasku maziau iaugineja tik as neturiu kantrybes augint plauku vasko proceduroms,as pamatau koki,griebiu epiliatoriu ir sutvarkau smile.gif)) Del bikinio tai jei yra galimybe lazeriu tai super as ir noreciau reiktu pamastyt gal ateiti iseis nes vargu vargas ir tie paberimai sad.gif((
Atsakyti
QUOTE(ausrinelt @ 2011 06 16, 17:41)

ausrinelt, 16 Bir 2011 - 17:41, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

ausrinelt, 16 Bir 2011 - 17:41, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Aš savo epiliatorių jau rytoj tikriausiai atsiimsiu. Kilo klausimas, kiek augintis kailio prieš epiliuojant..? biggrin.gif

Optimalus ilgis 3-4 mm.
Atsakyti
QUOTE(ausrinelt @ 2011 06 16, 18:41)

ausrinelt, 16 Bir 2011 - 18:41, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

ausrinelt, 16 Bir 2011 - 18:41, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Girdėjau, kad geriausia pirma su vašku nusirauti, tada plaukeliai švelnesni atauga ir ne taip skauda epiliuojant. aš taip ir darysiu 4u.gif
Atsakyti
Desimt metu naudojausi paprastuciu Philips ir likau jam istikima rolleyes.gif Gal ir sauniau su visom tom galvutem, bet kaip nebandzius tinka ir sis smile.gif Tik pazastu nu niekaip neisdrystu doh.gif
Atsakyti
Gal yra kokiu atsiliepimu apie šita? Ar šeip nuomonių smile.gif
user posted image
Atsakyti