Įkraunama...
Įkraunama...

Elektriniai epiliatoriai

QUOTE(mergina321 @ 2014 08 06, 15:34)

mergina321, 06 Rug 2014 - 15:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

mergina321, 06 Rug 2014 - 15:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

Nusipirkau siandien BrAun silk epil 3. Veikia tik su laidu. Nepirkau labai brangaus, nes mano oda labai problematiska, butu labai gaila pinigu jei netiks. Šiandien išbandysiu smile.gif

Gal kas tokį naudoja ir gali pasildalinti patirtimi?

Nusipirkau siandien BrAun silk epil 3. Veikia tik su laidu. Nepirkau labai brangaus, nes mano oda labai problematiska, butu labai gaila pinigu jei netiks. Šiandien išbandysiu smile.gif

Gal kas tokį naudoja ir gali pasildalinti patirtimi?

mažai pincetų=ilgas darbas pešant. Kuo daugiau pincetų, tuo geriau, bent jau man, su 32 pincetais apie valandą epiliuojuos, užknisa doh.gif
o skauda vienodai daugiau ar mažiau pincetų
Atsakyti
sveikos, gal kuri galit pasidalint patirtim:
ar stipriai skiriasi epiliacija su maziau pincetu turinciu ir daugiau pincetu turinciu epiliatorium?
turiu savo braun senuliuka su 20 pincetu. veikia jis be priekaistu, bet uzknisa 1,5 val raveti. gal verta pasikeist i 40 pincetu epiliatoriu?
busiu labai dekinga uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Šiuo metu naudoju senuką Philips. Kitą sav. pirksiu naują Braun. Galėsiu parašyt ar yra koks ženklus skirtumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tutita @ 2014 07 23, 10:24)

tutita, 23 Lie 2014 - 10:24, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

tutita, 23 Lie 2014 - 10:24, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

Laba diena,gal kas turit epiliatoriu BRAUN SILK EPIL 7951 SPA,kokie butu atsiliepimai apie ji.aciu

Laba diena,gal kas turit epiliatoriu BRAUN SILK EPIL 7951 SPA,kokie butu atsiliepimai apie ji.aciu

Sveiki, vasaros pradžioje nusipirkau šį epiliatorių, esu patenkinta smile.gif Palyginti su kitais epiliatoriais negaliu, nes šis buvo pirmasis. Epiliuojant beveik neskauda, epiliuoju net pažastis. Kartą į savaitę naudojant šveitimo šepetėlį tikrai oda tapo švelnesnė, tačiau plaukeliai vistiek įauginėja. Skutimo galvutės beveik nenaudoju, nieko įspūdingo, kitų antgalių taip pat nenaudoju.
Atsakyti
ar kam nors yra buve, kad po 3-4men epiliatoriaus naudojimo pradeda ziauriai iaugineti plaukai? pradzioj viskas buvo ok, o po tu keliu menesiu kojos visos spuogais nuvarytos vos 4-5d po epiliacijos wacko.gif vis galvoju, kad praeis ir kas kazkiek laiko pabandau vel epiliuotis, bet galutinis rezultatas tas pats. epiliatorius buvo naujas, tai kazkokio blogo rovimo galimybe atmeciau. pylingai nepadeda sad.gif
Atsakyti
Siūlyčiau epiliuoti kas antrą kartą. T.y. vieną kartą epiliuoti, kitą kart skusti. Plius aišku reguliariai šveitiklį kūno naudoti ir odą minkštinantį kremą. Pati taip darau ir thumbup.gif .

Dėl Braun 7951 SPA. Kad mažiau skaudėtų,tai tikrai ne. Skauda tiek pat kiek ir naudojant prieš tai turėtą senuką philips. Tik,kad su 40 pincetų,procesas trumpesnis. Priešingai nei anksčiau rašiusi narė, aš šepetuko pliusų jokių nepastebejau ir jo nenaudoju. Tačiau kirpiklis ir skutimo galvutė thumbup.gif nes plaukus raut pvz bikini zonoje man jau per žiauru atrodo. Šonus nuepiliuoji, o visa kitą nuskuti/nukerpi kaip jau kam patinka. Neberia spuogeliais,kaip būdavo skutant įprastu skustuvu.
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2014 08 14, 21:47)

dominica, 14 Rug 2014 - 21:47, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

dominica, 14 Rug 2014 - 21:47, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€šĀ¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā€“āā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀÄ†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€šĀ¬Ä€ĀšĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :

ar kam nors yra buve, kad po 3-4men epiliatoriaus naudojimo pradeda ziauriai iaugineti plaukai?

ar kam nors yra buve, kad po 3-4men epiliatoriaus naudojimo pradeda ziauriai iaugineti plaukai?

Buvo, normalu. Plaukai po ilgesnio rovimo susilpnėja ir „nebeprasikala“ pro odą - va ir įauginėjimas.
Sprendimo būdas - kiekvienai kitas. Kažkam padeda perėjimas prie depiliacijos vašku ar cukrumi, kitoms gal dar kas.smile.gif Man priemonė nr. 1 nuo šitos problemos - kūno kremai su BHA. O odos šveitimai (ar AHA kremai) padeda labai minimaliai. Visokie spec. serumai ir kremai, kurie teoriškai skirti nuo plaukelių įauginėjimo, ir visai negelbėja.
Atsakyti
Zomsa, o koki krema ir kaip daznai naudojat? Man sveitimai ar kaitiojimas su skutimu nepadejo. Galiu puse metu skusti, tada nusiraut suepiliatorium ir vis tiek iaugs kone puse plauku biggrin.gif paskutiniu metu pastebiu, kad net po skutimo iauga zenkliai daugiau. Nebezinau jau ko griebtis doh.gif: keisciausia, kad vizualiai plaukai neatrodo ne kiek plonesni ar silpnesni biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju Paula's Choice su 2% BHA. Lietuviškas Rasos su 1% BHA man atrodo per silpnas, kitų kremų su BHA pati ir nežinau. Gal būna kas nors pas kosmetologes pardavinėjamo?
Tepu dabar retokai (2-3 kartai į savaitę po depiliacijos, kartais rečiau, vasarą dažnai ir visai ne, nes priemonė rūgštinė) - šita problema ne pirmus metus pas mane jau maksimaliai išspręsta, būna tų įaugėlių, bet labai mažai. Bet nustojus naudoti kremą, jaučiu, vėl viskas būtų iš pradžių.
Tik pradėjus naudoti būdavo tepama bent kokius 5 kartus savaitėje kiekvieną vakarą, kartais dar ir rytais. Kol reikalai pradėjo gerėti irgi ne vieno mėnesio reikėjo.smile.gif Dar vėliau kurį laiką žaidžiausi su papainu į kremus, bet negaliu pasakyti, ar realus poveikis buvo.
Šiaip yra čia kažkur tema apie įaugusius plaukus, patarimų ir patirčių nemažai.smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 19 rugpjūčio 2014 - 07:14
Sveikos, oi merginos na ir istvermingos ir kantrios, ir pakancios skausmui esat thumbup.gif ne taip kaip as lotuliukas.gif pries n metu turejau paprastuti Braun, negalejau net prie koju prisiliesti, skausmas man buvo nerealus, keikiau save, kam pirkau ta kankinimo masina... dabar jau kokius 4 metus naudoju Philips satin ice hp6515. Esu patenkinta, nes del ledo konteinerio skausmas mazesnis, tiesa paraudimai vistiek matomi, pasitaiko ir iaugusiu plaukeliu, patys plaukeliai silpnesni. Bet pazastims ar bikini nei per kur schmoll.gif. Supratimo neturiu kaip jus iskenciat tokia procedura, nes man net su saldymu ziauriai skauda doh.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti apie wet/dry epiliatorius. Galbūt kas iš patirties pasidalintumėt, kokie kiekvieno iš būdų pliusai ir minusai? Ar nėra taip, kad duše plaukeliai slidesni, epiliatorius taip gerai jų neužkabina, ir visgi sausa epiliacija veiksmingesnė?
Atsakyti
gal kas turite šį? kokie atsiliepimai? renku dovaną žmonai..
epiliatorius philips hp 6420/00
Atsakyti