kadangi skaitinėjau kiek temą, tai jaučiuosi skolinga komentarą, kad gal ir kitoms padėčiau apsispręsti

Turėjau Braun epiliatorių, senukas jis jau visai, vis matydavau, kad nukirpinėti pradėjo plaukelius, nors ir pagaudavo labai trumpučius, buvo be jokių papildomų funkcijų, atidirbo virš 10metų, manau, kad jau laikas į pensiją

Taigi norėjau išbandyti Philips, nes išdėstytas jis ne šachmatais ir čia paskaičiau, kad rauna greičiau. Svarbu buvo ir lemputė, nes su senuoju vis derindavau visą procedūrą spėti padaryti kol šviesu, kad neliktų kokio plaukelio. Taip pat prisiskaičiau, kad reikia keramikinio. Ir norėjau angalio bikiniui. Tie visi šaldymai, masažavimai ir t.t. - man nereikalingi, procedūra nėra maloni, bet tikrai tingėčiau bovytis. Ir belaidžio man kaip ir nereikėjo, tiko variantas su laidu.
Išsirinkau HP6574/20 http://www.philips.l...-hp6574_20/prd/
Taigis, įsijungiau, triukšmas begalinis

Lemputė - dedu riebų pliusą, matosi kur ir kas dar liko, ką pataisyti.
Tempai - dideli, greitas bičiukas, mano Braunas flegmatikas buvo lyginant su šiuo.
Keramikiniai pincetai, kadangi teko išbandyti ir bikinio su metaliniais pincetais, tai man labiau patiko keramikiniai, kažkaip malonesnis jausmas, tas metalinis toks šiurkštokas pasirodė

Yra dar maišelis jiems susidėti ir dar kažkokie du antgaliai, vienas iš jų spėju, kad "Aktyvaus pakėlimo ir masažo priedas", kol kas nebandžiau. Man jų ir nereikėjo, tik neradau, kad būtų be jų.
Pravažiuoju į savaitę kartą, taigi po savaitės: man rodos, kad mažiau plaukelių ataugo, faktas, kad Braunas jau juos pakirpdavo, o ne išraudavo.
Gerai pagalvojus, gal dabar pirkčiau ir tik vieną epiliatorių su keramikiniais dantukais, būtų idealu galvutės dangtukas - susiaurinimas bikiniui, kad mažiau imtų vienu metu. Lemputė būtina ir dabar būtų. Rovimo tempai labiau patiko Philips nei Braun. Pirmai pradžiai pirkiniu esu patenkinta.