Įkraunama...
Įkraunama...

Mano katytei morčius

QUOTE(memoria @ 2007 03 05, 08:25)
Sveikos,
mano katei 10 mėnesių, ar ne per anksti atsivesti kačiukų? g.gif

pasirodo priklauso nuo veislės , taip sakė man veisėja- persams9ir tikriausia egzotams0 geriau kažkur nuo 14 mėn
Atsakyti
QUOTE(Smandi @ 2007 03 16, 12:14)
Aš tai žinau ką darau, tik man įdomu ką iena darys, jei nesiruošia sterilizuoti? Gal su skepetaite pamirkyta acte bėgios po visus namus? nor paprastai tik keli lašeliai, o kvapas būna super. Ir dar visur - ant radiatoriaus, ant užuolaidų, ant palangių, gėlių vazonų ir t.t.  nes būten tas šlapimo purškimas ir "damuša" o ne kniaukimas ar katės šliaužiojimas.

na tiesa sakant jau turejau keleta morciu ir jokio kvapo jokio purskimo schmoll.gif beje tai mano ne pirmoji kate ir nieko panasaus nemaciau ir neuzuodziau blink.gif
Atsakyti
Drysciau papriestarauti.Jei kalba eina apie kates,ne apie katinus.Pas mane irgi pradejo anksti morcauti ir jau kelis kartus.Kartais ji padaro balute(Vienintele ,kiek as turejus,kitos tikrai taip nedarydavo,uz tai as ant jos tuo metu pykstu).,Bet kad smarve schmoll.gif .Vat katino,tai ir actas nepadeda,smirdi kaip turi buti.Pirma karta girdziu,kad kates purskia,po lasiuka visur palieka ir t.t.As ne tik apie savo kate pasakoju,bet ir visu pazistamu,kurios laiko ir ne po viena,tokiu bajeriu negirdejau.Na jau jeigu tikrai taip buna,[COLOR=purple]TOKIA [COLOR=gray]tikrai kastruociau,bet tai tik tokiu atveju 4u.gif
Atsakyti
as anksciau nenaudojau kraiko ax.gif , dezute buvo, kur subega siusiukas i apacia, bet kai pradejo morciauti tai labai is dezutes smirdejo slapimas, nors iskarto ispidavau kai padarydavo blink.gif , todel manau, kad ji zymisi butent ten, bet pradejau naudoti kraika ir jokio kvapo, beje ir baluciu namuose per morciu tikrai nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2007 03 16, 13:18)
pasirodo priklauso nuo veislės , taip sakė man veisėja- persams9ir tikriausia egzotams0 geriau kažkur nuo 14 mėn

Nei vienos veislės katei nepatartina gimdyt anksčiau 1,5 metų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2007 03 16, 17:02)
as anksciau nenaudojau kraiko ax.gif , dezute buvo, kur subega siusiukas i apacia, bet kai pradejo morciauti tai labai is dezutes smirdejo slapimas, nors iskarto ispidavau kai padarydavo blink.gif , todel manau, kad ji zymisi butent ten, bet pradejau naudoti kraika ir jokio kvapo, beje ir baluciu namuose per morciu tikrai nebuvo  schmoll.gif

Kazkiek tas kvapas per morciu buna astresnis,na bet nepalyginsi su katinu,kai net akis griauzia.Maniske tik 2 kartus buvo pasisiojus ne i dezute,tai beplaudama grindis uzmaciau.Na nepasakyciau,kad labai jau smarve didele,kaip ir sisiuko,suo mazas taip pat kai padaro balute irgi kvapas sioks toks buna biggrin.gif Nereikia nei su actu,nei su kvepalais sluostyti.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2007 03 16, 15:04)
Drysciau papriestarauti.Jei kalba eina apie kates,ne apie katinus.Pas mane irgi pradejo anksti morcauti ir jau kelis kartus.Kartais ji padaro balute(Vienintele ,kiek as turejus,kitos tikrai taip nedarydavo,uz tai as ant jos tuo metu pykstu).,Bet kad smarve  schmoll.gif .Vat katino,tai ir actas nepadeda,smirdi kaip turi buti.Pirma karta girdziu,kad kates purskia,po lasiuka visur palieka ir t.t.As ne tik apie savo kate pasakoju,bet ir visu pazistamu,kurios laiko ir ne po viena,tokiu bajeriu negirdejau.Na jau jeigu tikrai taip buna,[COLOR=purple]TOKIA [COLOR=gray]tikrai kastruociau,bet tai tik tokiu atveju  4u.gif

Tikrai būna, tikrai biggrin.gif literatūriškai - purškia šlapimą. Pirmą kartą kai pamačiau - galvojau kad katei "stogas nuvažiavo" , nes buvo super tvarkinga. O paskutiniu metu (jau pirmadienį išoperavom), tai kaip taisyklė ant palangių lašindavo, nežinau, gal per langą katinus matydavo ir taip bandė juos prisikviesti.
Atsakyti
QUOTE(Smandi @ 2007 03 29, 09:17)
Tikrai būna, tikrai  biggrin.gif literatūriškai - purškia šlapimą. Pirmą kartą kai pamačiau - galvojau kad katei "stogas nuvažiavo" , nes buvo super tvarkinga. O paskutiniu metu (jau pirmadienį išoperavom), tai kaip taisyklė ant palangių lašindavo, nežinau, gal per langą katinus matydavo ir taip bandė juos prisikviesti.

Ir kaip jūsų katytė po operacijos laikosi? smile.gif
Atsakyti
Ir aš noriu savo katyte jau pas veterinarą operacijai užrašyti. Taip kniaukia, kad baigiu išprotėti. Pažiūriu į ją ir taip gaila pasidaro, tai vat niekaip ir nenueiname iki klinikos. Matyt lauksiu momento kai jau visai iš proto išeisiu. Vakar taip atsibodo su savo miauksėjimu, tai išleidau ją į laiptinę pasiganyti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 03 30, 09:05)
Ir kaip jūsų katytė po operacijos laikosi?  smile.gif

Tikrai puikiai biggrin.gif
Svarbiausiai kad nereikėjo jokių gaubtų prie kaklo ar papildomų vaistų. Siūlė labai maža, gyja puikiai. Buvau prisiklausiusi ten visokių....baubų. Tačiau, katė kaip niekur nieko. Valgo, miega. Pirmą dieną po operacijos šiek tiek pagulinėjo daugiau, ir šonkauliai įdubę buvo (tokia kaip pusę metų neėdusi unsure.gif ) ir viskas. Kaip bus toliau - matysim.

Marija 5

o jei katytė po tokių pasivaikščiojimų apdovanos kačiukais jus?
Atsakyti
QUOTE(Smandi @ 2007 03 30, 10:04)
o jei katytė po tokių pasivaikščiojimų apdovanos kačiukais jus?

Kad ąš ją prižūiriu. ax.gif Tiesiog jį eina vaiksčiuoti, matyt užmiršta, kad jau katino reikia. Tai rami pasidaro.
O kiek laiko trunka operacija, ar gerai katytės po to jaučiasi?
Jai jau virš metų, ar ne per vėlu daryti, skaičiau, kad geriausia daryti kol kačiukai dar mažiukai, o po to gali kilti komplikacijos.
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 03 30, 11:44)
Kad ąš ją prižūiriu.  ax.gif Tiesiog jį eina vaiksčiuoti, matyt užmiršta, kad jau katino reikia. Tai rami pasidaro.
O kiek laiko trunka operacija, ar gerai katytės po to jaučiasi?
Jai jau virš metų, ar ne per vėlu daryti, skaičiau, kad geriausia daryti kol kačiukai dar mažiukai, o po to gali kilti komplikacijos.

paprastai palieki iš ryto pakeliui į darbą, o grįžtant pasiimi,
beje maniškei 3,5 metų.

Visai šalia yra tema apie sterilizaciją, per 20 puslapių priplepėta bigsmile.gif , gal pavyks sužinoti kas jums įdomu smile.gif
Atsakyti