Įkraunama...
Įkraunama...

Mano katytei morčius

QUOTE(iena @ 2007 03 16, 12:15)
mes visos cia pries tabletes  gun_bandana.gif tai ne isveikata katems, jau geriau klausysiu katytes dainavimo negu girdysiu nuodus  schmoll.gif

O dar geriau ne klausytis dainavimo, ne laukti kol katytė pradės morčiaut kas savaitę, ne alinti jos organizmą tokiu būdu, o kastruot.
Atsakyti
drinks_cheers.gif thumbup.gif pati geriausia iseitis jei planuose nera kergimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2007 03 16, 13:15)
mes visos cia pries tabletes  gun_bandana.gif tai ne isveikata katems, jau geriau klausysiu katytes dainavimo negu girdysiu nuodus  schmoll.gif

na o ką darysite kai katė namus kvapais žymės kad katiną priviliotų?

P.s. Aišku aš ne už tabletes...
Atsakyti
QUOTE(Smandi @ 2007 03 16, 12:23)

Žiūrėk mano atsakymą aukščiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Smandi @ 2007 03 16, 11:23)

ax.gif as katytes turejau omeny blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2007 03 16, 12:28)
ax.gif as katytes turejau omeny  blush2.gif

Katytės irgi žymisi wink.gif Pasiskaityk daugiau temų apie tai. Tikrai šiame forume daug kalbėta.
Atsakyti
nu reiks paskaityti g.gif bet savo Pupytes tikrai nemaciau zymintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2007 03 16, 12:38)
nu reiks paskaityti g.gif  bet savo Pupytes tikrai nemaciau zymintis  ax.gif

Pas tave kas? Persė? Egzotė? Jos vėliau subręsta, tyliau ir rečiau morčiauja (paprastai). Kiek tavo katytei laiko?
Atsakyti
mano katyte egzote, jai jau metai ir 6 menesiai jau apturejom morciu, bet dabar jau trys svaites ramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iena @ 2007 03 16, 12:45)
mano katyte egzote, jai jau metai ir 6 menesiai jau apturejom morciu, bet dabar jau trys svaites ramu  ax.gif

Na va, taviškei 1,5 m ir buvo tik vienas morčius. o maniškėms prasidėjo morčiai nuo 7 mėnesių wink.gif Ir gali kartotis po pora kartų į mėnesį. Labai skirtingi dalykai, kurie priklauso ir nuo katės veislės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gravel: 16 kovo 2007 - 12:49
ne turejom jau kelis bet labai ramius poros dienu tongue.gif be to tikrai nemaciau zymintis, kad i toleta dazniau eina tai tikrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gravel @ 2007 03 16, 13:24)
Žiūrėk mano atsakymą aukščiau wink.gif

Aš tai žinau ką darau, tik man įdomu ką iena darys, jei nesiruošia sterilizuoti? Gal su skepetaite pamirkyta acte bėgios po visus namus? nor paprastai tik keli lašeliai, o kvapas būna super. Ir dar visur - ant radiatoriaus, ant užuolaidų, ant palangių, gėlių vazonų ir t.t. nes būten tas šlapimo purškimas ir "damuša" o ne kniaukimas ar katės šliaužiojimas.
Atsakyti