Įkraunama...
Įkraunama...

Mano katytei morčius

Man tai kai registravau sterilizavimui klausė ar ne morčius, nes tada nedaro smile.gif
Atsakyti
Kiekvienas veterinaras turi savo strategiją ir gydymo metodus, todėl kiekvienoje gydykloje galite išgirsti ir skirtingų nuomonių.
Atsakyti
Sveikos,
mano katei 10 mėnesių, ar ne per anksti atsivesti kačiukų? g.gif
Atsakyti
Na nesuprantu g.gif , mano katei prieš pora savaičių jau pasibaigė morčius, o dabar vėl prasidėjo. Ar tai yra normalu? Jeigu bus taip ir toliau tai išprotėsiu.
Parekomenduokite gal kokia veterinarijos klinika Vilniuje. Ačiu.
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2007 03 05, 11:55)
Na nesuprantu  g.gif , mano katei prieš pora savaičių jau pasibaigė morčius, o dabar vėl prasidėjo. Ar tai yra normalu? Jeigu bus taip ir toliau tai išprotėsiu.

Sunku pasakyti ar tai yra normalu...Ar tu buvai jai davusi kokiu vaistu morciaus eigoje? Nes mano kaitej viena karta irgi buvo, kai morciaus eigoje sereme ja tabletemis, tai po menesio vel prasidejo morcius. O as vaziuju i Veta. Man ten labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2007 03 05, 09:55)
Na nesuprantu  g.gif , mano katei prieš pora savaičių jau pasibaigė morčius, o dabar vėl prasidėjo. Ar tai yra normalu? Jeigu bus taip ir toliau tai išprotėsiu.

Taip, ypač jei katytė turi rytietiško kraujo. Kiek žinau paprastos lietuviškos kieminės taip nesikankina. Maniškė iki operacijos irgi kaip imdavo morčiuoti po kelis mėnesius su poros savaičių pertraukom. Jokiais vaistais niekad nešėrėm. Operuoti vežėm į Jeruzalės vet. gydyklą, daug gerų atsiliepimų apie ją skaičiau ir SM.

memoria, tikrai per anksti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 03 05, 12:55)
Taip, ypač jei katytė turi rytietiško kraujo. Kiek žinau paprastos lietuviškos kieminės taip nesikankina. Maniškė iki operacijos irgi kaip imdavo morčiuoti po kelis mėnesius su poros savaičių pertraukom. Jokiais vaistais niekad nešėrėm. Operuoti vežėm į Jeruzalės vet. gydyklą, daug gerų atsiliepimų apie ją skaičiau ir SM.

memoria, tikrai per anksti  4u.gif

Visishka netiesa. Pas mano drauge yra 2 paprastos lietuviskosios kates :0 tai buvo keleto menesiu periodas kai jos rujojo pasikeisdamos. savite viena savaite kita, poto vel savaite vien, savaite kita... seimininke neapsikente smile.gif sterilizavo... dabar jau ramu
Atsakyti
Katei ruja priklauso nuo gerų salygų, jei geras maistas ir visą kita, tai ji per metus gali turėti keturias vadas. O šiaip tai mūsų rusė irgi kas dvi savaites rujojo, ir be vaistų, nes aš labai prieš tokius vaistus, bet niekad nesakau niekada, ką gali žinoti g.gif . Todėl neapsikentėm nuvežėm pas katiną, dabar laukiam šeimos pagausėjimo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_arka @ 2007 03 06, 14:56)
Katei ruja priklauso nuo gerų salygų, jei geras maistas ir visą kita, tai ji per metus gali turėti keturias vadas. O šiaip tai mūsų rusė irgi kas dvi savaites rujojo, ir be vaistų, nes aš labai prieš tokius vaistus, bet niekad nesakau niekada, ką gali žinoti  g.gif . Todėl neapsikentėm nuvežėm pas katiną, dabar laukiam šeimos pagausėjimo  nestuke.gif
,
I metus gali tureti 4 vadas?O man sake,kad i du metus trys vados galimos.O be to labai gaila kates taip daznai suleidineti.Ji atsigauti nespes.Be to ir su mano paskaiciavimais nesigauna niekaip,tada kate turetu buti arba nescia,arba su kaciukais sedeti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2007 03 06, 16:08)
,
I metus gali tureti 4 vadas?O man sake,kad i du metus trys vados galimos.O be to labai gaila kates taip daznai suleidineti.Ji atsigauti nespes.Be to ir su mano paskaiciavimais nesigauna niekaip,tada kate turetu buti arba nescia,arba su kaciukais sedeti...  unsure.gif

Teisingai, čia oficialiai tiek galima. Bet aš rašiau apie ponia gamtą, jog įmanoma, o ne apie tai kas leidžiama, čia yra kiekvieno klubo atskiros nuostatos, pavyzdžiui vienur galima katei gimdyti iki jai sueis 8 metai, po to jau kaip ir pensiją laikas, kitur ir vyresnė gali ax.gif .
Atsakyti
atsiprasau sakykite smile.gif o kai katinam b una morcius ir yra tabletes ? unsure.gif
Atsakyti
mes visos cia pries tabletes gun_bandana.gif tai ne isveikata katems, jau geriau klausysiu katytes dainavimo negu girdysiu nuodus schmoll.gif
Atsakyti