Įkraunama...
Įkraunama...

Mano katytei morčius

Sveikos,katytei morcius tai dar nieko,bet as tai turiu problema-mano kate nepripazista svetimu zmoniu,puola i akis,kandziojasi,as tik viena su ja galiu buti-isivazduojat,na dar su vyru gerai sutaria,bet buna taip,kad kencia ir jis...
ji vaiku turejus,dabar ruosiuosi ja sterilizuoti,gal aprims,yra sake kad apsiramina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Polijana @ 2006 12 29, 18:10)
Sveikos,katytei morcius tai dar nieko,bet as tai turiu problema-mano kate nepripazista svetimu zmoniu,puola i akis,kandziojasi,as tik viena su ja galiu buti-isivazduojat,na dar su vyru gerai sutaria,bet buna taip,kad kencia ir jis...
ji vaiku turejus,dabar ruosiuosi ja sterilizuoti,gal aprims,yra sake kad apsiramina g.gif

Tai jau aprašei savo pačios problemą (ne katės) temoj "Pasiutusi katė". O čia ne tokia tema. Tarp kitko - pasiutusių kačių nebūna tokia prasme, kaip rašei. Būna tik "pasiutę" kačių šeimininkai...
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ficia @ 2006 12 29, 13:27)
Mano kaitei, kai prasideda morcius ( karta per 3 men.) ji antra-trecia diena pradeda zymeti kampus visai kaip katinas  g.gif

va va, pas mus irgi tas pats doh.gif pradzioj tik maiseliai ant grindu uzkliudavo, paskui i savo gulta privare, o siandien - ant mano batu bash.gif
Atsakyti
Ir pas mus morčius atėjo.
Baigiu išprotėti. Kniaukia katė ir kniaukia. Diena tai dar nieko, bet naktį. O sterilizuoti bijau.
Nes dirbu visą dieną, o kaip ji ten viena bus. Gal žaizdą sau išdraskis. verysad.gif
Atsakyti
aš savo katei, kai tik prasideda morčius, visą stuburą ištepu valerijonu. Aprimsta moment smile.gif Per dieną užtenka poros patepimų.
Atsakyti
Ne į temą, bet aš pastebėjau, kad Fonda nepagarbiai elgiesi su kitom forumo dalyvėm, leidi sau mėtytis kandžiom frazėm. Pvz, kad ir dėl bottox - žmogus nežinojo kad taip gali būt, galvojo, kad katinui morčius, o ne nusinuodijimas, juolab kad požymiai sakyčiau šiek tiek panašūs, gal daugiau į kačių morčių, na bet maža kas. O tu iškart "Didelis vargas tau, katinėli. Užjaučiu, kad patekai į tokias rankas. O sako, kad ir kvailumas turi ribas???" Nu žinai, kas tu tokia esi, kad leidi sau tokiomis frazėmis mėtytis? Siūlyčiau susilaikyti nuo tokių komentarų, nes kitą jie gali ir įžeisti. Verčiau rūpinkis savo katinais ir išsivalyk rąstą iš savo akies, o ne ieškok krislo kitų akyse. protest.gif bebe.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2007 02 09, 18:08)
aš savo katei, kai tik prasideda morčius, visą stuburą ištepu valerijonu. Aprimsta moment smile.gif Per dieną užtenka poros patepimų.

Panašu, kad katės jūs neturit ... Nes toks rujos "malšinimas" neturi jokio pagrindo ir nelabai gali būti veiksmingas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kykute: 10 vasario 2007 - 15:10
QUOTE(Teresa @ 2007 02 09, 16:39)
Baigiu išprotėti. Kniaukia katė ir kniaukia. Diena tai dar nieko, bet naktį. O sterilizuoti bijau.
Nes dirbu visą dieną, o kaip ji ten viena bus. Gal žaizdą sau išdraskis.  verysad.gif

Po operacijos uždeda tokį žiurstuką. Mano katė yra ypač nepriklausoma ir savarankiška respublika, bet su tuo žiurstuku klusniai slampinėjo visas 10 dienų, kaip ir buvo prisakyta. Bet po sterilizacijos mūsų katytė sustorėjo doh.gif Nors čia ir patys kalti, nes reikėjo anksčiau susigriebti, bet dabar jau pasodinom ant dietos, tai taisosi mergina (šeriam maistu linkusiom tukti katėm).

Ir vis tiek mano raziumė - katę sterilizuoti tikrai verta good.gif Pirmiausia, nebėra tų baisių nesibaigiančių morčiavimų. Mano aktė siamė maišyta su rusų mėlynąja, tai patikėkit, ji nėra paprasta meili kiemo katytė. Antra, po sterilizacijos, nors ir visiškai to nesitikėjom, bet jos charakteris šiek tiek sušvelnėjo (aišku, iki meilios katytės dar toli). Galbūt čia ne operacijos, o pačios dienos, praleistos veterinarijos gydykloje pasekmė. Neseniai buvo paspringus kaulu, tai teko vėl ten pat vežti - pas veterinarą ant stalo sėdėjo labai klusniai, kol ištraukė kaulą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daimar @ 2007 02 08, 19:57)
va va, pas mus irgi tas pats  doh.gif  pradzioj tik maiseliai ant grindu uzkliudavo, paskui i savo gulta privare, o siandien - ant mano batu bash.gif

NU tai gi katyte SMS perduoda lotuliukas.gif
O jei rimtai tai yra kaciu, kurios zymi teritorija smile.gif as irgi viena tokia turiu doh.gif Ale ji bjaurastis wink.gifwink.gif PRIES at ruja pradeda taip elgtis
Mes srendziam taip: uzdarom ja i transporteri kuriame ideta kraiko dezute. Pasedejus ten keleta valandu kazkaip tai suvokia, kad nieko gero is to "privarymo" lotuliukas.gif
O siaip tai kai jau kate pradeda zymetis tai 2 sprendimai: kergti arba sterilizuoti. Kito kelio nelabai yra

QUOTE(Teresa @ 2007 02 09, 16:39)
Nes dirbu visą dieną, o kaip ji ten viena bus. Gal žaizdą sau išdraskis.  verysad.gif

O kodel tu negali sterilizuoti sestadienio ryta? Apie pietus tau kate atiduos, vadinasi turesi 1.5 paros "pabuvimui su ja". Na o per ta laika zaizda jau bus gana stabiliai uzsitraukusi ir jau pirmadieni galesi ramiai ja viena palikti.
Beje dar pasiuk(padaryk is vyro kokiu nereikalingu marskiniu rankoves), kad ji negaletu prieiti ishsilaizyti .
Ir dar vienas momentas- paklausk veto (IS ANKSTO- kad ir telefonu) KOKIO DYDZIO bus pjuvis. Mano veterinare pvz daro mazdaug 2cm pjuvi, kuris uzgyja suer greit. Kiti veterinarai pjauna pus pilvo doh.gif Va tada tai jau sudetinga verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(Polijana @ 2006 12 29, 17:10)

zinau viena situacija, kad kate buvo ziauriai agresyvi.
Kai jai dare sterilizacija paaiskejo, kad pas ja jau isisenejes vezys. verysad.gif
Katei skaudejo todel ji ir buvo agresyvi.

Taip. kad jei jusu katytes seriamos vaistukais gun_bandana.gif: "nuo morciaus" i jos tampa agresyvios.... pamastykite... ar ne geriau kuo anksciau nuvezt ja pas veta sterilizacijai
Atsakyti
Bet juk per patį morčių nedaro operacijų. g.gif
Mamos draugė duoda 1/4 Tavegylo tabletės. Sako, kad katė tada ramesnė buna.
Pas gydytoją važiuosime per išeiginies.
Atsakyti
QUOTE(Teresa @ 2007 02 11, 16:04)
Bet juk per patį morčių nedaro operacijų.  g.gif

Kalėms – taip. Katėms didelio skirtumo nėra.
Atsakyti