Mes jau 3 dienos po sterilizacijos viskas puikiai. Myce jauciasi gerai jau eda ir zaidzia, nebeliko noro siusioti mano lovoje ir kniaukimas nebetoks astrus. Mielesne pasidare na kolkas tik + nusu atveju
Sveikutės, mes taip pat turime katę, kuriai 1,5 metų. Ji siamo katė ir šiuo metu yra vieno kačiuko mama, bet kačiukui suėjus 2 sav. pas mus prasidėjo koncertai namie Išprotėti galima, kaip katei nebe jos vaikas rūpi, o katinai Dabar iš viso prastai pasidarė, rėkia kas antrą savaitę. Tai einu be miego į darbą Laukiam kol paaugs katinukas, kad jį atiduotumėm, tada vešim ją sterilizuoti, nes įtariu, kol ji maitina vaiką, sterilizuoti jos negalima?
QUOTE(joginte @ 2011 05 18, 22:20)
Sveikutės, mes taip pat turime katę, kuriai 1,5 metų. Ji siamo katė ir šiuo metu yra vieno kačiuko mama, bet kačiukui suėjus 2 sav. pas mus prasidėjo koncertai namie Išprotėti galima, kaip katei nebe jos vaikas rūpi, o katinai Dabar iš viso prastai pasidarė, rėkia kas antrą savaitę. Tai einu be miego į darbą Laukiam kol paaugs katinukas, kad jį atiduotumėm, tada vešim ją sterilizuoti, nes įtariu, kol ji maitina vaiką, sterilizuoti jos negalima?
Kol maitina negalima
Sveikos,keliu temą į viršų turim namie katę,morčius jai būna kas keletą mėnesių,bet nėra toks baisus (ačiū D,tik uodegiuką riečia ir kniaukia) davus tabletę,ji nurimsta iškart. Beeet..tos tabletės yra labai nesveika,nors ir mažai ji jų gauna,greit suveikia gal sakau pamėginti duoti po puse? Katė jau turėjo dvi vadas kačiukų. Dėl tokio nesmarkaus morčiaus nesinori katę operuoti,nes tas miaukimas netrukdo būnant namie,bet ji išeina į lauką,o aplink vien kandidatai padūkt su ją pati esu pasimetus,nežinau ką daryt
QUOTE(Beža @ 2011 09 09, 21:24)
Sveikos,keliu temą į viršų turim namie katę,morčius jai būna kas keletą mėnesių,bet nėra toks baisus (ačiū D,tik uodegiuką riečia ir kniaukia) davus tabletę,ji nurimsta iškart. Beeet..tos tabletės yra labai nesveika,nors ir mažai ji jų gauna,greit suveikia gal sakau pamėginti duoti po puse? Katė jau turėjo dvi vadas kačiukų. Dėl tokio nesmarkaus morčiaus nesinori katę operuoti,nes tas miaukimas netrukdo būnant namie,bet ji išeina į lauką,o aplink vien kandidatai padūkt su ją pati esu pasimetus,nežinau ką daryt
O kodėl nenorite sterilizuoti? Tos tabletės nuo morčiaus turi pašalinį poveikį. Man būtų gaila katei duoti tas tabletes.
QUOTE(Beža @ 2011 09 09, 23:24)
mano nuomone, kad praejus morciui reiktu sterilizuot.
Tabletes tikrai nera sveika, be to morciuodama ir negaudama patino, ji alina pati save, net jei tai vyksta nedaznai. Kartais morcius buna isvis vos pastebimas ir jei ji tuo metu bus lauke, vel katuku atsives.
Jei neplanuojate tureti kaciuku, tai sterilizacija, manau, yra pati geriausia iseitis tiek paciai katei, tiek Jums, tiek visai seimai (nes nereikes bijoti, jog ji morciuodama isbegs laukan)
QUOTE(Colomba @ 2011 09 09, 22:26)
O kodėl nenorite sterilizuoti? Tos tabletės nuo morčiaus turi pašalinį poveikį. Man būtų gaila katei duoti tas tabletes.
QUOTE(Kipsiuke @ 2011 09 09, 22:29)
mano nuomone, kad praejus morciui reiktu sterilizuot.
Tabletes tikrai nera sveika, be to morciuodama ir negaudama patino, ji alina pati save, net jei tai vyksta nedaznai. Kartais morcius buna isvis vos pastebimas ir jei ji tuo metu bus lauke, vel katuku atsives.
Jei neplanuojate tureti kaciuku, tai sterilizacija, manau, yra pati geriausia iseitis tiek paciai katei, tiek Jums, tiek visai seimai (nes nereikes bijoti, jog ji morciuodama isbegs laukan)
vakar puse nakties prakabojau internete,įvairiuose forumuose ir skaičiau apie kates,vaistus ir t.t. sterilizuosim,nieko kito nebus brūdas tie vaistai,ne daugiau
Beža, teisingai nusprendei Pas mane dvi katės, viena sterilizuota, kitai laukiu pirmo morčiaus ir po jo irgi sterilizuosiu. Pasirink gerą vet. kliniką ir ten vežk. Pamatysi, pačiai bus ramiau, katei irgi kur kas geriau, nei tom tabletėm šerti. Kaip bebūtų liūdna, bet aš manau, kad mano pirmajai katei tromboembolija kaip tik nuo šitų tablečių ir išsivystė, arba jos turėjo įtaką jai atsirast. Nors ir sterilizuota buvo, bet prieš tai porą kartų gavo tablečių nuo morčiaus. Netekau tikrai puikios katės. Aišku, prisidėjo ir mano nepatyrimas, veterinaro aplaidumas (pasirodo buvo paskyręs ne tuos vaistus), teko su katele atsisveikint. Dar iki šiol save graužiu. Vis galvoju, o jei tada nebūčiau davus tų tablečių, gal mano Braškutė iki šiol būtų su manimi.
Sveikutes,
Siuo metu 3 metu katyte apsigyveno pas mano mama, laikinai, kol seiminkai pasiims ja atgal.
Mes abi apie katytes nelabai ka zinom, todel iskilo klausimas apie morciu ir kontracepcija. Katyte kaciuku niekada neturejo, seimininkai neprisiruosia sterilizacijai, todel jai nuolat duodami kontraceptikai: t.y. viena tablete per savaite. Taip patare veterinarai.
Perskaicius jusu zinutes, plaukai siausiasi del kontraceptiku daromos zalos, bet ka darysi, tai ne musu sprendimas, tik man kyla klausimas, kad gal nereikia visa laika duoti tu kontraceptiku, gal galima reciau.
Labai aciu uz atsakymus, bandysim susigaudyti kaciu pasauly
Siuo metu 3 metu katyte apsigyveno pas mano mama, laikinai, kol seiminkai pasiims ja atgal.
Mes abi apie katytes nelabai ka zinom, todel iskilo klausimas apie morciu ir kontracepcija. Katyte kaciuku niekada neturejo, seimininkai neprisiruosia sterilizacijai, todel jai nuolat duodami kontraceptikai: t.y. viena tablete per savaite. Taip patare veterinarai.
Perskaicius jusu zinutes, plaukai siausiasi del kontraceptiku daromos zalos, bet ka darysi, tai ne musu sprendimas, tik man kyla klausimas, kad gal nereikia visa laika duoti tu kontraceptiku, gal galima reciau.
Labai aciu uz atsakymus, bandysim susigaudyti kaciu pasauly
QUOTE(Beža @ 2011 09 09, 21:24)
Mano žiniomis kontraceptinės tabletės katėms, TIK sumažina rujos požymius, BET visiškai neapsaugo nuo nėštumo.. ir dauguma žmonių labai stipriai apsigauna.
Pasidalinsiu ir as apie savo Murke . Jai dabar pusantru metu . Iki to laiko { antra diena kai morciuojasi ] kates kaip ir nera tyli tokia , zaisti nenori , glaustosi o jau meilumo pasidare tai nuo manes neatstoja . Is saves ti tokius kazkokius garsus leidzia . Dar noreciau prie to paties paklausti ka daryti kad apsaugoti geles kur tik padesi visur prieina ir kramto , ir pikta ir gaila savo Murke musti uz tai . Pirkau vitaminus nuo kramtymo ir zolikiu parnesu is lauko , tas pats .patarkite .
Norėjau paklaust pas veisėjas, kurių katytės dažnai morčiuoja.. gal kartais yra kažkoks sprendimas kuris tai išsprestų ? po nėštumo katytė pradėjo morčiuot kas savaitę, iki nėštumo panašiai kas dvi savaites.. morčius nėra baisus tesiasi panašiai savaitę, bet nei bliauna nei ant grindu raičiojasi, tik karts nuo karto pamiauksi.. stengiamės tuo momentu jos nemyluot, nes tuomet iš proto ir eina.. ir dar kitas momentas, kad su jos morčiaus pabaiga kitai katytei ateina morčiaus pradžia, jos ka viena nuo kitos
'' užsikrėčia '' ? tikrai nesuprantu kaip taip gali būt, kad supuola vienu metu.. sterilizacija kaip sprendimas netinka katytė naudojama veisimui, nusimato parodos.. vaistai.. velgi kas blogiau ar dažnas morčius ar vaistai, sutikčiau duot jei jie būtų žolių pavidalu, kurie neatsilieptų sveikatai, bet ar tokiu būna..
'' užsikrėčia '' ? tikrai nesuprantu kaip taip gali būt, kad supuola vienu metu.. sterilizacija kaip sprendimas netinka katytė naudojama veisimui, nusimato parodos.. vaistai.. velgi kas blogiau ar dažnas morčius ar vaistai, sutikčiau duot jei jie būtų žolių pavidalu, kurie neatsilieptų sveikatai, bet ar tokiu būna..