Įkraunama...
Įkraunama...

Mano katytei morčius

QUOTE(Masiania* @ 2009 03 04, 12:41)
Tai jum pasisieke, kad tik naktim giedojo, pas mus non-stop doh.gif

Tai dienom mes ja i lauka isleisdavome, jei butu buvusi namie tai ir dienom butu giedojusi smile.gif
Atsakyti
kovas-kaciu tuoktuviu metas ax.gif ax.gif . ner ko stebetis, kad jos dainas traukia g.gif . mano kastruotam katinui kovas nerupi, tik paest ir pas motka gult i lova. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 12, 16:19)
Laba dienele, gal ir durnas klausimas, bet ar gali katei morcius buti kas dvi savaites? g.gif  Turim katyte, jai 9 men ir kazkur pries dvi savaites prasidejo jai morcius (pati ji to dar nelabai suprato, nes labiau issigandusi atrodo ir pasimetusi), padainavo 4 dienas ir lyg apsiramino, o vakar vel prasidejo, tik su visais griausmais - taip koncetruoja, kad siaubas kazkoks doh.gif MB juokauja, kad pirma karta repeticija tik buvo hihihi.gif

dar ir kaip gali!! maniske taip morciavo beveik tris menesiu (kokias 4-5 dienas morciavo, savaite tylu ir vel is pradziu), kol nenuejau i klinija (antakalnio prie silo tilto) ir nepaaiskino, jog tai gali buti ir kokios nors gimdos ligos pozymis unsure.gif zodziu, liepe slopinti vaistai ir kai nurims iskastruoti, bet to padaryti vis neprisiverciu, nors kaciuku ir nenoriu verysad.gif vis pagailiu, taciau po kiekvienos nakties kaip sianakt pagalvoju, jog be reikalo nekastruoju, juk maniske ne veisline, o jei ir butu, tai veisimu kazin ar uzsiimciau...
Atsakyti
QUOTE(sonatuksss @ 2009 03 05, 15:59)
bet to padaryti vis neprisiverciu, nors kaciuku ir nenoriu  verysad.gif  vis pagailiu, taciau po kiekvienos nakties kaip sianakt pagalvoju, jog be reikalo nekastruoju, juk maniske ne veisline, o jei ir butu, tai veisimu kazin ar uzsiimciau...

Tai sterelizuokit greiciau. kam kate kankint. As tai tikiuosi kad maniskiui neprasides pirmas morcius ir spesiu nuvezt kastracijai, mat jau pavasaris kaip ir, tad tikiuosi spesim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 01 06, 20:35)
As pasakysiu taip, kai pati isgeriau pirma karta prie savo katinelio valerijono lasu, tai buvau siek tike issigandus..Katinas pradejo laizyt man lupas kaip isprotejas, krimstelejo i megstini man, taip svelniai, bet.. Nuo to laiko daugiau nevartoju tu lasu, jau geriau kokia tablete, bet ir tai. O ir taip, valerijonas - kaciu nuodas!

Mano kate kazkokia netipine, nes vos uzuodus valerijona bega is kambario kaip is karo lauko thumbup.gif nors esu girdejus, jog pikti kaimynai ant kitu piktu kaimynu masinu uzlasina valerijono jeigu ne vietoje masina pasistato... rezultatas - masina varoma perdazymui, nes ta vieta katinai su dazais "islaizo"... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatuksss @ 2009 03 05, 16:16)
Mano kate kazkokia netipine, nes vos uzuodus valerijona bega is kambario kaip is karo lauko  thumbup.gif  nors esu girdejus, jog pikti kaimynai ant kitu piktu kaimynu masinu uzlasina valerijono jeigu ne vietoje masina pasistato... rezultatas - masina varoma perdazymui, nes ta vieta katinai su dazais "islaizo"...  blink.gif

o cia geras lotuliukas.gif idomi pas tave kate lotuliukas.gif
o del tu dazu islaizymo tai keistai man kazkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(mildosius @ 2009 03 05, 11:24)
Tai dienom mes ja i lauka isleisdavome, jei butu buvusi namie tai ir dienom butu giedojusi  smile.gif

Ir nieko jum neatnese? blush2.gif

Mano kate kazkokia netipine, nes vos uzuodus valerijona bega is kambario kaip is karo lauko  thumbup.gif  nors esu girdejus, jog pikti kaimynai ant kitu piktu kaimynu masinu uzlasina valerijono jeigu ne vietoje masina pasistato... rezultatas - masina varoma perdazymui, nes ta vieta katinai su dazais "islaizo"...  blink.gif

lotuliukas.gif geras budas
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 03 05, 18:20)
Ir nieko jum neatnese? blush2.gif

taigi ir sakau kad ji kastruota pilnai, o morcius vistiek buvo smile.gif keista ta mano kate ax.gif beje mano kate irgi valerijonu nemegsta, nereaguoja i juos visai....
Atsakyti
QUOTE(mildosius @ 2009 03 06, 12:31)
taigi ir sakau kad ji kastruota pilnai, o morcius vistiek buvo  smile.gif  keista ta mano kate  ax.gif beje mano kate irgi valerijonu nemegsta, nereaguoja i juos visai....

Atsiprasau, matyt, praziopsojau blush2.gif Mano kastratui net nedaeina, ka galima butu padaryti su kate, nors maze jam ant kaklo kabinasi ir dupelioka vis po nosim kisa, o jam dzin, tik zaist ja kviecia ir tiek is jo vyriskumo like blush2.gif
Atsakyti
Mano kate kazkokia netipine, nes vos uzuodus valerijona bega is kambario kaip is karo lauko

QUOTE(mildosius @ 2009 03 06, 12:31)
beje mano kate irgi valerijonu nemegsta, nereaguoja i juos visai....

kiek zinau, tai tas valerijono kvapas katinams primena kates kvapa per morciu, tai as dabar taip galvoju gal tas valerijonas labiau katinus vilioja.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mildosius @ 2009 03 06, 13:31)
taigi ir sakau kad ji kastruota pilnai, o morcius vistiek buvo  smile.gif  keista ta mano kate  ax.gif beje mano kate irgi valerijonu nemegsta, nereaguoja i juos visai....

I valerijona reaguoja tik katinai o ne kates
Atsakyti
QUOTE(bezelea @ 2009 03 08, 12:31)
I valerijona reaguoja tik katinai o ne kates

Tai kad ne pagal lytinius pozymius skiriasi - pas mus visi reaguoja "teigiamai"
Atsakyti