sveiki,
norejau suzinoti ar gali sterilizuotai katei buti morcius? musu katei 2,5 metu, sterilizuota pries 2 metus, isimta ir gimda ir kiausides. morciaus nera niekada patyrusi, i lauka eina, bet visuomet buna musu kieme, t.y. saugo savo teritorija nuo kitu kaciu
staiga pradejo serenadas dainuoti ir i lauka prasytis, neimanoma miegoti. nesvarbu diena ar naktis, tik gryzta namo ir is karto vel prie duru ir koncertuoja. net normaliai pavalgyti nespeja, atrodo kazko bijo, valgo paskubomis ir lekia prie duru...nakti ateina pas mane i lova ir trinasi, prasosi kad paglostyciau, kai pradedu glostyti, krenta ant lovos, issiskecia ir patenkinta guli kol ja kasau, tik nustoju kasyti vel lekia prie duru ir dainuoja, 10 min padainuoja, vel pas mane i lova ir taip visa nakti, kol galu gale sulaukiu 4 ryto ir isleidziu i lauka. o lauke duodasi, laksto, po medzius karstosi. atsikelus ryte pasaukiu, atlekia i namus, bet net nevalgo, vel prie duru ir t.t.
kas jai gali buti????
na va dabar galiu drasiai teigti kad mano pilnai sterilizuotai katei buvo morcius. savaite laiko naktimis pragiedojo prie duru, glaustinejosi ir trynesi visur kur tik imanoma. o dabar jau savaite kaip rami, tokia pati kaip ir anksciau, pagaliau ramybe atejo i musu namus