Įkraunama...
Įkraunama...

Mano katytei morčius

QUOTE(Redos @ 2009 02 09, 18:34)
Dar galite Jakovo klinikoje pas Margaritą  mirksiukas.gif

Ačiū didelis, kad priminėt Margaritą 4u.gif Man ji laaabai patiko, kai atliko Cezarį mano katei. Dabar va kitą katę noriu sterilizuot, bet apie Margaritą visai pamiršus buvau. Tiksliau - kažkodėl nei mintis nekilo, kad ji sterizacija užsiima blush2.gif
Atsakyti
O maniškė dabar kai morčius, tai praktiškai nieko neėda verysad.gif Nu aš galvoju, kad dėl morčiaus... Ar ir jūsų katės mažiau ėda tada?
Atsakyti
QUOTE(pupshe @ 2009 02 27, 12:59)
O maniškė dabar kai morčius, tai praktiškai nieko neėda  verysad.gif  Nu aš galvoju, kad dėl morčiaus... Ar ir jūsų katės mažiau ėda tada?

Tikrai taip. Maniske needa (beveik), mazai mega, rekia, rekia, rekia, sukusta, isvargsta.
Kai baigiasi ruja, tai kokias tris dienas tik eda ir miega, zodziu ilsisi.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 02 27, 15:20)
Tikrai taip. Maniske needa (beveik), mazai mega, rekia, rekia, rekia, sukusta, isvargsta.
Kai baigiasi ruja, tai kokias tris dienas tik eda ir miega, zodziu ilsisi.

Nu bent jau nusiraminau dabar, kad ateis laikas, kai nespėsiu maisto dėt biggrin.gif Mano irgi miauksi tai prie lauko durų, tai prie balkono, trinasi į kojas uodegą papūtus, lyg aš jai kuo padėt galėčiau biggrin.gif Nu kitąkart turbūt reiks leist kačiukų turėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupshe @ 2009 02 27, 12:59)
O maniškė dabar kai morčius, tai praktiškai nieko neėda  verysad.gif  Nu aš galvoju, kad dėl morčiaus... Ar ir jūsų katės mažiau ėda tada?

Žymiau mažiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu, tikrai sex bomba turim - ir vel mazajai morcius doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 03 02, 13:30)
Niu, tikrai sex bomba turim - ir vel mazajai morcius doh.gif  g.gif

Čia nuo katės priklauso - turėjom anksčiau Siamo katytę,tai kas 3 sav.užeidavo morčius - kiaurus metus doh.gif .Deja,po sterilizacijos pasimirė dėl komplikacijų,bet čia vienas atvejis iš labai labai daug pasibaigusių sėkmingai.Kita katė irgi palikus naujagimius kačiukus išlėkė pas berniukus,teko su pipete našlaitėlius maitinti,kol mamka teikėsi pareiti vėl ''užsikabinus''.Sterilizavom,dabar ramu.O pažįstamų katė pasiglausto apie kojas porą kartų per metus ir apsiramina.Kokios jos skirtingos...Kaip ir žmonės turbūt- vienam reikia keliskart per dieną,kitam - kartą per savaitę ar dar rečiau.
Atsakyti
o tai butinai jas sterelizuoti? taigi yra laseliu kad nenoretu biggrin.gif 4 laselis i diena ir kate tili nemiauksi
Atsakyti
Abejoju, kad tie laseliai daro ko nors gero be to,kad kate tyli.
Po antro karto jau norejom sterelizuot, bet nespejom - dvi savaites ir vel koncertai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teta) @ 2009 03 02, 21:44)
o tai butinai jas sterelizuoti? taigi yra laseliu kad nenoretu  biggrin.gif 4 laselis i diena ir kate tili nemiauksi

O po keliu meteliu katytei kiausydziu vezys, super...
Atsakyti
QUOTE(mildosius @ 2009 02 17, 11:47)
sveiki,
norejau suzinoti ar gali sterilizuotai katei buti morcius? musu katei 2,5 metu, sterilizuota pries 2 metus, isimta ir gimda ir kiausides. morciaus nera niekada patyrusi, i lauka eina, bet visuomet buna musu kieme, t.y. saugo savo teritorija nuo kitu kaciu  smile.gif  staiga pradejo serenadas dainuoti ir i lauka prasytis, neimanoma miegoti. nesvarbu diena ar naktis, tik gryzta namo ir is karto vel prie duru ir koncertuoja. net normaliai pavalgyti nespeja, atrodo kazko bijo, valgo paskubomis ir lekia prie duru...nakti ateina pas mane i lova ir trinasi, prasosi kad paglostyciau, kai pradedu glostyti, krenta ant lovos, issiskecia ir patenkinta guli kol ja kasau, tik nustoju kasyti vel lekia prie duru ir dainuoja, 10 min padainuoja, vel pas mane i lova ir taip visa nakti, kol galu gale sulaukiu 4 ryto ir isleidziu i lauka. o lauke duodasi, laksto, po medzius karstosi. atsikelus ryte pasaukiu, atlekia i namus, bet net nevalgo, vel prie duru ir t.t.  doh.gif  kas jai gali buti????

na va dabar galiu drasiai teigti kad mano pilnai sterilizuotai katei buvo morcius. savaite laiko naktimis pragiedojo prie duru, glaustinejosi ir trynesi visur kur tik imanoma. o dabar jau savaite kaip rami, tokia pati kaip ir anksciau, pagaliau ramybe atejo i musu namus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mildosius @ 2009 03 04, 11:28)
na va dabar galiu drasiai teigti kad mano pilnai sterilizuotai katei buvo morcius. savaite laiko naktimis pragiedojo prie duru, glaustinejosi ir trynesi visur kur tik imanoma. o dabar jau savaite kaip rami, tokia pati kaip ir anksciau, pagaliau ramybe atejo i musu namus  tongue.gif

Tai jum pasisieke, kad tik naktim giedojo, pas mus non-stop doh.gif
Atsakyti