Įkraunama...
Įkraunama...

Mano katytei morčius

QUOTE(Elemire @ 2009 01 07, 00:56)
Na link pabaigos turėtų jau nestaugt ištisai, bet šiaip tai gali ir iki poros savaičių tempt. Jeigu ruošiesi kentėt, tikrai nusipik ausų kištukus, nes po savaitės kantrybės kentėt jau nebebūna.  doh.gif

Na, poros savaičių gyva šito neatlaikysiu, tad man truks trumpiau... Silpnumo valandėlę jau ir apie tabliekas, ir apie pripučiamą katiną iš sex-shop'o pagalvoju... blush2.gif O dėl kamštukų... Kad jau labai daug jų reikėtų - šeimynai ir dar kaimynams per 5 aukštus. smile.gif Naktimis dabar nemiegu ir mėginu panelės dainavimus užraukti vos jiems prasidėjus, o dienomis leidžiu klykti į valias. Šiaip jau patinka man namie naktį blūdinėti, kai visas miestas miega. Matyt, anam gyvenime irgi buvau kate, bet, tikiuosi, nemorčiavau... smile.gif

Ainu 4-tą naktį morčiavoti... angel_sadangel.gif
Atsakyti
Mergaitės,noriu jūsų paklausti,kokio maždaug amžiaus prasideda katėms morčius??? ax.gif Priglaudžiau katytę-manau jai buvo apie 2 mėnesiukus,jau praėjo 4 mėnesiai.Labai ačiū už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikka @ 2009 01 08, 13:31)
Mergaitės,noriu jūsų paklausti,kokio maždaug  amžiaus prasideda katėms morčius??? ax.gif Priglaudžiau katytę-manau jai buvo apie 2 mėnesiukus,jau praėjo 4 mėnesiai.Labai ačiū už atsakymą. 4u.gif

Labai įvairiai. Vienoms gali jau 5 mėn. prasidėti, kitoms tik apie 1 metų amžiaus.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2009 01 08, 14:36)
Labai įvairiai. Vienoms gali jau 5 mėn. prasidėti, kitoms tik apie 1 metų amžiaus.

Ačiukas.
Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2009 01 07, 23:41)
Naktimis dabar nemiegu ir mėginu panelės dainavimus užraukti vos jiems prasidėjus

Man sakė kad negalima užraukinėt dainų,nes katei ir taip stresas o jei dar draudimai tada dvigubas...gali pradėt žymėt
Papildyta:
QUOTE(vikka @ 2009 01 08, 14:41)

Sterilizuok kol neprasidėjo,nes iš proto išsikraustysi kai prasidės doh.gif
Atsakyti
Papildyta:
Sterilizuok kol neprasidėjo,nes iš proto išsikraustysi kai prasidės doh.gif
[/quote]

Ačiū už greitus atsakymus.To ir bijau,reiks kuo reičiau tuo užsiimti. bigsmile.gif
Atsakyti
Valioooooooo!!!!!! yahoo.gif Vakar vakare mūsų morčius pasibaigė. Užtrukom savaitę, jei neskaityti tų 3 naktų, kurias ji prablūdijo tik kartais sumiaukdama normaliu balseliu. Nuo pirmadienio iki vakar miegojau apsirengusi, per naktį miegui išplėšdama 2-3 val., o kartais ir mažiau... Žodžiu, prisimorčiavojau iki soties. sad.gif

Pasidalinsiu savo pastebėjimais dėl morčiaus fazių. Likus 2 dienoms iki pabaigos, kaciūtei atsigamino žaidimo instinktai. Iki tol žaidimas ją sudomindavo labai trumpam. Po to išnyko šliaužiojimai pakėlus subinę. Dar vakar iki pietų į tą pakeltą subinikę prisižiūrėjom iki soties, o po pietų ji 4-5 val. nulūžo ir nubudo jau kitokia – vis dar rėkaujanti, bet subinė jau buvo savo vietoje. Naktį dar buvo porą sykių atsikėlusi parėkauti, bet užtekdavo kartą šūktelti, ir koncertas pasibaigdavo. O šiandien tai jau visai kitas žmogus... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2009 01 11, 18:38)
Valioooooooo!!!!!! yahoo.gif Vakar vakare mūsų morčius pasibaigė.

Sveikinam! biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2009 01 11, 22:14)
Sveikinam!  biggrin.gif  4u.gif

Ačiū. Dabar panelė miega dieną-naktį. Pavargo...

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2009 01 12, 17:51)
Ačiū. Dabar panelė miega dieną-naktį. Pavargo...

Nelabai zinau jusu istorija, tik matau, kad baisiai kankinates abi su kate. Jus ja veisit , kad taip kankinat ar laukiate kol praeis ir sterilizuosit?
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2009 01 12, 18:00)
Nelabai zinau jusu istorija, tik matau, kad baisiai kankinates abi su kate. Jus ja veisit , kad taip kankinat ar laukiate kol praeis ir sterilizuosit?

Čia buvo mūsų pirmasis morčius. Esu girdėjusi, jog nekurioms katėms jis lengvai gaunasi, tad nusprendžiau pažiūrėti, kaip bus manajai. Gavosi ne kas... Kadangi ji pas mus paprasta lietuviška pamestinukė su nežinoma priešistore ir ne jaunesnė nei 3 metai, slapčia tikėjausi, kad gal prieš tai buvę šeimininkai bus ją sterilizavę. Naivuolė... Dabar, kai viskas aišku, kas ir kaip, po kokio mėnesiuko vyksim pas vetą-ginekologą „gydytis“...

Nemanau, jog sterilizacija yra gėris (hormonų reikaliukai žmogui dar nėra galutinai perprasti), bet morčius be katino prileidimo yra taip pat blogis – procesas užtrunka per ilgai ir dar gali per dažnai kartotis, sueikvojama per daug jėgų kviečiantis katiną, kuris niekada neateis, hormonai vėlgi nepaliekami nuošalyje. Nežinau, kas iš šių dalykų yra blogiau.

Atsakyti
Jums ir kaimynams - morcius. O jie blogai bus kaimynams, ims skustis. Tada bus blogiau visiems, tame tarpe ir katei.
Nors kates sveikatai irgi ilgi morciai ne i nauda, po to gali prasidet visokios ligos.
Atsakyti