Įkraunama...
Įkraunama...

Mano katytei morčius

QUOTE(fenddi @ 2008 12 04, 12:10)
Jaučiate skirtumą tarp to, kur rėkauja būdamos su vyrų ir kur negaudamos vyro rėkauja? doh.gif Visiškai nevykęs palyginimas.

A-CHA-CHA-CHA lotuliukas.gif lotuliukas.gif , Sorry - labai rimta cia tema is tikro , nu bet nuluzau dabar is juoko tiesiai klientui pries akis. Klientas-vyras. Neblogas toks sakyciau ax.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2008 12 04, 10:52)
Jeigu leisit į lauką, tai tikrai pagimdys ne kartą. Labai sunku išsaugoti.

Ir nesuprantu kam per prievartą tempti katę i lauką doh.gif

Jei per morciu laikyt namie tai negimdys. As neverciu jos eit, kelis kartus pabandziau, lekia namo atgal. Bet tai todel nes ji niekada gyvenime nebuvus lauke, bet kai persikraustysim i nama, kai durys bus atviros daug laiko, manau pati kate prades savo noriu vaiksciot i lauka. Juk gamta ju gyvenimo dalis.
Atsakyti
QUOTE(samyy @ 2008 12 04, 13:36)
Jei per morciu laikyt namie tai negimdys. As neverciu jos eit, kelis kartus pabandziau, lekia namo atgal. Bet tai todel nes ji niekada gyvenime nebuvus lauke, bet kai persikraustysim i nama, kai durys bus atviros daug laiko, manau pati kate prades savo noriu vaiksciot i lauka. Juk gamta ju gyvenimo dalis.

Abejoju ar sugebėsite išsaugoti. Kada žinosite, kad jau baigėsi morčius? g.gif Beto katė gali pradėto morčiausti kas savaitę. Tai į lauką iš vis nebeišeis.
Atsakyti
Na taip cia turbut galima butu savo nuomones argumentuotu istisas dienas. Bet kokia jau yra zmogaus nuomone tokia yra. As uz gamta ir gyvunus, ir ieskosiu atsakymo savyje kiek tik prireiks, kad tik rasti kuo zmogiskesni ir racionalesni atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(samyy @ 2008 12 04, 14:01)
Na taip cia turbut galima butu savo nuomones argumentuotu istisas dienas. Bet kokia jau yra zmogaus nuomone tokia yra. As uz gamta ir gyvunus, ir ieskosiu atsakymo savyje kiek tik prireiks, kad tik rasti kuo zmogiskesni ir racionalesni atsakyma.

Aš irgi už gamtą gyvenant name, sodyboje, kaime, bet ne daugiabutyje. Neįsivaizduoju koks katei gali būti džiaugsmas, vedžiojant su pavadėliu.
Atsakyti
Pavadelis katei neimanomas dalykas. As ir sneku gyvenant sodyboj. Nors ir gyvenant bute leisdavau laukan praeita katina.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2008 12 04, 11:15)
... nuluzau dabar is juoko tiesiai klientui pries akis. Klientas-vyras. Neblogas toks sakyciau  ax.gif  laugh.gif  laugh.gif

Diva, o kartais tau ne morčius, kad prieš svetimus ir dar tokius neblogus vyrus kritinėji? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2008 12 04, 22:33)
Diva, o kartais tau ne morčius, kad prieš svetimus ir dar tokius neblogus vyrus kritinėji? lotuliukas.gif

laugh.gif laugh.gif matomai! Nu jau antra diena is to Fenddi sakinio luzineju! Matyt jau aktuali tema man, kad taip reaguoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2008 12 04, 22:33)

norėčiau šį vaizdą gyvai pamatyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2008 12 05, 12:33)
norėčiau šį vaizdą gyvai pamatyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Baigiam laugh.gif ! visiskas OT tikrai labai rimtoje ir reikalingoje temoje!
Atsakyti
Sveiki,

Mano katytei 9 mėnesiai, tai vis laukiu morčiaus tongue.gif Kiekvienas jos keistas elgesys priveda mane prie vienos minties - viskas - ruja prasidėjo.. Kad ir vakar - šukavau savo plaukuotą gražuolę ir jai tik iš burnytės seilės kad bėga, kad bėga upeliu bigsmile.gif Na, va galvoju - viskas prasideda... Bet paskui atsipeikėju, - nu gal šiaip iš didelio malonumo, nes jau seniai tai procedūrai laiko nesuradau rolleyes.gif Taigis, - laukiam toliau.
Atsakyti
Sveikutės,

Jūs žių čia laukiat kada morčius prasidės,o aš nelaukiau o katė jau šiandien žių visai nukvakt baigia jai ir kokie 9 mėn,prie nugaros visai priliest negalima,raitosi,arba supykus kanda,man baisoka ,nes pas mane mazi vaikai ir mes gyvenam bute,laukan tikrai neleisim,nes tų vaikų ir taip per akis,o katės gaila,..Gal galit pasakyt kiek laiko trunka tas morčius katėms ,ir kada po jo galima sterilizuot,nes jei ji taip dažnai vargs,tai ir vaikai ja taip nutampys g.gif smile.gif
Ir taip kaip mes gyvenam 9 aukšte i lauka retai išeina,kai pas veterinara nuvežam.na ir karta netyčiom buvo išėjus nematant ,tai puse laiptinės žemiau tupėjo prie konteinerio susigūžus kai radom,tai ir ilgai nėjo prie durų,dabar ir ateina tik pasitikt,netenkina net laiptinės kalidorius smile.gif
Atsakyti