Įkraunama...
Įkraunama...

Mano katytei morčius

biski ne i tema, bet dabar tai suprantu kad mano katytei dar tikrai ne morcius, bet va - kodel ji taip kniaukia, kai gristu po darbo nu nenusakomas jos "bambejimas" pora val ar ji cia savo charakteri rodo (rusu ji melynoji) ar jau rimtai pas veta reiktu apsilankyti
Atsakyti
Bamba, nes myli tave ir pasiilgo wink.gif Pas mane du tokie "bambekliai" biggrin.gif Kartais galvoju, kad myliu juos dar labiau už tą "šnekėjimą".
Tokios jau kai kurių veislių subtilybės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gravel @ 2006 03 03, 21:24)
Bamba, nes myli tave ir pasiilgo wink.gif Pas mane du tokie "bambekliai" biggrin.gif Kartais galvoju, kad myliu juos dar labiau už tą "šnekėjimą".
Tokios jau kai kurių veislių subtilybės wink.gif

mirksiukas.gif nu gal ir meile demonstruoja, bet balselio tona tai galetu nuleisti doh.gif
Atsakyti
Kuo aukštesnis tonas, tuo stipresnė meilė biggrin.gif Patikėk smile.gif
Atsakyti
Mano katei irgi 8 mėn. Jau taip keistai kniaukti pradėjo, visada būdavo tokia tyli. O čia atėjus paskaičiau, nusiraminau. Morčius vadinasi. Man tik įdomu kaip ilgai jis trunka. Jau kelios dienos, bet galiu pasidžiaugt, kad kniaukimas ilgai netrunka. Gal kad pirmas kartas?
Atsakyti
QUOTE(Svetė @ 2006 03 08, 11:43)
Mano katei irgi 8 mėn. Jau taip keistai kniaukti pradėjo, visada būdavo tokia tyli. O čia atėjus paskaičiau, nusiraminau. Morčius vadinasi. Man tik įdomu kaip ilgai jis trunka. Jau kelios dienos, bet galiu pasidžiaugt, kad kniaukimas ilgai netrunka. Gal kad pirmas kartas?

Pas mus tai viena katė morčiuoja 7 dienas, kita apie 9.
Kiekvienai katei indvidualiai.
Atsakyti
maniske pamorciawo 5 dienas, sawaite buwo ramu db wel pradejo blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natie @ 2006 03 08, 17:21)
maniske pamorciawo 5 dienas, sawaite buwo ramu db wel pradejo  blink.gif  doh.gif

blink.gif blink.gif Tikiuosi maniškei taip neužplauks, nes dabra kaip tik ketvirta diena kaip morčiauja unsure.gif
Gal ji kokio katino kvapą jaučia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2006 03 08, 17:33)
blink.gif  blink.gif Tikiuosi maniškei taip neužplauks, nes dabra kaip tik ketvirta diena kaip morčiauja unsure.gif
Gal ji kokio katino kvapą jaučia? g.gif

jai dzin ar katinas, swarbu wyriska gimine, nes pradejo morciau pamacius seska patina lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai, pas mus šuniui pasirašo biggrin.gif
Atsakyti
Niu ir ištvirkelės pas jumi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 03 05, 15:43)
mirksiukas.gif  nu  gal ir meile demonstruoja, bet balselio tona tai galetu nuleisti  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš tai buvau susiruošusi vakar saviškį kastruoti, po to, kai naktį nedavė miegoti, bet vakar pasidarė jo gaila wub.gif ir nenuvežiau, o ir vakar vakare jau buvo ramu blush2.gif

Maniškis tai keistai žymi... jau mačiau... jis tikrai žymi savo tualete į kraiką ! blink.gif
Atsakyti