Įkraunama...
Įkraunama...

Mano katytei morčius

QUOTE(Quake @ 2008 02 18, 02:06)
iskilo tokia problema. mano katytei gal biskuty daugiau nei puse metuku. kiekviena diena iseina i lauka ir pati gryzta per balkona.
pries 3 dienas isejo ir nebegryzo, stai jau 4 diena ryt eis. kiek zinau, dabar morcius katinams, nes girdziu kniaukiant rytais. ar del morciaus ji negryzta ar kaip cia?? ir ar yra vilties kad grys?

NUliudint ar nudziugint??? g.gif

Nudziuginsiu: tikekimes, kad ja priglaude koks nors geras zmogus, kuris jos daugiau neleis i lauka, paskiepys, ishvarys kirminus, ishmaudys blusas ir myles....

Nuliudinsiu: ji galejo papulti po masina, ja galejo sudraskyti koks suo, suzaloti paaugliai, apdraskyti kiemines kates (ir uznesti ivairiausias ligas, kurios ir zmogui persiduoda). Geriausiu atveju ja sukerge koks nors "elitinis" kiemo katinas ir ji tures mazai shansu ishnesioti ir ishgimdyti kaciukus, nes jos organizmas dar nera subrendes vaiku gimdymui (patariama kergti mazdaug nuo metu, 6menesiu katyte tai mazdaug kaip 10-12metu mergaite)

O uz ka jus taip nekenciat savo kates?????????????????
Atsakyti
turiu nuliudint tave - gryzo ir viskas gerai, ismaudziau, dabar nunesiu paskiepyt.
Atsakyti
QUOTE(Quake @ 2008 02 18, 20:26)
turiu nuliudint tave - gryzo ir viskas gerai, ismaudziau, dabar nunesiu paskiepyt.

O tai kodėl jau nuliūdinti? g.gif
O katytė kačiukų neturės? (nes pasitaiko taip)
Atsakyti
QUOTE(Quake @ 2008 02 18, 21:26)
gryzo ir viskas gerai, ismaudziau, dabar nunesiu paskiepyt.

Aš Jūsų vietoj nuneščiau sterilizuot. Ypač jeigu ir toliau planuojat leist valkiotis patvoriais. Bent jau nedauginsit benamių populiacijos.
Atsakyti
nebeleisiu y lauka, nunesiu sterilizuot:)
Atsakyti
QUOTE(exel @ 2007 08 02, 14:26)
sveiki,

labai prasau patarimu!!! ka daryti su savo katineliu..
katinelis-rusu melsvukas , gal ne grynakraujis , bet is tos gimines.
GHruodzio men. parsinesem i namus ir jam jau buvo 2metai. Iskastravome, nes naktimis trauke dainas, "mergino" pukuota pleda ir net mano ranka..  doh.gif
iskastravome, viskas buvo gerai! isdykes dar labaiu pasidare, laksto duksta, smagu!
bet sia savaite kazkoks kosmaras!!
nesuprantu kas gali buti!
visa savaite dainuoja naktimis.. ir tokiu erzinanciu balsu, kad miegoti neimanoma..su vyru kaip zombiai vaikstom neisimiegoje..
pro duris lekia-vos spejam gaudyti.
negi tai gali buti morcius??? kastruotiems katinams????
gal kas pagelbetu? tablecikes? ar cia jau be iseities?  doh.gif
padekite... prasau... namai tampa beprotnamiu  verysad.gif

Taip buvo mūsų katinui. Jis morčiavo kastruotas ir vis pabėgdavo į lauką (iššokdavo iš antro aukšto lango). Galiausiai, palikome gyventi lauke.
Atsakyti
Nu kas cia per do "cudai"...??? negirdejau apie tokius bajerius... blink.gif
Atsakyti
mes savo katei suleidziam vaistu nuo morciaus, tai ramu, bet kai prasideda netiketai, tai dainuoja mauroja savaite, uz savaites ramybes, vel dainavimas... o taip norime melynuju rusiuku turet , tik katino nerandam vietinio , vis vilniuj, kaune... arba kastruoti schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 20, 18:44)
mes savo katei suleidziam vaistu nuo morciaus, tai ramu, bet kai prasideda netiketai, tai dainuoja mauroja savaite, uz savaites ramybes, vel dainavimas... o taip norime melynuju rusiuku turet , tik katino nerandam vietinio , vis vilniuj, kaune... arba kastruoti  schmoll.gif  unsure.gif

O Jus kada nors esate maciusi KOKIE kaciukai gimsta poto kai katei buna leidziami hormoniniai vaistai (ty tai ka Jus jai leidziat) arba duodamos tabletes nuo to pacio... doh.gif

Man teko matyti nuotraukas blink.gif doh.gif patikekit manimi ispudis nekoks (neishgyveno nei vienas).

Aciu Dievui gyvenime neteko matyti- labai tikiuosi kad ir neteks (nei mano nei mano pazistamu kates nera maitinamos "antisexais")

BUTINAI pasidomekite kiek laiko turi praeiti iki kergimo po paskutinio vaistu leidimo...Cia bus bent minimalus apsisaugojimas nuo ziauriu apsigimimu.
O siaip tai ar ne geriau kastruoti savo kate nei savo rankomis ja "zudyti" g.gif
Nes tai ka dabar darote yra tiesus (ir gana greitas) kelias i ivairius vezinius susirgimus........ verysad.gif
Atsakyti
mano viena pažįstama savo rujojančiai katei suleido vaistų nuo morčiaus, bet.... jinai nežinojo, kad katytė jau buvo susibėgusi su katinu doh.gif doh.gif doh.gif
reziume-teko išoperuoti visą gimdą su visais nebesivystančiais kačiukais verysad.gif
Atsakyti
sveikos, turiu kate jau trys metukai bus jai balandi. kai katei buvo pirmas morcius nieko nedareme leidome pasiraitalioti blush2.gif , na po to suzinojome, kad yra tos tabletes, tada nezinojom, kokios jos kenksmigos ir davem pora kartu, bet kadangi jas reikdavo, kas pora menesiu davineti, tai veterinaras pasiule leisti kazkokius vaistus, na, du kartus is viso leidome, i metus karta uztekdavo, bet kai pagaliau apsiskaiciau doh.gif isigandau, ka tie vaistai padaro su kate ir nusprendem ju nebeduoti niekada schmoll.gif bet jei dabar morcius, kas dvi savaites, ir su kiekvienu kartu ji vis labiau murksi ir net rekauja unsure.gif nu man atrodo, kad jei net skauda, kai glostau, kartais nurimsta, bet, kartais dar labiau rekia. na nebenorim tu vaistu daugiau duoti, bet ir sterelizuoti nenorim schmoll.gif gaila, tikimes kai su vyru isikrausysim po pusmecio suvesim su katinu, kad butu kaciuku (tevai neleidzia apie tai net pagalvoti). tai va, klausimas, ar kate kankinasi per morciu? ir jei tas morcius, kas dvi tris savaites, tai ar nekenkia katei taip ilgai morciuotis?
Atsakyti
QUOTE(Shiaudas @ 2008 02 21, 00:27)
sveikos, turiu kate jau trys metukai bus jai balandi. kai katei buvo pirmas morcius nieko nedareme leidome pasiraitalioti  blush2.gif  , na po to suzinojome, kad yra tos tabletes, tada nezinojom, kokios jos kenksmigos ir davem pora kartu, bet kadangi jas reikdavo, kas pora menesiu davineti, tai veterinaras pasiule leisti kazkokius vaistus, na, du kartus is viso leidome, i metus karta uztekdavo, bet kai pagaliau apsiskaiciau  doh.gif  isigandau, ka tie vaistai padaro su kate ir nusprendem ju nebeduoti niekada  schmoll.gif  bet jei dabar morcius, kas dvi savaites, ir su kiekvienu kartu ji vis labiau murksi ir net rekauja  unsure.gif  nu man atrodo, kad jei net skauda, kai glostau, kartais nurimsta, bet, kartais dar labiau rekia. na nebenorim tu vaistu daugiau duoti, bet ir sterelizuoti nenorim  schmoll.gif  gaila, tikimes kai su vyru isikrausysim po pusmecio suvesim su katinu, kad butu kaciuku (tevai neleidzia apie tai net pagalvoti). tai va, klausimas, ar kate kankinasi per morciu? ir jei tas morcius, kas dvi tris savaites, tai ar nekenkia katei taip ilgai morciuotis?

vienas dalykas konorit jus, kitas kas geriausia katei. tabletes ir ivairiausi kiti leidziami vaistai yra labai negerai. sukelia ne tik vezi, bet ir 98% atveju sukelia pulingus gimdos uzdegimus, del ko tenka vistiek katyte sterilizuoti. o operacija tada buna daug rizikingesne, negu sterilizuojant sveika gyvuna.
dazni morciai, gali buti tableciu ir tu leidziamu vaistuku pasekme. morciai isalina kates organizma. pamatysit, davesit kate iki ishsekimo. kas joms labai pavojingai , nes labai greitai pradeda streikuoti inkstai ir kepenys.
jei katyte be dokumentu, parodose nedalyvaujat, kam ja kankint. ir kokie bus kaciukai isalintos kates? ir dar klausimas ar ji juos isnesios. didele rizika kad ir pati nugaist gali.
Atsakyti