sveiki,
labai prasau patarimu!!! ka daryti su savo katineliu..
katinelis-rusu melsvukas , gal ne grynakraujis , bet is tos gimines.
GHruodzio men. parsinesem i namus ir jam jau buvo 2metai. Iskastravome, nes naktimis trauke dainas, "mergino" pukuota pleda ir net mano ranka..
iskastravome, viskas buvo gerai! isdykes dar labaiu pasidare, laksto duksta, smagu!
bet sia savaite kazkoks kosmaras!!
nesuprantu kas gali buti!
visa savaite dainuoja naktimis.. ir tokiu erzinanciu balsu, kad miegoti neimanoma..su vyru kaip zombiai vaikstom neisimiegoje..
pro duris lekia-vos spejam gaudyti.
negi tai gali buti morcius??? kastruotiems katinams????
gal kas pagelbetu? tablecikes? ar cia jau be iseities?
padekite... prasau... namai tampa beprotnamiu
QUOTE(astea @ 2007 07 19, 11:45)
Turiu klausyma:
Mano Siamo katytei 6 mėn. Jau 4 para rekia, raičiojasi. Žianau kad morčius.
Veterinaras patare 4 dienas duoti po puse tabletes nuo morčiaus o vėliau i savaite po tablete kad nemorčiautu.
Ar jai nepakenks, nes galvoju veliau tureti kaciuku?
Patarkite ka daryti
Mano Siamo katytei 6 mėn. Jau 4 para rekia, raičiojasi. Žianau kad morčius.
Veterinaras patare 4 dienas duoti po puse tabletes nuo morčiaus o vėliau i savaite po tablete kad nemorčiautu.
Ar jai nepakenks, nes galvoju veliau tureti kaciuku?
Patarkite ka daryti
pasidalinsiu savo liudna istorija mano katytei morcius budavo labai daznai, o kai budavo jinai net nebepavaiksciodavo nes taip blogai jausdavosi.taigi pradejom naudoti tas stebuklingas tabletes kas savaite... labai dziaugemes nes jinai visada labai gerai jausdavos ir nebebudavo jokiu morciu... taciau siandiena savo mylimiausia padareli turesim nebeilgai,nes tos prakeiktos tabletes jai sukele vezi... atsirado siaubingas auglys... kad kas nors butu pasakes apie ju pasekmes... nesuprantu kaip ju neuzdraudzia pardavineti !!!!!
mylekit savo katytes ir bekit kuo toliau nu tu tableciu!!!
prasau pasidalinti patirtimi
ar katyciu morcius buna kas menesi, ar kitokiais intervalais? maniskei vel prasidejo, lygiai po menesio isprotejimas
ar katyciu morcius buna kas menesi, ar kitokiais intervalais? maniskei vel prasidejo, lygiai po menesio isprotejimas
o tu paieška moki naudotis?
kastruok ir neves iš proto.
kastruok ir neves iš proto.
QUOTE(Monoceros Devi @ 2007 11 21, 21:13)
o ka?
Konkrečiai tokios temos nėra. Bet yra kitokia, kur irgi galima rasti atsakymą:
Mano katytei morčius, SOS...
Katės tokie jau "bjaurūs" padarai, jei nesusikergia, tai ir morčiuoja kas 3-4 sav. Jei morčius stipriai išreikštas, išprotėsit ir jūs, ir katė. Kastracija labai padeda
Mano katytei morčius, SOS...
Katės tokie jau "bjaurūs" padarai, jei nesusikergia, tai ir morčiuoja kas 3-4 sav. Jei morčius stipriai išreikštas, išprotėsit ir jūs, ir katė. Kastracija labai padeda
QUOTE(sfera @ 2007 12 10, 18:56)
tokia tema jau yra
vis per ta greiti, net neziurejau, sorry
Sveikos, gal cia klausimelis nelabai i tema, bet as kaip tos blondines : ar galima kate skiepinti per morciu?
QUOTE(saule27 @ 2008 01 02, 14:55)
Sveikos, gal cia klausimelis nelabai i tema, bet as kaip tos blondines : ar galima kate skiepinti per morciu?
Morčius neturi įtakos imuniteto susidarymui. Skiepyti galima.
iskilo tokia problema. mano katytei gal biskuty daugiau nei puse metuku. kiekviena diena iseina i lauka ir pati gryzta per balkona.
pries 3 dienas isejo ir nebegryzo, stai jau 4 diena ryt eis. kiek zinau, dabar morcius katinams, nes girdziu kniaukiant rytais. ar del morciaus ji negryzta ar kaip cia?? ir ar yra vilties kad grys?
pries 3 dienas isejo ir nebegryzo, stai jau 4 diena ryt eis. kiek zinau, dabar morcius katinams, nes girdziu kniaukiant rytais. ar del morciaus ji negryzta ar kaip cia?? ir ar yra vilties kad grys?