Įkraunama...
Įkraunama...

Mano katytei morčius

QUOTE(Done @ 2007 04 16, 17:30)
Labutis,  8 men. katyte tai sakyciau jeu nebejauna biggrin.gif  maniske katineliu uzsinorejo 5 menesiu budama.  Galvojau begimdydama tikrai mirs. Bet nieko pagimde 4 kaciukus. Bet jau vaikuciu tai neziurejo, nesuprato kaip tai daryti, o be to atrodo ir pienuko neturejo  verysad.gif Praejo savaite po gimdymo, o ji ir vel katinuku nori- siaubas  doh.gif  Super seksuali g.gif

Nesupratau.Tai tu ja 5 men.sukergei?Kazkas nerealaus.Ar ji pati prisilakste?Tai kaip ji tau vaikus ziures?Ji pati dar VAIKAS.Ir is vis,man neteko girdeti,kad 5 men.jau morcautu. schmoll.gif .Kaip tu jos nenusaugojai?Siaubas kazkoks
Papildyta:
8 men.nebejauna?Ne tik jauna,bet dar netgi nesubrendusi.Sorry,nu nesuprantu tokiu zmoniu,kurie turedami gyvuna(seimos nari)taip neatsakingai ziuretu.
Atsakyti
Na maniškei 8 mėn pirmasis morčius labai ramiai praėjo thumbup.gif biški pamurkė nuo šeštadienio vakarais ratais bevaikščiodama po kambarius , prieš vyriškius namie uodega pvyzgino ir tiek. Labai jau meili buvo, man ant šono atsigulus murkdavo, maniškis glosto ja ir sako :- užuojauta tau katyte, suprantu, kaip tu kankiniesi lotuliukas.gif
Ketvirtadieni jau grįžau po darbo - žiūriu vėl dūksta, segas į kojas, viskas tvarkoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2007 04 17, 00:39)
Nesupratau.Tai tu ja 5 men.sukergei?Kazkas nerealaus.Ar ji pati prisilakste?Tai kaip ji tau vaikus ziures?Ji pati dar VAIKAS.Ir is vis,man neteko girdeti,kad 5 men.jau morcautu.  schmoll.gif .Kaip tu jos nenusaugojai?Siaubas kazkoks
Papildyta:
8 men.nebejauna?Ne tik jauna,bet dar netgi nesubrendusi.Sorry,nu nesuprantu tokiu zmoniu,kurie turedami gyvuna(seimos nari)taip neatsakingai ziuretu.

Taigi taip vaikas. Ir kokia gali kilti mintis apie sukergima???? Kai tik tokio amziaus katyte. O del atsakingumo tai ziurejusi neziurek- paspruko ir tiek. O ka daryti? Dingo visai parai. Ir se kad nori...... verysad.gif O praejus savaitei po gimdymo ji vel keliais ropoja uodega pakelusi ir vel jai reikia katineliu. Si karta jau nepavyko pasprukti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Done @ 2007 04 24, 15:16)
Taigi taip vaikas. Ir kokia gali kilti mintis apie sukergima???? Kai tik tokio amziaus katyte. O del atsakingumo tai ziurejusi neziurek- paspruko ir tiek. O ka daryti? Dingo visai parai. Ir se kad nori...... verysad.gif O praejus savaitei po gimdymo ji vel keliais ropoja uodega pakelusi ir vel jai reikia katineliu. Si karta jau nepavyko pasprukti  mirksiukas.gif

Tokiu atveju padeda sterilizacija wink.gif Nes jaunų katyčių kergimas ar jų kankinimas nuolatiniais morčiais nieko gero sveikatos atžvilgiu.
Atsakyti
pas mus irgi morcius blink.gif Visa laime ne taip jau anksti, jai geguzes viduryje bus metai. Apie tai kad pas katina keliaut nera dar net minciu, tai vargsiuke kankinasi, verkia, barasi, koliojasi ir dar ner zinios ka isdarineja. O balsinga si panele ne tas zodis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cili.daiva: 25 balandžio 2007 - 13:47
QUOTE(cili.daiva @ 2007 04 25, 14:47)
pas mus irgi morcius blink.gif  Visa laime ne taip jau anksti, jai geguzes viduryje bus metai. Apie tai kad pas katina keliaut nera dar net minciu, tai vargsiuke kankinasi, verkia, barasi, koliojasi ir dar ner zinios ka isdarineja. O balsinga si panele ne tas zodis blink.gif

Kaimynai tikriausiai jau priprate prie giedojimų iš jūsų buto tongue.gif
O aš tai jau savosios net nebegirdžiu per morčius irnesakyk.gif
Atsakyti
Mano jau 5 kartus morčiavo, dainavo kaip reikiant visus kartus. Be to nieko nevalgo morčiaus metu, tai gerokai sukūdo. Per paskutinį morčių buvome pas katinuką, tai dabar laukiam rezultatų.
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2007 04 25, 14:54)
Kaimynai tikriausiai jau priprate prie giedojimų iš jūsų buto  tongue.gif
O aš tai jau savosios net nebegirdžiu per morčius irnesakyk.gif

Ne tas ir yra kad nepriprate, nes tos dvi ramiau morciauja. Senoji kai sunus namuose, beveik nerekia tik jam is paskos visur sekioja
Papildyta:
QUOTE(Jurga.gr @ 2007 04 25, 15:00)
Mano jau 5 kartus morčiavo, dainavo kaip reikiant visus kartus. Be to nieko nevalgo morčiaus metu, tai gerokai sukūdo. Per paskutinį morčių buvome pas katinuką, tai dabar laukiam rezultatų.

Valio!!! Anuku turesiu biggrin.gif
Atsakyti
Turiu klausyma:
Mano Siamo katytei 6 mėn. Jau 4 para rekia, raičiojasi. Žianau kad morčius.
Veterinaras patare 4 dienas duoti po puse tabletes nuo morčiaus o vėliau i savaite po tablete kad nemorčiautu.
Ar jai nepakenks, nes galvoju veliau tureti kaciuku?
Patarkite ka daryti
Atsakyti
QUOTE(astea @ 2007 07 19, 10:45)
Turiu klausyma:
Mano Siamo katytei 6 mėn. Jau 4 para rekia, raičiojasi. Žianau kad morčius.
Veterinaras patare 4 dienas duoti po puse tabletes nuo morčiaus o vėliau i savaite po tablete kad nemorčiautu.
Ar jai nepakenks, nes galvoju veliau tureti kaciuku?
Patarkite ka daryti

Tabletė "nuo morčiavimo" yra ne kas kita kaip kontraceptikas. Tai kol ją duosit, kačiukų nebus. Vėliau manau, kad galės ji tų kačiukų turėt, bet kiek teko skaityti, labai į sveikatą šėrimas hormonais katėms neišeina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Done @ 2007 04 16, 16:30)
Labutis,  8 men. katyte tai sakyciau jeu nebejauna biggrin.gif  maniske katineliu uzsinorejo 5 menesiu budama.  Galvojau begimdydama tikrai mirs. Bet nieko pagimde 4 kaciukus. Bet jau vaikuciu tai neziurejo, nesuprato kaip tai daryti, o be to atrodo ir pienuko neturejo  verysad.gif Praejo savaite po gimdymo, o ji ir vel katinuku nori- siaubas  doh.gif  Super seksuali g.gif

Na čia tai nerealiai blink.gif mano katytei ir tai tik morčius prasidėjo 11 mėn. blink.gif apie kačiukus nėra ką kalbėt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny_swc: 19 liepos 2007 - 12:43
Mūsų katulei taip pat metų nebuvo, kai pirmas morčius prasidėjo. Tada iškart dar nesupratau kas vyksta, nes šiaip labai tyli buvo, kniauksėdavo labai tyliai ir švelniai, o kai prasidėjo morčius, tai tokiu krūtininiu sodriu balsu dainuot pradėjo doh.gif Šiaip viskas ok, tik tie katinų chorai po langais naktimis... Nes mūsų panelytė jų tiek sugeba prisikviest blink.gif įtariu viso rajono katinai susibėga biggrin.gif
Atsakyti