Įkraunama...
Įkraunama...

Mano katytei morčius

QUOTE(Smandi @ 2007 03 30, 11:54)
paprastai palieki iš ryto pakeliui į darbą, o grįžtant pasiimi,
beje maniškei 3,5 metų.

Kad ne. blink.gif Manau 5 min. prasiblaškimui laiptynėje ir gelių uostimas tikrai katei nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 03 30, 12:36)
Kad ne.  blink.gif Manau 5 min. prasiblaškimui laiptynėje ir gelių uostimas tikrai katei nepakenks.

nesusikalbėjom biggrin.gif
aš ten kalbėjau apie operaciją ir katės amžių biggrin.gif

o prasiblaškymas - aišku nepakenks, tik kad kokio besiblaškančio bičo nesutiktų, o tai gėlytes pamirš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smandi @ 2007 03 30, 19:14)
nesusikalbėjom  biggrin.gif
aš ten kalbėjau apie operaciją ir katės amžių biggrin.gif

o prasiblaškymas - aišku nepakenks, tik kad kokio besiblaškančio bičo nesutiktų, o tai gėlytes pamirš biggrin.gif

lotuliukas.gif Oho, taip ilgai. Kokia vargšelė. verysad.gif Na bandysiu koki penktadienį užsirašyti, kad galėčiau savaitgalį ją prižiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 03 30, 19:23)
lotuliukas.gif Oho, taip ilgai. Kokia vargšelė.  verysad.gif Na bandysiu koki penktadienį užsirašyti, kad galėčiau savaitgalį ją prižiūrėti.

Jau kelintą kartą diskusijų dalyvės perspėja, kad apie kastracijas ir sterilizacijas yra taskira tema. Todėl prašom čia "nereklamuoti" tokių operacijų blush2.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas. Tai jūs man dabar paaiškinkit, nes jau nebesuprantu smile.gif blush2.gif Turiu katytę, jai 11 mėn.. Prieš kokius 4 mėnesius ji pirmą kartą pradėjo įkyriai "dainuoti", vaikščioti užpakalį išrietus ir pan.. biggrin.gif Nu gerai, tarkim jai buvo morčius, bet tai ką jis taip dažnai kartojais? Pabūna rami savaitę ir vėl kokiai savaitei "dainos" prasideda. Tai taip ir gyvenam.. Savaite ramu, savaitę išprotėt galima nuo visų miaukimų.. biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif mano vienai katytei lygei taipat viskas buvo,pradejo nuo 9 menesiu ir.... doh.gif kaip jus kad sakot pora savaiciu pertrauka ir vel doh.gif tai as skambinau klausti tai veisejai kur pirkau,kas cia mum daros,kad taip anksti pradejo ir dar taip daznai... blink.gif man paaiskino,kad ta dalyka bus paveldejus is savo mamos,kad jos mama tokia buvo,ir nieko cia nepadarysi...sake panasei 5 ar 6 kartai morciuoja iki metu,o po to turetu buti pertrauka puse metu ir daugiau... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 03 02, 13:31)
sveikutes, turiu jauna katyte, ji dar tik 8 menesiu ir vakar ji pradejo keistai elgtis, kniauksi visa laika, tupi prie duru, bando issprukti lauk. gulineja ir vartosi ant nugaros, arba gulasi ant pilvuko, o uzpakalinem kojom kelia kuneli i virsu, vienu zodziu, elgiasi, kaip lig siol nesielge. pasikosultavus telefonu su veterinaru, jis konstatavo : MORCIUS,

man asmeniskai atrodo tai per anksti, mat skaiciau, kad morcius buna mazdaug sulaukus metu. o jai tik 8 menesiai dar...

tableciu duoti bijausi, katinelius veisti planavom vasara, ty kaip tik, kai jai bus metai, mes turęesim daugiua laiko.

ar tai praeis, gal yra kokiu kt priemoniu? girdejau, kad Rusijoje girdo kazkokiom zoleliu specialiom arbatom. Gal sakau, pabandyt kokias metas smile.gif ?

Labutis, 8 men. katyte tai sakyciau jeu nebejauna biggrin.gif maniske katineliu uzsinorejo 5 menesiu budama. Galvojau begimdydama tikrai mirs. Bet nieko pagimde 4 kaciukus. Bet jau vaikuciu tai neziurejo, nesuprato kaip tai daryti, o be to atrodo ir pienuko neturejo verysad.gif Praejo savaite po gimdymo, o ji ir vel katinuku nori- siaubas doh.gif Super seksuali g.gif
Atsakyti
QUOTE(Done @ 2007 04 16, 15:30)
Labutis,  8 men. katyte tai sakyciau jeu nebejauna biggrin.gif  maniske katineliu uzsinorejo 5 menesiu budama.  Galvojau begimdydama tikrai mirs. Bet nieko pagimde 4 kaciukus. Bet jau vaikuciu tai neziurejo, nesuprato kaip tai daryti, o be to atrodo ir pienuko neturejo  verysad.gif Praejo savaite po gimdymo, o ji ir vel katinuku nori- siaubas  doh.gif  Super seksuali g.gif

Nori pasakyti, kad tu 5 mėnesių katytę sukergei? blink.gif
Atsakyti
Maniskei 8 men tuoj bus, tai ziuriu jau kelis vakarus garsiau pamurkia.Lyg nakti girdejau kniaukiant, bet tai kelis kartus, siandien ziuriu pries mano tevuka tik sliauzioja pilvu subine iskelus bigsmile.gif aisku irnesakyk.gif morcius, tik kad garsiau nekniauktu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Done @ 2007 04 16, 17:30)
Labutis,  8 men. katyte tai sakyciau jeu nebejauna biggrin.gif  maniske katineliu uzsinorejo 5 menesiu budama.  Galvojau begimdydama tikrai mirs. Bet nieko pagimde 4 kaciukus. Bet jau vaikuciu tai neziurejo, nesuprato kaip tai daryti, o be to atrodo ir pienuko neturejo  verysad.gif Praejo savaite po gimdymo, o ji ir vel katinuku nori- siaubas  doh.gif  Super seksuali g.gif

Na, kazkaip visa laika maniau, kad kate/katinas iki metu amziaus skaitosi kaciukas dar....vaikas.

Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2007 04 16, 20:15)
Na, kazkaip visa laika maniau, kad kate/katinas iki metu amziaus skaitosi kaciukas dar....vaikas.

O iki 1,5 metų nerekomenduojama iš viso kergt...
Atsakyti
QUOTE(oliwijaa @ 2007 04 16, 07:53)
labas rytas 4u.gif mano vienai katytei lygei taipat viskas buvo,pradejo nuo 9 menesiu ir.... doh.gif kaip jus kad sakot pora savaiciu pertrauka ir vel doh.gif tai as skambinau klausti tai veisejai kur pirkau,kas cia mum daros,kad taip anksti pradejo ir dar taip daznai... blink.gif man paaiskino,kad ta dalyka bus paveldejus is savo mamos,kad jos mama tokia buvo,ir nieko cia nepadarysi...sake panasei 5 ar 6 kartai morciuoja iki metu,o po to turetu buti pertrauka puse metu ir daugiau... thumbup.gif

Dieve, tikiuosi ir maniškei praeis.. biggrin.gif
Atsakyti