Įkraunama...
Įkraunama...

Wet n Wild

QUOTE(amber123 @ 2011 06 20, 19:00)
tai nejau ir jus viena is tu, kur galvojat, kad tik brangus daiktas gali but geras..  smile.gif nesamone..

ne, jokiu budu negalvoju. as pvz. daug ka turiu is essence ir man visai patinka
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 06 28, 13:55)
O kaip konsistencija ju? nemiltiniai? 4u.gif

Ne miltiniai schmoll.gif
Atsakyti
Na ka, nusipirkau ir as dar 6 spalvu palete, spalvyte Greed bigsmile.gif labai jos norejau, del idomus spalvu derinio.. nes neutraliu spalvu pas mane mln.. biggrin.gif patiko spalvytes.. idomius, gera pigmentacija ir .tt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 07 06, 13:56)
Na ka, nusipirkau ir as dar 6 spalvu palete, spalvyte Greed  bigsmile.gif labai jos norejau, del idomus spalvu derinio.. nes neutraliu spalvu pas mane mln..  biggrin.gif patiko spalvytes.. idomius, gera pigmentacija ir .tt bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi labai patenkinta ta šešių spalvų palete! bigsmile.gif Dabar šiek tiek ne į temą, bet... Kažkas paskutiniuose pirkiniuose prašė palyginti su Catrice šešėliais, tad galiu pasakyti taip: Wet'n'Wild žymiai labiau pigmentuoti, abiejų firmų šešėliai laikosi vienodai gerai. Tačiau Wet'n'Wild paletėje yra arba visiškai matinės spalvos, arba gana intensyviai blizgios. Catrice šešėliams būdingas subtilesnis spindesys. Tad čia jau skonio reikalas, kas kam labiau patinka. Šiaip man abieji šešėliai vienodai patinka. Wet'n'Wild duodu 10 iš 10 balų thumbup.gif
Atsakyti
Ai dar ciupinejau maskuokliu palete.. tai suuuuuuuuuuuuuper tekstura.. kam patinka ruzava spalva is catrice, tai manau nenusivils ir wet n wild, nes ten ruzavos spalvos daaaaaaaug biggrin.gif kiekis ta prasme.. ir tekstura man tokia ciut dar labiau kremine nei catrice.. wub.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 06 liepos 2011 - 16:35
QUOTE(amber123 @ 2011 07 06, 17:34)
kam patinka ruzava spalva is catrice, tai manau nenusivils ir wet n wild

Reikia griebt bigsmile.gif
Atsakyti
Prisikalbėsit su tom paletėm, tuoj prašysiu įdėt akių makiažus su jom pasidarytus pažiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 07 06, 19:47)
Prisikalbėsit su tom paletėm, tuoj prašysiu įdėt akių makiažus su jom pasidarytus pažiūrėt  biggrin.gif

Internete daug swatch'ų galima rast, nereikia nė mūsų teplionių tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 06, 20:19)
Internete daug swatch'ų galima rast, nereikia nė mūsų teplionių tongue.gif  biggrin.gif

Savos forumietės yra savos, nepalyginsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 07 06, 21:07)
Savos forumietės yra savos, nepalyginsi  biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
savos yra pačios geriausios laugh.gif
Atsakyti
Kokia kaina wet n wild antakiu seseliu paletes ? Beje, palete yra tik viena ar yra su tamsesniais atspalviais ?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 06, 19:45)
Reikia griebt bigsmile.gif

as tai turiu dar catrice nauja palete.. reik ta sunaudot doh.gif
Atsakyti