Įkraunama...
Įkraunama...

Wet n Wild

Amber palete tikrai viliojanciai atrodo. SIandien eurokos apziurejau wet n wild seseliu tai pasirode tragiskoki,kazkokie miltiniai,o ir spalvos nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 06 15, 20:38)
Amber palete tikrai viliojanciai atrodo. SIandien eurokos apziurejau wet n wild seseliu tai pasirode tragiskoki,kazkokie miltiniai,o ir spalvos nieko gero.

Zinau apie ka kalbi.. jo jo tie tikrai miltiniai.. o siti tokie kreminiai/aksominiai.. shopingas mate juos gyvai, paklausk jos nuomones biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 06 15, 20:51)
shopingas mate juos gyvai, paklausk jos nuomones  biggrin.gif

As tik maciau, bet neciupinejau, nes testeriu nera paprastu firmu parduotuvese. Esu mazas paletytes Wet'n'Wild bandzius - man patiko, seseliai minksti, nemiltiniai, bet gal ir nuo spalvu priklauso. Siaip tai ne ta firma, kurios seselius pirkciau nuolat, bet nebuvo ir blogiausi.
Atsakyti
Akropolio stendas smarkiai papildytas, atsirado pieštukų, daug trispalvių palečių, 4 variacijos 6 spalvų palečių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 06 04, 16:56)
Tik nefantazuok taip  biggrin.gif Nera ta kosmetika tokia populiari kaip atrodo - kiek einu i parduotuve, tai pastoviai stovi ir stovi tas pats ir atrodo tokiais pat kiekiais (na bet jei pardavineja, tai kazkas perka matyt). Cia kaip ir su kitom kosmetikom - nugi pvz CoverGirl 'lashblast' tusas populiarus, visur youtubej giriamas ir pan, bet kainos gi niekas nekelia del to. Yra kosmetika orientuota i tam tikra rinka, tam tikromis kainos kategorijomis ir tiek - jei pradetu kelinet, tai drgustore'uose zmones nesipirktu, tada eitu i visokias Macy's, Sephora ir pan ir pirktu panasiai kainuojancius produktus. O ir siaip toms pigioms kosmetikoms (Maybelline, L'oreal, CoverGirl, Neutrogena ir pan) nuolat buna akcijos 2uz1 ar 1perki, kitas 50% - jiems tas apsimoka net pardavimai dideja, o matyt ir pagal kaina uzdirba gerai. Nors Wet'n'Wild ir taip laabai pigi, gal net pigiausia drugstore'ine kosmetika, tai jai niekad akciju nemacius.  4u.gif

Wet and Wild yra ir Italijoje, viena is pigiausiu kosmetiku..Net nezinau ar verta ka bandyt, kai kaina tokia zema g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 06 19, 23:56)
Wet and Wild yra ir Italijoje, viena is pigiausiu kosmetiku..Net nezinau ar verta ka bandyt, kai kaina tokia zema g.gif  g.gif

tai nejau ir jus viena is tu, kur galvojat, kad tik brangus daiktas gali but geras.. smile.gif nesamone..
Atsakyti
Pagaliau turiu savo Wet n wild paletę wub.gif

user posted image

Duodu šitiem šešėliams 10 balų thumbup.gif

Pigmetacija - tiesiog nereali bigsmile.gif
Itin gerai dengiasi ir retušuojasi, net matinės spalvos bigsmile.gif
Ant manęs be jokių pagrindų laikosi visą dieną, atlaikė ir naktį klube

Čia aišku skonio reikalas, bet man labai labai gražus spalvų derinys, ir manau, labai tinka žaliom akim smile.gif

Kairiam stulpely matiniai šešėliai, dešiniam - satininiai. Paletė skirta daugiau vakariniams makiažams, nes spalvos labai ryškios ir tamsios 4u.gif
Atsakyti
As irgi labai patenkinta seseliais.. wub.gif man su pagrindu islaiko, bet vis tiek finale subega, bet vis tiek esu patenkinta.. pigmentacija n e r e a l i ir spalvos nerealios.. labai orginalios ir grazios wub.gif reiks kita kokia palete pabandyt.. Donstop, kiek kainavo ta tavoji?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 06 27, 19:28)
As irgi labai patenkinta seseliais..  wub.gif man su pagrindu islaiko, bet vis tiek finale subega, bet vis tiek esu patenkinta.. pigmentacija n e r e a l i ir spalvos nerealios.. labai orginalios ir grazios  wub.gif reiks kita kokia palete pabandyt.. Donstop, kiek kainavo ta tavoji?

20 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 06 27, 19:42)

o neutraliu spalvu palete buvo? cia jauciu ta kur salia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 06 27, 19:44)
o neutraliu spalvu palete buvo? cia jauciu ta kur salia  bigsmile.gif

Štai visos 6 spalvų palečių variacijos, ir visos yra Akropoly smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 06 28, 06:41)
Štai visos 6 spalvų palečių variacijos, ir visos yra Akropoly  smile.gif