Įkraunama...
Įkraunama...

Wet n Wild

QUOTE(amber123 @ 2011 06 03, 17:11)
pas mane keliauja jau  bigsmile.gif  wub.gif

Užsisakėt internetu? bigsmile.gif
Atsakyti

Kiek viso su visu atsiuntimu kainavo? smile.gif lauksiu atsiliepimų, kai gausi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ar kas klaipedoj matet sia firma kur pardavinejant?
Atsakyti

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(RainyDay @ 2011 06 03, 20:22)
Ar kas klaipedoj matet sia firma kur pardavinejant?

man atrodo maciau PC Liepa ar kaip ten vadinas Priestočio gatvėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 06 03, 18:47)
Kiek viso su visu atsiuntimu kainavo? smile.gif

Pati palete apie $5-6 parduotuvese cia, tai per tarpininkes perkant apsimoka visai, tik ilgokai laukt. O ir ebay yra - galima jau su siunitmu i LT iki $15 rast.
Atsakyti

Iš kur?? Aš ir užsisakysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 06 04, 07:02)
Iš kur?? Aš ir užsisakysiu  blush2.gif

Kiek ieškojau variantų, priimtiniausias pasirodė užsisakyt per tarpininkes (nes Ebay brangoka) iš DrugStore,bet gali būt, kad ir pražiopsojau geresnį kokį variantą biggrin.gif
Atsakyti
Aš dar naiviai tikiuosi, kad jos pasirodys ir Lietuvos stenduose ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
O tai tipo tokie faini tie seseliai, kad visos kaip subludusios biggrin.gif nors spalvos tos rusvos tikrai grazios bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 04 birželio 2011 - 11:05
Aš tai nesublūdus, todėl ir laukiu, gal Lietuvoj pasirodys šios paletės, nes prieš tai irgi prisiskaičiau super gerų atsiliepimų apie šios firmos kosmetiką ir atskiras priemones, o kai nuėjau realiai apžiūrėti beveik nieks nesužavėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 06 04, 11:07)
Aš tai nesublūdus, todėl ir laukiu, gal Lietuvoj pasirodys šios paletės, nes prieš tai irgi prisiskaičiau super gerų atsiliepimų apie šios firmos kosmetiką ir atskiras priemones, o kai nuėjau realiai apžiūrėti beveik nieks nesužavėjo  rolleyes.gif

Man buvo lygiai taip pat. Taip apsidžiaugiau stendą pamačiusi, o kai reikėjo kažką pirkti nieko nenusipirkau, nes viską, ko labiausiai norėjau jau buvau parsisiuntus iš JAV. O ta šešėlių paletė labai giriama dėl kokybės, spalvų ir kainos.
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 06 03, 22:23)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif saaaaaaaaaa
Papildyta:
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 03, 18:16)
Užsisakėt internetu? bigsmile.gif

QUOTE(-Jzh- @ 2011 06 03, 18:47)
Kiek viso su visu atsiuntimu kainavo? smile.gif lauksiu atsiliepimų, kai gausi  drinks_cheers.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 06 04, 08:02)
Iš kur?? Aš ir užsisakysiu  blush2.gif

Drauge nupirko usa pardei ir atsius smile.gif apie 30lt kazkur plius minus viskas kazkur kainuos. Dar noreciau melynos paletes.. beda ta, kad as galvoju, kad nebutu taip, kad pakels kainas, pamete, koki populiaruma igyja sios paletes... nes yotubei visi tik apie jas ir kalba ir butent sita spalva. Sake konsistencija velvetine, eina kaip per sviesta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 04 birželio 2011 - 16:43