Na ką, buvau Vilniuje, Mados Eurokos wet'n'wild stendo apžiūrėt... įsigyjau tik gelinį juodą eyelinerį, nors galvojau prieš važiuodama, kad ir to ir ano reiktų...
Blizgesiai, lūpdažiai:Nei vieni lūpdažiai, blizgesiai nesužavėjo. Vieni lūpdažiai labai sausi pasirodė vien ant rankos užtepus, kiti perlamutriniai, kas manęs nežavi, o shine serijos su pigiai atrodančiais blizgučiais. Blizgesių gražesnės man buvusios spalvos taip pat su perlamutru, kitos beveik neduodančios spalvos.
Šešėliai:Iš
Color Icon trio šešėlių buvo likusi tik viena spalva, kitos išpirktos. Klausiau ar žada užvežti, sakė gauna papildymų, tačiau ar kitą savaitę ar dar kitą- neaišku.
Iš
Color Icon palette buvo visos paletės, važiuodama maniau kad tikrai noriu įsigyti
Greed paletę, tačiau nesužavėjo. Matinės spalvos tikrai pigmentuotos ir gražios, tačiau shimmer spalvų blizgučiai manęs nesužavėjo, be to nuo jų šešėlyje kažkokie kaip kieti miltukai jautės, nemalonu net ant rankos tepantis buvo, ką jau bekalbėt ant jautresnio akies voko.
Iš
Color Icon single šešėlių buvo taip pat visi, išskyrus
Penny spalvą. Mane sužavėjo
Brulee neutrali spalva, tikrai švelni, pigmentuota, gražiai tepėsi, bet kažkaip palikau ateičiai.. gal kada nors ir įsigysiu
Kitos spalvos irgi visai neblogai žiūrėjos, kam aktualu žalsva, violetinė
Color Icon eyeshadow collection nieko nėra išvis.
Skaistalai:Skaistalų
Color Icon blusher buvo dvi spalvos belikusios, ir tai vienos tik testeris. Tekstūra kietoka, tačiau gana pigmentuoti, manau neblogai žiūrėtusi, tačiau spalvos labai ryškios į plytų raudonumą, tad net per daug nežiūrėjau.
Megaglo Illuminating powder buvo visos 4 spalvos. Šiaip gana smagus daikčiukas. Tik
Starlight Bronze spalvoj ryškūs gelsvi stamboki blizgučiai, kitose vientisas gražus švytėjimas. Pasirodė verti dėmesio, kada nors dar eisiu jų apžiūrėt, jei liks
Birių skaistalų nebuvo.
Lineriai, pieštukai akims, antakių rinkinys:Pieštukų akims visa stendo dalis tuščia, sakė nebuvo atvežę dar.
Mega liner Liquid eyeliner yra. Kelios ryškesnės spalvos tikrai patraukliai atrodo, galbūt bandysiu ateity.
Antakių rinkinukas mačiau vienas buvo.
Mega eyes defining marker nebebuvo.
Mega eyes creme eyeliner buvo abi spalvos. Aš įsigyjau juodą. Namie grįžus pasidažiau. Juoda sodri, ryški spalva, užtenka vieno karto pravedimui, kad spalva būti ryški, tepasi gražiai, tačiau tikrai ne su tuo šepetėliu, kuris yra pridėtas. Pridėtas sintetinis, siaubingai kietų šerelių šepetėlis, kuris dar plius ir yra gana per didelis tam reikalui. Dėl laikymosi ir ar neatsispaudžia virš akies voko galėsiu parašyti vėliau.
Kreminių pudrų, skystų ir maskuoklių pieštukų, presuota pudra mačiau taip pat yra- pilna stendo dalis, tačiau kadangi man nebuvo aktualu, jų net nežiūrėjau.
Tai tokie mano atsiliepimai kolkas
Kažkaip Catrice stendas man visgi daug mielesnis