Įkraunama...
Įkraunama...

Wet n Wild

QUOTE(metamorphosis @ 2011 05 24, 13:51)
Parašiau. Belieka laukti atsakymo. Labai norisi kažką iš šios kosmetikos išbandyti. Labiausiai domina šešėliai bigsmile.gif

Kai apžiūrinėjau šią kosmetiką parduotuvėje, pabandžiau perbraukti per šešėlius - pigmentiškumas net pribloškė blink.gif gerąja prasme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė Fėja @ 2011 05 23, 20:44)
O kur vilniuje galima rasti šios kosmetikos ? Kažkaip akropolio eurokos lyg ir nemačiau jokio naujo stendo  g.gif

Mačiau PC Mada eurokos jau yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(misttika @ 2011 05 27, 10:53)

O PC Mada taip ne pakeliui... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(misttika @ 2011 05 27, 10:53)

Dėkui už naujienas 4u.gif Gaila, kad ir man visai nepakeliui verysad.gif Matyt lauksiu kol kur nors arčiau atsiras ax.gif
Atsakyti
Eisiu šiandien patikrinti Vilniuj Mados Eurokos šios kosmetikos stendo biggrin.gif
Atsakyti
Na ką, buvau Vilniuje, Mados Eurokos wet'n'wild stendo apžiūrėt... įsigyjau tik gelinį juodą eyelinerį, nors galvojau prieš važiuodama, kad ir to ir ano reiktų...

Blizgesiai, lūpdažiai:
Nei vieni lūpdažiai, blizgesiai nesužavėjo. Vieni lūpdažiai labai sausi pasirodė vien ant rankos užtepus, kiti perlamutriniai, kas manęs nežavi, o shine serijos su pigiai atrodančiais blizgučiais. Blizgesių gražesnės man buvusios spalvos taip pat su perlamutru, kitos beveik neduodančios spalvos.

Šešėliai:
Color Icon trio šešėlių buvo likusi tik viena spalva, kitos išpirktos. Klausiau ar žada užvežti, sakė gauna papildymų, tačiau ar kitą savaitę ar dar kitą- neaišku.
Color Icon palette buvo visos paletės, važiuodama maniau kad tikrai noriu įsigyti Greed paletę, tačiau nesužavėjo. Matinės spalvos tikrai pigmentuotos ir gražios, tačiau shimmer spalvų blizgučiai manęs nesužavėjo, be to nuo jų šešėlyje kažkokie kaip kieti miltukai jautės, nemalonu net ant rankos tepantis buvo, ką jau bekalbėt ant jautresnio akies voko. 4u.gif
Color Icon single šešėlių buvo taip pat visi, išskyrus Penny spalvą. Mane sužavėjo Brulee neutrali spalva, tikrai švelni, pigmentuota, gražiai tepėsi, bet kažkaip palikau ateičiai.. gal kada nors ir įsigysiu smile.gif Kitos spalvos irgi visai neblogai žiūrėjos, kam aktualu žalsva, violetinė smile.gif
Color Icon eyeshadow collection nieko nėra išvis.

Skaistalai:
Skaistalų Color Icon blusher buvo dvi spalvos belikusios, ir tai vienos tik testeris. Tekstūra kietoka, tačiau gana pigmentuoti, manau neblogai žiūrėtusi, tačiau spalvos labai ryškios į plytų raudonumą, tad net per daug nežiūrėjau.
Megaglo Illuminating powder buvo visos 4 spalvos. Šiaip gana smagus daikčiukas. Tik Starlight Bronze spalvoj ryškūs gelsvi stamboki blizgučiai, kitose vientisas gražus švytėjimas. Pasirodė verti dėmesio, kada nors dar eisiu jų apžiūrėt, jei liks mirksiukas.gif biggrin.gif
Birių skaistalų nebuvo.

Lineriai, pieštukai akims, antakių rinkinys:
Pieštukų akims visa stendo dalis tuščia, sakė nebuvo atvežę dar.
Mega liner Liquid eyeliner yra. Kelios ryškesnės spalvos tikrai patraukliai atrodo, galbūt bandysiu ateity.
Antakių rinkinukas mačiau vienas buvo.
Mega eyes defining marker nebebuvo.
Mega eyes creme eyeliner buvo abi spalvos. Aš įsigyjau juodą. Namie grįžus pasidažiau. Juoda sodri, ryški spalva, užtenka vieno karto pravedimui, kad spalva būti ryški, tepasi gražiai, tačiau tikrai ne su tuo šepetėliu, kuris yra pridėtas. Pridėtas sintetinis, siaubingai kietų šerelių šepetėlis, kuris dar plius ir yra gana per didelis tam reikalui. Dėl laikymosi ir ar neatsispaudžia virš akies voko galėsiu parašyti vėliau.

Kreminių pudrų, skystų ir maskuoklių pieštukų, presuota pudra mačiau taip pat yra- pilna stendo dalis, tačiau kadangi man nebuvo aktualu, jų net nežiūrėjau.

Tai tokie mano atsiliepimai kolkas 4u.gif Kažkaip Catrice stendas man visgi daug mielesnis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Jzh-: 28 gegužės 2011 - 14:35
QUOTE(-Jzh- @ 2011 05 28, 15:34)
Blizgesiai, lūpdažiai:
Nei vieni lūpdažiai, blizgesiai nesužavėjo. Vieni lūpdažiai labai sausi pasirodė vien ant rankos užtepus, kiti perlamutriniai, kas manęs nežavi, o shine serijos su pigiai atrodančiais blizgučiais. Blizgesių gražesnės man buvusios spalvos taip pat su perlamutru, kitos beveik neduodančios spalvos.

Šešėliai:
Color Icon palette buvo visos paletės, važiuodama maniau kad tikrai noriu įsigyti Greed paletę, tačiau nesužavėjo. Matinės spalvos tikrai pigmentuotos ir gražios, tačiau shimmer spalvų blizgučiai manęs nesužavėjo, be to nuo jų šešėlyje kažkokie kaip kieti miltukai jautės, nemalonu net ant rankos tepantis buvo, ką jau bekalbėt ant jautresnio akies voko.  4u.gif

Del lupu priemoniu pritariu - manes jos irgi nezavejo. Turejau kelis 'mega slicks' blizgius, tai taip ir niekad nenaudojau, nes skonis slykstus man, o ir spalvos perlamutrines doh.gif Siaip visai patike 'Silk finish' lupdaziai buvo - be blizguciu, be perlamutro (bent turetos spalvos), nesausina lupu, bet spalvas buvau ryskias pirkus, tai velgi pora kartu panaudojau ir ismeciau po ilgo stovejimo be reikalo.

Del seseliu, tai butent siu paleciu esu 2 ar 3 turejus ('lust' ir 'vanity' tikrai, 'greed' berods irgi), tai man ir patiko, ir tiko. Akys mano super jautrios, bet jokiu neigiamu dalyku nenutiko kol juos naudojau. Nelabai gerai jau pamenu, bet jie man islike kaip labai minksti ir smagiai besitepantys sesleiukai (gal blizguciu spalvos ir kitaip tepasi, as pagrinde matines naudojau). Tik iki galo neisnaudojau ir nepasilikau siu seseliuku, nes baigesi mano zaidimai su spalvom ir norejau turet tik tas, kurias tikrai daznai naudoju, o ir pvz rusvi atspalviai man buvo 1-2 patinkancios spalvos, kitos tokios ne iki galo tobulos. ax.gif

Esu dar turejus 'Natural blend' mineraline pudryte - net nezinau kodel ja tuomet pirkau, bet odai tiko ir patiko, atrode graziai ant veiduko.

Ir ju puslapyje nebera, bet teke turet lupu balzamus, kur pirstu kabinami. Na drekinimo mazoka buvo, bet siaip patiko, nes graziai ant lupu atrode, skanus buvo.
Atsakyti
bigsmile.gif o bigsmile.gif baaaaaaaaaaaaaa bigsmile.gif atsirado Lietuvoj geeeeeeeeeeras bigsmile.gif
Atsakyti
aš Kauno pc Molas Eurokose pirmą sykį vakar apžiūrėjau šią kosmetiką, labiausiai domino šešėliai ir kt. priemonės akims, tai nelabai sužavėjo, bet, jei jau Shopingo atsiliepimai geri, galbūt reiks dar kartą atidžiau patyrinėt lotuliukas.gif patiko didelis pasirinkimas nagų lakų spalvų, bet, deja, nė vieno nenusipirkau, nežinau, kaip kokybė.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 05 28, 18:03)
aš Kauno pc Molas Eurokose pirmą sykį vakar apžiūrėjau šią kosmetiką

O seseliu keliu spalvu paleciu yra? g.gif as tai gluspetre.. maciau gi mole, bet pagalvojau, kad ten wet n wild kolekcija essence lotuliukas.gif doh.gif ir net nezejau toliau/..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 28 gegužės 2011 - 17:05
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 05 28, 18:03)
bet, jei jau Shopingo atsiliepimai geri, galbūt reiks dar kartą atidžiau patyrinėt  lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif Na kas tinka man, nebutinai kitoms tiks. Siaip i Wet'n'Wild kosmetika neziuriu - kazkada su tom paletem tik sugunde, tai ir kitko prisipirkau. Bet lupdaziai tikrai nebuvo patys blogiausi, pudra irgi negaliu skustis. Na o seseliai dziaugiuosiu, kad atsirado vienspalviai - kolkas nereikia, bet gal kada ir prigriebsiu kazka, nes paletese per daug nereikalingu/nenaudojamu spalvu.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 05 28, 18:04)
O seseliu keliu spalvu paleciu yra? g.gif as tai gluspetre.. maciau gi mole, bet pagalvojau, kad ten wet n wild kolekcija essence lotuliukas.gif  doh.gif ir net nezejau toliau/..

dabar tiksliai neatsimenu, kokie ten šešėliai tiksliai buvo, bet pamenu, kad pasirinkimas ne toks ir didelis - gal išpirko? tame stende arba mano norimų prekių arba testerių nebuvo g.gif bet šiaip džiaugiuosi, kad ta kosmetika atsirado, tik galėtų platesnis pasirinkimas būt ir daugelyje Eurokos, nes kol kas tik Mole užmačiau - kokiose dar yra? anksčiau kažkaip eidavo Eurokos puslapy pažiūrėt, kur kokie brand'ai yra, o dabar nerandu doh.gif
Atsakyti