Įkraunama...
Įkraunama...

Wet n Wild

QUOTE(dontstop @ 2011 11 15, 11:23)
Wet n Wild kompaktinė pudra

Pirkau atspalvį Classic beige, gelsvokas, man tiko. Pati pudra įdomiai supakuota, pakuotė kartoninė, užsidaro magnetuku, yra veidrodėlis ir kempinėlė. Pudra grubaus malimo, miltukinė. Ant odos nepastebima, nemaskuoja, yra nemalonus dulkių kvapas.
Nerekomenduoju.

Buvau ir as nusipirkus sia pudra - ipakavimas tikrai idomus ir orginalus, bet truputi nepatiko mano veidui, nes berti pradejo ir nemalonus jausmas ant veido. Gal tik mano odai netiko, bet tikrai antra karta nepirksiu.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 05, 09:06)
Maskuoklis labai šviesus, maskuoja gerai, man žiauriai išsausino odą  sad.gif  Rekomenduočiau pirkti tą rinkinuką tik dėl nuostabaus highlighter'io  4u.gif

Ta maskavimo paletės rudoji spalva tai tamso-oka g.gif. Šviesi rožinė mano labiau naudojama, nes esu baltaodė biggrin.gif. Ir stebina atsiliepimas dėl sausinimo unsure.gif Aš nieko panašaus kol kas nepastebėjau, nors jau ne pirmą mėnesį naudoju paletę... Tiesa, tepu dažnai ant pudros ir nedidelį kiekį.
Hightlighter' gal ir nieko, bet nelabai aktualus. O jūs gal ir skruostikuoliams naudojat? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 14 sausio 2012 - 17:35
QUOTE(Victorious @ 2012 01 14, 18:31)
Ta maskavimo paletės rudoji spalva tai tamso-oka g.gif. Šviesi rožinė mano labiau naudojama, nes esu baltaodė biggrin.gif. Ir stebina atsiliepimas dėl sausinimo unsure.gif Aš nieko panašaus kol kas nepastebėjau, nors jau ne pirmą mėnesį naudoju paletę... Tiesa, tepu dažnai ant pudros ir nedidelį kiekį.
Hightlighter' gal ir nieko, bet nelabai aktualus. O jūs gal ir skruostikuoliams naudojat? smile.gif

Manojoj paletėj tamsiausia oranžinė spalvytė, ji yra šviesesnė už mano odą kokiais 3 tonais smile.gif Rožinė dar tonu šviesesnė. Aš tepu maskuoklius tiesiai ant odos, tiesą pasakius, pudros aš aplamai nenaudoju. Highlighteris, taip patikęs pradžioje, dabar taip pat guli nenaudojamas blush2.gif Kokybe nenusivyliau, tik šiaip nedažnai prireikia tokio daikto, kasdienai nemėgstu. O tepu taip, ant skruostikaulių smile.gif
Atsakyti
Na, taip, ta tamsioji spalva tokia įdomi g.gif. Turi savotišką atspalvį. Aš grynos ir netepu - nebent maišau su šviesesne, kad būtų artimesnė mano odai. Bet, kaip ir rašiau, ta rožinė labiau naudojama ir nesimato ant odos.

user posted image
Atsakyti
Merginos, o Vilniuj kur nors yra šios produkcijos? būtų labai įdomu šešėlius išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 01 16, 15:53)
Merginos, o Vilniuj kur nors yra šios produkcijos? būtų labai įdomu šešėlius išbandyti smile.gif

Yra stendas "Mados" "Eurokos".
Atsakyti
berods Ozo Eurokose taip pat yra.
Atsakyti
http://akosmetika.lt parduotuveje pylimo g yra smile.gif
Atsakyti
Pritariu anksciau rasiusioms merginoms del seseliu,tikrai puikus seseliai,labai pigmentuoti,ilgai islieka,tiesiog nesitiki kad tokia puiki kokybe uz zema kaina.Yra didelis spalvu pasirinkimas,ir gana daug vienodu spalvu kaip ir MAC seseliu,tiesiog identisku:)
Atsakyti
Na jau 2012metai, gal Klaipėdoje kokios naujienos? ax.gif Gal eurekoj kokioj stendas atsirado? Ar tik'' Liepoj ''yra? Koks pasirinkimas iš šešėlių? Yra po vieną? Yra palečių po 6 ar 8 spalvas?

Labai norėjau MAC club, bet neradau ir netyčia aptikau, kad Night Elf paletėje yra, gal yra ta žaliai ruda ir viena?
Atsakyti
sios firmos lupu blizgiai man patinka,nelipnus,ilgai islieka,o jau kvapas thumbup.gif
Atsakyti
Mergytes, o pas mus LT yra tokiu paleciu? smile.gif

user posted image
Atsakyti