Įkraunama...
Įkraunama...

Wet n Wild

QUOTE(dontstop @ 2011 08 31, 07:18)

Šešėlių paletė Sweet as candy

user posted image

Lyginant su 6 spalvų palete Lust, šita pagal kokybę kiek nusileidžia. Šešėliai ne tokie pigmentuoti, sunkiau pasikabina. Ir visgi - puiki paletė. Dengiasi, retušuojasi, laikosi puikiai. Spalvos gražiai suderintos. Natūraliam kasdieniam makiažui į ofisą - pats tas. Labai panaši paletė yra Walking on eggshels, tokios pat spalvos, tik atspalviai kiek šiltesni. Šita paletė tiks daugumai moterų, labai universali. Prieš Lust jis turi vieną pranašumą - šešėliai perliniai, tuomet kaip Lust paletėje pusė matinių, pusė satininių.
Bendras vertinimas - 10 (Lust duočiau 10+  biggrin.gif )

Pirmas ir ...paskutinis produktas sios firmos schmoll.gif Nepatiko schmoll.gif

Spalvos labai paprastos, nieko nenustebino, seseliai pasirode labai sausi, sunkiai uzsikabino ant sepetelio, mazai pigmentuoti. Bet bandau suoptimizuoti dieniniam makiazui, su pagrindu gerai laikosi, be pagrindo nebandziau. Aisku kaina nedidele, bet jei moketi kad ir 10Lt, geriau sumoketi uz lenkiskus seselius Bell arba turkiskus Ruby Rose smile.gif
Atsakyti
kokie prieštaringi atsiliepimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 10 24, 20:15)
Pirmas ir ...paskutinis produktas sios firmos  schmoll.gif Nepatiko  schmoll.gif

Spalvos labai paprastos, nieko nenustebino, seseliai pasirode labai sausi, sunkiai uzsikabino ant sepetelio, mazai pigmentuoti. Bet bandau suoptimizuoti dieniniam makiazui, su pagrindu gerai laikosi, be pagrindo nebandziau. Aisku kaina nedidele, bet jei moketi kad ir 10Lt, geriau sumoketi uz lenkiskus seselius Bell arba turkiskus Ruby Rose  smile.gif

Tikrai keista unsure.gif . Bell kartą pabandžiau ir pardaviau, būtent dėl sausumo ir pigmentacijos trūkumo, apie Ruby rose išvis patyliu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 10 25, 07:21)
Tikrai keista unsure.gif . Bell kartą pabandžiau ir pardaviau, būtent dėl sausumo ir pigmentacijos trūkumo, apie Ruby rose išvis patyliu  cool.gif

Ne apie Bell tema, bet ju yra daug rusiu, naudoju matinius po 1 spalva - pasaka kokybe uz 9LT wub.gif Nuesiu kada i nebrangios kosmetikos skyreli pagirti juos thumbup.gif
Wet n wild vieno produkto man uzteko, daugiau nevilioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 10 25, 12:08)
Ne apie Bell tema, bet ju yra daug rusiu, naudoju matinius po 1 spalva - pasaka kokybe uz 9LT  wub.gif Nuesiu kada i nebrangios kosmetikos skyreli pagirti juos  thumbup.gif
Wet n wild vieno produkto man uzteko, daugiau nevilioja  biggrin.gif

Tikrai, aš turėjau omeny 5 spalvų su blizgučiais ax.gif Eljerny, o Fleur šešėlių nebandėt?
Atsakyti
turiu ir l. patenkinta šiuo
user posted image
naudojama viskas, tiek abi spalvos, tiek vaškas, tiek teptukas + pilcetas, vat tik veidrodžio nea biggrin.gif
tik pastebėjau kad vaškas pas mane greitu laiku baigsis, o šešėliai dar kaip naujutėliai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 10 25, 13:51)
turiu ir l. patenkinta šiuo

naudojama viskas, tiek abi spalvos, tiek vaškas, tiek teptukas + pilcetas, vat tik veidrodžio nea biggrin.gif
tik pastebėjau kad vaškas pas mane greitu laiku baigsis, o šešėliai dar kaip naujutėliai atrodo  ax.gif

Aš jau subaigiau tokį rinkinuką. Deja, vaškas pasibaigė pirmas, šešėlių (naudojau tik vieną spalvą) buvo likę dar pusė. O be vaško spalva ne tokia ryški gaunasi. Teko atiduoti mamai, jai atspalvis be vaško kaip tik ax.gif
Atsakyti
as baigineju uma palete maskuokliu ir galvoju gal bandyt wet n wild ta is 4 spalvu g.gif seip tai man reik tik sviesios spalvos.. spuogam.. bet nzn kokia imt tada g.gif
Atsakyti
Wet n Wild naujovės
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 11 05, 15:54)

aha, mačiau jau senokai ir aš thumbup.gif
šiaip nieko labai ypatingo ax.gif Ta matinė paletė gal dar nieko, bet man tos šviesiosios spalvos visiškai nereikalingo g.gif
Atsakyti
Išbandžiau dar kelis produktus:

Wet n Wild kompaktinė pudra

user posted image

Pirkau atspalvį Classic beige, gelsvokas, man tiko. Pati pudra įdomiai supakuota, pakuotė kartoninė, užsidaro magnetuku, yra veidrodėlis ir kempinėlė. Pudra grubaus malimo, miltukinė. Ant odos nepastebima, nemaskuoja, yra nemalonus dulkių kvapas.
Nerekomenduoju.

Konsileris

user posted image

Pirkau atspalvį Medium, man tiko. Labai patogus aplikatorius. Maskuoja vidutiniškai, maždaug kaip Essence ar Manhattan. Raukšlelių nepabrėžia. Dienos bėgyje šiek tiek subėga. Regis, nesausina.
Tamsių paakių savininkėms nerekomenduoju.

Akių pieštukas

user posted image

Pirkau atspalvį Charcoal (tamsiai pilkas). Pieštukas nėra pats minkščiausias, bet man ok, tinka ir waterlinijai. Pigmentacija labai gera, laikosi puikiai. Pats pieštukas labai ilgas, užteks ilgam. Man labai patiko, pirksiu ir daugiau spalvų, sudomino atspalviai Amethyst, Olive, Green, Deep blue, Taupe.
Labai jautrių akių savininkėms gali ir netikti dėl kietumo, o šiaip rekomenduoju, kainos kokybės santykis puikus smile.gif
Atsakyti
Geras!!! bigsmile.gif Kodėl aš tik dabar sužinojau, kad Lietuvoj atsirado toks gėris??? doh.gif Gaila, kad ne visose Eurokos yra. Klaipėdoj kaip supratau tik vienoj vietoj yra ir sakyčiau labai nepatogioj. Jau nebenusėdžiu vietoj kaip noriu ką nors šios firmos išbandyt... biggrin.gif
Atsakyti