Įkraunama...
Įkraunama...

Wet n Wild

QUOTE(illuminated @ 2011 10 01, 21:17)
o matėt šituos stenduose?

Yra 4u.gif
Atsakyti
Tada reiks lėkti ieškot, kaina jo kažkur iki 10 litų, taip? Pixie spalva labai miela atrodo. rolleyes.gif
Atsakyti
o kokiose dar eurokos parduotuvėse Vilniuje yra Wet n Wild stendai? be pc Mados, labai jau toli man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 10 03, 19:30)
o kokiose dar eurokos parduotuvėse Vilniuje yra Wet n Wild stendai? be pc Mados, labai jau toli man  doh.gif

BIG'e 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 10 03, 19:30)
o kokiose dar eurokos parduotuvėse Vilniuje yra Wet n Wild stendai? be pc Mados, labai jau toli man  doh.gif

PPC Ozas taip pat atsirado Wet n Wild stendas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 10 03, 19:36)

Bet pasirinkimas tai žiauriai skurdus ohmy.gif
Atsakyti
na va nesulaukus atsakymo kiek kainuoja blushas is wet n wild nulekiau ir nusipirkau keleta produktu biggrin.gif
wet n wild 6 spalvu palete greed (jau isivaizduoju koki smokey makiaza galesiu pasidaryt cool.gif ir vanity palete, si man daugiau sakyciau kasdienai labiau gal (ateity dar planuoju ir lust palete isigyt ir comfort zone:)
ir isigijau pearlescent pink skaistaliukus, o nusiziurejau juos po sio swatch'o kazkaip uzkabino mane jie wub.gif
http://beautyreflect...rs-deep-throat/
Atsakyti
Tai gal dar taip netyčia prisimenat, kiek tie Idol Eyes pieštukiniai šešėliai kainuoja? : D
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 10 03, 23:03)
na va nesulaukus atsakymo kiek kainuoja blushas is wet n wild nulekiau ir nusipirkau keleta produktu biggrin.gif
wet n wild 6 spalvu palete greed (jau isivaizduoju koki smokey makiaza galesiu pasidaryt cool.gif  ir vanity palete, si man daugiau sakyciau kasdienai labiau gal (ateity dar planuoju ir lust palete isigyt ir comfort zone:)

aš irgi nusipirkau paletę Greed drinks_cheers.gif taip pat planuoju paimt tą Vanity ir Pride. o Lust paletę apžiūrėjau - spalvos gražios thumbup.gif bet man netinka prie akių spalvos, ar bent jau aš taip įsivaizduoju lotuliukas.gif dar noriu tos Walking on Eggshells blush2.gif apžiūrėjau skaistalus, bet susilaikiau (be to, planuoju pirkti Inglot), kaip jie Jums?

ai, dar norėjau paklaust, kai su concealer'iu tuo 4 spalvų - ar jo maskuojanti spalva (ta kreminė) nėra per tamsi? aš taip ir likau nesupratus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 04 spalio 2011 - 20:30
QUOTE(GammaOrionis @ 2011 10 04, 21:29)
ai, dar norėjau paklaust, kai su concealer'iu tuo 4 spalvų - ar jo maskuojanti spalva (ta kreminė) nėra per tamsi? aš taip ir likau nesupratus  doh.gif

Mane taip pat domina tas maskuoklis. rolleyes.gif Ar gerai maskuoja paakius ir paraudimus (zalia spalva) Ar nesausina odos? 4u.gif
Atsakyti

ai, dar norėjau paklaust, kai su concealer'iu tuo 4 spalvų - ar jo maskuojanti spalva (ta kreminė) nėra per tamsi? aš taip ir likau nesupratus  doh.gif

Maskuoklis labai šviesus, maskuoja gerai, man žiauriai išsausino odą sad.gif Rekomenduočiau pirkti tą rinkinuką tik dėl nuostabaus highlighter'io 4u.gif
Atsakyti
aš irgi nusipirkau paletę Greed  drinks_cheers.gif  taip pat planuoju paimt tą Vanity ir Pride. o Lust paletę apžiūrėjau - spalvos gražios  thumbup.gif  bet man netinka prie akių spalvos, ar bent jau aš taip įsivaizduoju  lotuliukas.gif  dar noriu tos Walking on Eggshells  blush2.gif  apžiūrėjau skaistalus, bet susilaikiau (be to, planuoju pirkti Inglot), kaip jie Jums?

jau daziaus keleta kartu su greed ir vanity labai patinka man jie thumbup.gif drinks_cheers.gif o lust man tai tinka megstu tokias mauve akiu seselius rolleyes.gif
skaistalai irgi patiko, emiau juos, kai paziurejau swatch'us, bet tiesa pasakius nenusivyliau labai patinka ir tinka man jie (manau dar imsiu tuos mellow wine) labai patiko, dar ir berry uzkliuvo skaistalai, bet ten jau ryskoki rolleyes.gif
Atsakyti