Įkraunama...
Įkraunama...

Wet n Wild

reikia jau ir man tos paletes kaip pas Amber bigsmile.gif nu tikrai labai graziai spalvos atrodo, i urban decay nesa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 09 26, 10:14)
reikia jau ir man tos paletes kaip pas Amber bigsmile.gif  nu tikrai labai graziai spalvos atrodo, i urban decay nesa bigsmile.gif

thumbup.gif Tikrai reikia...nereali ji wub.gif
Atsakyti
sveikos merginos kiek pas mus kainuoja skaistalai wet n wild? turiu omeny lt parduotuves biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 09 26, 12:01)
thumbup.gif  Tikrai reikia...nereali ji  wub.gif

Kas? Paletė ar Amber? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 09 29, 15:55)
Kas? Paletė ar Amber?  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif a jum da klausimas kyla? i ta i ta lotuliukas.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Element @ 2011 09 26, 11:14)
reikia jau ir man tos paletes kaip pas Amber bigsmile.gif  nu tikrai labai graziai spalvos atrodo, i urban decay nesa bigsmile.gif

Zinok tikrai nepasigailesi 4u.gif man jie superiniai, ir spalvos isskirtines, bet visos man asmeniskai devimos
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 09 29, 14:55)
Kas? Paletė ar Amber?  bigsmile.gif

Tikrai, kad abi biggrin.gif Viena už kitą geresnė biggrin.gif
Atsakyti
Kur Kaune yra Wet n Wild stendai? Zinau, kad Akre yra, o kur daugiau?? Ar hypery yr?
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 09 30, 22:07)
Kur Kaune yra Wet n Wild stendai? Zinau, kad Akre yra, o kur daugiau?? Ar hypery yr?

Dar Hypery ir Mole 4u.gif
Atsakyti
Ar nieks nebandėt pieštukų akims? Yra labai unikalių spalvų, ir kaina nedidelė, apie 8 lt, ir pats pieštukas įspūdingo ilgio smile.gif
Atsakyti
O yra visiškai matinių šėšėlių palečių, neutralių spalvų? g.gif Nes lyg kiek žiūrėjus nete, tai visos blizgios..
Turiu Wet n Wild nagų laką, tai tikrai neblogas: gerai dengiasi, neblogai išsilaiko smile.gif

Jau matau, kad yra tokių, kur pusė matiniai, pusė blizgūs biggrin.gif o vien tik matinių nėra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 01 spalio 2011 - 15:23
QUOTE(dontstop @ 2011 10 01, 15:05)
Ar nieks nebandėt pieštukų akims? Yra labai unikalių spalvų, ir kaina nedidelė, apie 8 lt, ir pats pieštukas įspūdingo ilgio  smile.gif

Jei kalba eina apie drožiamus, esu turėjusi tamsiai mėlyną. Nepatiko jis man: neryškiai dažė ir nesilaikydavo stebuklingai. Šiaip retas atvejis, kad pieštuką akims išmesčiau, bet šis keliavo į šiukšlinę visas toks ilgas, koks ir buvo.
Atsakyti
o matėt šituos stenduose?
user posted image
čia kreminiai/pieštukiniai šešėliai, kaip suprantu. pati žiopla - kai buvau, tai nepastebėjau, o klausiu todėl, kad man labai toli važiuot iki pc liepos, tai važiuočiau tik tada, jei būtų : )
Atsakyti