reikia jau ir man tos paletes kaip pas Amber nu tikrai labai graziai spalvos atrodo, i urban decay nesa
QUOTE(Element @ 2011 09 26, 10:14)
reikia jau ir man tos paletes kaip pas Amber nu tikrai labai graziai spalvos atrodo, i urban decay nesa
Tikrai reikia...nereali ji
QUOTE(smaggiuke @ 2011 09 26, 12:01)
Tikrai reikia...nereali ji
Kas? Paletė ar Amber?
QUOTE(Juxt @ 2011 09 29, 15:55)
Kas? Paletė ar Amber?
a jum da klausimas kyla? i ta i ta
Papildyta:
QUOTE(Element @ 2011 09 26, 11:14)
Zinok tikrai nepasigailesi man jie superiniai, ir spalvos isskirtines, bet visos man asmeniskai devimos
QUOTE(Juxt @ 2011 09 29, 14:55)
Kas? Paletė ar Amber?
Tikrai, kad abi Viena už kitą geresnė
QUOTE(Olivia. @ 2011 09 30, 22:07)
Kur Kaune yra Wet n Wild stendai? Zinau, kad Akre yra, o kur daugiau?? Ar hypery yr?
Dar Hypery ir Mole
Ar nieks nebandėt pieštukų akims? Yra labai unikalių spalvų, ir kaina nedidelė, apie 8 lt, ir pats pieštukas įspūdingo ilgio
QUOTE(dontstop @ 2011 10 01, 15:05)
Ar nieks nebandėt pieštukų akims? Yra labai unikalių spalvų, ir kaina nedidelė, apie 8 lt, ir pats pieštukas įspūdingo ilgio
Jei kalba eina apie drožiamus, esu turėjusi tamsiai mėlyną. Nepatiko jis man: neryškiai dažė ir nesilaikydavo stebuklingai. Šiaip retas atvejis, kad pieštuką akims išmesčiau, bet šis keliavo į šiukšlinę visas toks ilgas, koks ir buvo.
o matėt šituos stenduose?
čia kreminiai/pieštukiniai šešėliai, kaip suprantu. pati žiopla - kai buvau, tai nepastebėjau, o klausiu todėl, kad man labai toli važiuot iki pc liepos, tai važiuočiau tik tada, jei būtų : )
čia kreminiai/pieštukiniai šešėliai, kaip suprantu. pati žiopla - kai buvau, tai nepastebėjau, o klausiu todėl, kad man labai toli važiuot iki pc liepos, tai važiuočiau tik tada, jei būtų : )