Įkraunama...
Įkraunama...

Wet n Wild

Wet n Wild šešėlių LE smile.gif
Atsakyti
Papirkau dar du Wet n wild produktus, štai atsiliepimai 4u.gif

Konsilerių paletė

user posted image

Rožinė spalvytė, skirta maskuoti paakiams, maskuoja tikrai gerai, bet žiauriai išbalina. Tinka arba visiškai baltaodėms, arba ant viršaus naudojančioms pudras/krempudras. Man netiko verysad.gif
Kūno spalva gan šviesoka ir gan oranžinė, manau, nedaug kam tiktų.
Žalios nebandžiau, neturiu ką ja maskuoti.
Balta - nice surprise bigsmile.gif Nuostabus perlinis highlighter'is, tinka ir po antakiu, ir ant skruostikaulių, ir visur kitur, nebalina odos thumbup.gif Esu be galo išranki tokiam produktui, visi prieš tai bandyti keliavo arba į šiukšlinę, arba buvo išdalinti, bet šitas - kažkoks stebuklas bigsmile.gif Jokių atskirų blizgučių, atrodo labai natūraliai, bet žvilga labai intensyviai, lengvai tepasi, super super super wub.gif
Bendras vertinimas - 9 , nes mano atveju pritaikomas tik highlighter'is, bet vien dėl jo vertėjo pirkti.

Šešėlių paletė Sweet as candy

user posted image

Lyginant su 6 spalvų palete Lust, šita pagal kokybę kiek nusileidžia. Šešėliai ne tokie pigmentuoti, sunkiau pasikabina. Ir visgi - puiki paletė. Dengiasi, retušuojasi, laikosi puikiai. Spalvos gražiai suderintos. Natūraliam kasdieniam makiažui į ofisą - pats tas. Labai panaši paletė yra Walking on eggshels, tokios pat spalvos, tik atspalviai kiek šiltesni. Šita paletė tiks daugumai moterų, labai universali. Prieš Lust jis turi vieną pranašumą - šešėliai perliniai, tuomet kaip Lust paletėje pusė matinių, pusė satininių.
Bendras vertinimas - 10 (Lust duočiau 10+ biggrin.gif )

Dar norėjau pirkti bronzerį, Akropoly jų nebebuvo, išpirkta blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 31 rugpjūčio 2011 - 07:19
o ar yra bandziusiu wet n wild bronzeriu? isvis mane tik del ju si kosmetika ir domina, nes prisiskaiciusi uzsienio forumuose, kad ziauriai geri bronzeriai smile.gif tai klausimas,ar ju yra lietuvoje pirkti?jie atrodo taip:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 08 31, 13:21)
tai klausimas,ar ju yra lietuvoje pirkti?jie atrodo taip:

Yra, kelių spalvų variacijų 4u.gif
Atsakyti
va cia puikus makiazas su Comfort zone palete bigsmile.gif
http://www.youtube.c.../14/eEXkRn63ivs
Atsakyti
Prisimenat, gal kiek kainuoja 3 spalvų paletė?;o Nes labai keletas gražių spalvų, norėtųsi išbandyt.
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2011 09 25, 18:06)
Prisimenat, gal kiek kainuoja 3 spalvų paletė?;o Nes labai keletas gražių spalvų, norėtųsi išbandyt.

iki 20 lt, 16 ar 17 g.gif
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2011 09 25, 19:06)

16
Atsakyti
ačiū! mėginsiu ieškot "Silent treatment" spalvos, labai gražiai atrodo. :>
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2011 09 25, 19:43)
ačiū! mėginsiu ieškot "Silent treatment" spalvos, labai gražiai atrodo. :>

Deja, šito mūsuose nemačiau verysad.gif
LT yra:
Walking on Eggshels
Sweet as Candy
Cool as a Cucumber
Knock on Wood
On Cloud Nine
Don't Steal My Thunder
Atsakyti
Kaip gaila sad.gif Reik viltis, kad laikui einant atsiras ir teks turbūt rinktis iš esančių (sweet as candy, don't steal my thunder, on cloud nine gražiai atrodo)
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2011 09 25, 20:58)
Kaip gaila sad.gif Reik viltis, kad laikui einant atsiras ir teks turbūt rinktis iš esančių (sweet as candy, don't steal my thunder, on cloud nine gražiai atrodo)

Aš turiu Sweet as Candy, sekantis pirkinys bus Cool as a Cucumber smile.gif Šešėlių atspalviai realybėje gerokai skiriasi nuo pavaizduotų jų puslapy 4u.gif
Atsakyti