Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikelio lytis

Apklausa: Kiek tikslus echoskopas (376 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As tai zaidimo forma viska priimu, dar nepuoliau pirktu melynu rubeliu smile.gif bet siaip labai smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cheeky-monkey @ 2011 12 28, 23:31)
man gyd dave 70 procentu  jog berniukas. tai dar turiu vilties jog galbut mergaite blush2.gif

Man pirmą kartą matė betniuką - ir gimė berniukas, dabar matė irgi berniuką - bet turiu 2 proc vilties, kad gal suklydo, bet žiūrėjo genetikė 16 sav. - tai gal nesuklydo
Atsakyti
Man siandien pasake, kad 100 proc bus vaikinas. Bet laaaabai norim mergytes. Tikimybe, kad apsiriko maza, nes genetike su super geru echoskopu dare
Atsakyti
Mūsų kaimynams 100 proc daktarai davė, kad berniukas, o gimė mergaitė. Tėveliai dvi dienas šoke buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2012 03 08, 05:26)
Man siandien pasake, kad 100 proc bus vaikinas. Bet laaaabai norim mergytes. Tikimybe, kad apsiriko maza, nes genetike su super geru echoskopu dare

na tada nemanau, kad si karta stebuklingai jusu gerniukas pavirs i mergyte lotuliukas.gif teks bandyti dar karteli 4u.gif
o siaip as kai laukiausi pirmagimio ir buvau pas genetike(grynai tam, kad lyti patvirtintu) tai maciau visa vyriska sunaus atributika, nes mano princas nepasigedyjo parodyt viska ir dar kojas praskiest lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o db pasake, kad lygtais vel berniukas.ir tikiuosi nesulauksiu staigmenos kai pagimdysiu blush2.gif visada svajojau tureti du berniukus ir pagranduke mergaite blush2.gif blush2.gif blush2.gif

o siaip atsiminiau tokia istorija. mano drauges teta kai laukesi ir buvo scane, tai pasake, kad jie tures berniuka. supirko rubus, lovyte, vezima(savaime aisku viskas zalia ir zydra ir pns berniuku spalvu) ir kai buvo galutiniam scane pries gimdyma tai pakartosiu gyd zodzius ,,NA GALIT ISDURTI MAN AKIS, BET DB PAS TA VAIKA NIEKO TARP KOJU NEMATAU,, ir gime mergyte 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maukis2: 31 kovo 2012 - 14:16
pas pazystama gine sake mergaite,o kai gime berniukas tai su ruzavais drabuzeliais ir renge biggrin.gif
Atsakyti
Mums vis sakė, kad bus mergaitė. Nors turėjau stiprią nuojautą kad turi būti berniukas. Tik vienas daktaras pažiūrėjęs sakė tikrai tikrai berniukas. O visi kiti matė mergaitė... Ir gimė sūnus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokosė @ 2012 04 14, 12:06)
Mums vis sakė, kad bus mergaitė. Nors turėjau stiprią nuojautą kad turi būti berniukas. Tik vienas daktaras pažiūrėjęs sakė tikrai tikrai berniukas. O visi kiti matė mergaitė... Ir gimė sūnus  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Panasiai ir mums buvo, pasake kad mergaite, o as zinojau kad nesioju berniuka ir pasakiau gyd. kad dar isaugs berniukiski atributai biggrin.gif ir paskutiniam echo pries gimdyma pamate berniuka wub.gif
dabar irgi jauciu kad berniukas bus thumbup.gif idomu ar mano nuojauta neapgaus mane ir si karta g.gif Tik kita savaite eisim i echo ax.gif
Atsakyti
Mano nuojauta manes neapgavo turesime broliuka thumbup.gif Gydytojas net i kortele irase biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimberley7: 08 gegužės 2012 - 13:52
QUOTE(kimberley7 @ 2012 05 08, 14:51)
Mano nuojauta manes neapgavo turesime broliuka  thumbup.gif  Gydytojas net i kortele irase  biggrin.gif

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
pas mus mate vienam echo, kad mergyte blush2.gif , bet kas i mane pasiziuri is isvaizdos sako, kad tikrai berna nesioju biggrin.gif ir seip manau kad berniukas bus rolleyes.gif ir seip dar nezinodama kad laukiuos pacioj pradzioj apie antra pasaulini kara skaiciau labai isigilinus lotuliukas.gif
Atsakyti
Man su dukryte nemate,labai jau suspaudus kojytes buvo,tik vienas daktaras berniuka iziurejo,o as dar gi ir "mamos nuojauta" turejau,kad tikrai berniukas ir visi aplink sake tikrai berna nesioji,vyro mociute sake galit net echo nedaryt,tikrai berniukas lotuliukas.gif ,tai panele pirmas dienas ligoninej zydrai pasipuosus buvo biggrin.gif si karta gal geriau neutraliais rubeliais apsirupinsiu,nebent per 3-4D echo parodys labai aiskiai,kas tarp kojyciu yra biggrin.gif
Atsakyti