Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikelio lytis

Apklausa: Kiek tikslus echoskopas (376 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
du echo ir abu sake berniukas, o kaip bus toj suzinosim ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida1991 @ 2011 11 08, 09:06)
Nežinau ar verta tikėti tais echoskopais...  g.gif  Vat su drauge pastojom beveik kartu, jai nėštumo metu darė tą echoskopiją ir darė, vos ne kas porą savaičių, tai kiek darė tiek matė berniuką, jau nuo 17 sav. berods, ir skirtintigi daktarai darė, visi tvirtino kad berniukas, o pačioj pabaigoj ėmė ir pasakė, kad tik mergaitė, labai aiškiai lytinės lūpos matosi ir vat jau savaitė kaip ant rankų sūpuoja mergyte  thumbup.gif  o man darė tik dvi echo, per pirmą daktaras nesakė, sakė tiksliai negali garantuoti ir nenori manęs apgauti, o per antrą jau buvau nusprendusi, kad nenoriu žinoti ir tegul bus staigmena, bet daktarė (jau kita) nieko neklausus ėmė ir cyptelėjo, kad vyrišką piniginę tarp kojų nešiojasi  blink.gif thumbup.gif  o ar nemelavo tai po poros dienų galėsiu pasakyti  cool.gif

idomu kokiame cia mieste ir kokio lygio echoskopas buvo?
Atsakyti
na netikiu, jog gydytojas sakydamas gali suklysti. Jei aiskiai nemato, tai juk ir nesako. Pvz., kai laukiausi dukros, nemate, jog tikrai butu sunus, tai sake, kad nematau vyrisku organu, o jau veliau tiksliai parode mergaitiskus lytinius organus. Na sunku patiketi, kad siais laikais gali suklysti.
Atsakyti
Du kartus mano gydytoja echoskopijos metu teisingai lytis įvardijo - turim dvi dukrytes...laukiame trečio - ta pati gydytoja "pranašauja" sūnų...aš ja pasitikiu ir jokių kitokių minčių nebekyla...
beje, manau laabai daug priklauso ir nuo echoskopo aparatūros "amžiaus" ir nuo gydytojo kompetencijos, patirties...ne visi vienodai gerai "išskaito" šešėlių duomenis...
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2011 12 21, 20:20)
Du kartus mano gydytoja echoskopijos metu teisingai lytis įvardijo - turim dvi dukrytes...laukiame trečio - ta pati gydytoja "pranašauja" sūnų...aš ja pasitikiu ir jokių kitokių minčių nebekyla...
beje, manau laabai daug priklauso ir nuo echoskopo aparatūros "amžiaus" ir nuo gydytojo kompetencijos, patirties...ne visi vienodai gerai "išskaito" šešėlių duomenis...

Jei ginekologė turi "geras akis" tai taip ir bus. Berniuką lengviau pastebėti yra, bent jau man taip atrodo mirksiukas.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Buna gi, kai nelabai matosi. Pvz., kai laukiausi antros dukrytes, is pradziu gydytojai nesimate, o paskui, kai vaikiukas jau buvo virs 30sav. ir jau beturejo mazai vietos, gyd. mate "uzspaustas seklides", bet nepasiteisino - gime mergyte tongue.gif
Atsakyti
sveikutes,kai laukiausi pirmo leliuko tai man darant echoskopa 2kartus pasake kad bus berniukas ir dar kai ejau darytis sau 3D/4D tai gydytojas net spejo jo turta nufotografuot...tai gi man neapsiriko...tikrai gime berniukas smile.gif kaip bus su antru dar nezinau 4u.gif
Atsakyti
Kai laukiausi sūnelio, tai gydytoja pranešė tai labai anksti...ir nuojauta kuždėjo, kad bus berniukas... smile.gif dabar vėl laukiuosi...ir ta pati gydytoja pranašauja dukrytę tongue.gif Tegu tik Dievuliui į ausį, kad iki gimdymo nieko papildomai pas mažylę neišaugtų biggrin.gif
Atsakyti
man gyd dave 70 procentu jog berniukas. tai dar turiu vilties jog galbut mergaite blush2.gif
Atsakyti
Pirmus du kartus gydytoja zadejo mergaites -mergaiciu ir sulaukem . Dabar laukiuosi vel ir gydytoja 16sav pasake, kad turesim mergyte. Daremes tyrimus tad dabar jau tiksliai zinom, kad bus mergyte. Tad mums visus tris kartus echoskopuojant lyti teisingai pasake smile.gif
Atsakyti
Man dare genetinius tyrimus ir ultragarsa 12 savaiciu, tai mes zaidimu forma klausem ar pasakytu kas bus. taip anksti leliuku lytiniai organai visu vieinodi, bet pagal tai kokiu ten kampu ir laipsnius atrodo, akd turetu but berniukas, bet vel nieko negarantavo ir moksliskai nepasake iki kol nebus 18-20 savaiciu smile.gif
Man nera skirtumo, bet lb idomu 4u.gif kazi kaip reikes sulaukti ar spejimas pasitvirtino!
Atsakyti
maniskes tai nemate.
Atsakyti